Știri

February 12, 2024

Pregătește-te pentru capsulele echipei VCT în VALORANT 2024

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Sezonul VCT este chiar după colț și, odată cu el, vine și introducerea Team Capsules în VALORANT. Aceste produse cosmetice îți permit să-ți arăți sprijinul pentru echipa ta profesionistă preferată din ligile internaționale. Deși nu a fost încă făcut un anunț oficial, scurgerile de informații au oferit câteva informații despre ceea ce ne putem aștepta de la Capsula VCT 2024.

Pregătește-te pentru capsulele echipei VCT în VALORANT 2024

Data de lansare

Riot Games nu a dezvăluit data oficială de lansare a VCT Team Capsule din acest an. Cu toate acestea, având în vedere VCT Americas și Pacific Kickoffs care încep pe 17 februarie, este probabil ca capsulele să fie disponibile în VALORANT în aceeași zi în care începe sezonul.

Cuprins

Potrivit unor scurgeri, Capsula echipei VCT pentru sezonul 2024 va include o piele cu tematică de echipă pentru pistolul Classic, un prieten de armă, carte de jucător și spray. Fiecare dintre cele 44 de echipe participante din cele patru ligi internaționale va avea propria capsulă de echipă, oferindu-vă un total de 44 de opțiuni din care să alegeți.

Cum să obțineți capsulele

Jucătorii vor putea achiziționa Capsulele echipei din fila Esports din joc. Este de remarcat faptul că 50% din profiturile din fiecare Team Capsule vor merge direct echipei pe care o reprezintă, oferind suport suplimentar echipelor pro.

Detalii clasice pentru piele

Skin-ul clasic inclus în VCT Team Capsule va avea trei niveluri și două upgrade-uri. Cu toate acestea, detalii specifice despre aceste upgrade-uri nu au fost încă dezvăluite.

Preț

Prețul capsulelor echipei VCT nu a fost confirmat. Pe baza capsulei anterioare VCT LOCK//IN 2023, care avea un preț de 5.440 VP, este de așteptat ca fiecare Team Capsule să aibă un preț între 3.000 și 3.500 VP.

Rămâneți la curent pentru mai multe scurgeri și informații oficiale despre Capsulele echipei VCT pe măsură ce acestea devin disponibile.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri