Știri

February 15, 2024

Pistolul Zap: o armă puternică pentru a învinge inamicii provocatori în compania letală

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Zap Gun este o armă care poate fi cumpărată în Lethal Company, care poate uimi inamicii. Costă 400 de credite și oferă un avantaj temporar în situații periculoase.

Pistolul Zap: o armă puternică pentru a învinge inamicii provocatori în compania letală

Informații cheie și statistici

 • Cost: 400 de credite
 • Greutate: 11 kilograme
 • Efect: Uimește inamicii atunci când fasciculul este antrenat asupra lor

Când să folosiți pistolul Zap

Zap Gun este deosebit de eficient împotriva anumitor creaturi și obiecte din Lethal Company. Îl poate împiedica pe Jester să se încheie, poate dezactiva temporar turnulele și îi poate determina pe Pădrătorii să-și abandoneze aliații. Iată o listă completă de creaturi și obiecte afectate de Zap Gun:

 • bufonii
 • Brackens
 • Păzitorii pădurii
 • Păianjeni de buncăr
 • Târături
 • Câini fără ochi
 • Snare Flea
 • Păianjeni de tezaurizare
 • Hygroderes
 • Șopârlele Spore
 • Mascat

Este important de reținut că Zap Gun nu este eficient împotriva unor creaturi precum Manticoil, Roaming Locust, Circuit Bee, Earth Leviathan și Ghost Girl.

Cum să utilizați pistolul Zap

Pentru a utiliza Zap Gun, trebuie mai întâi să scanați zona pentru a găsi ținte. Odată ce o țintă este detectată, țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului pentru a trage un fascicul de electricitate care se atașează de inamic. Fasciculul trebuie menținut privind în stânga și în dreapta pentru a păstra legătura. Dacă conexiunea este întreruptă, inamicul își va recăpăta mobilitatea. Zap Gun durează 60 de secunde dacă este folosit continuu.

Munca în echipă și strategii

Zap Gun poate fi un instrument valoros atunci când este utilizat împreună cu alte arme și lucrul în echipă. De exemplu, uimirea unui inamic cu Zap Gun permite unui aliat să-l atace cu o armă precum o lopată sau un semn de stop. Această combinație poate fi deosebit de eficientă împotriva dușmanilor uciși. În plus, folosirea pistolului Zap pe un păianjen de buncăr și a unui prieten să-l lovească de cinci ori cu o lopată în timp ce-l împinge cu pistolul Zap va dezactiva definitiv păianjenul.

De unde să obțineți pistolul Zap

Pentru a cumpăra Zap Gun, vizitați terminalul navei în Lethal Company și interacționați cu acesta. Tastați „magazin” pentru a accesa articolele disponibile și ar trebui să găsiți Zap Gun listat. De obicei, are un preț de 400 de credite, dar pot exista reduceri ocazionale în timpul unui meci.

Concluzie

Zap Gun este o armă puternică de asomare în Lethal Company, care oferă un avantaj temporar în situații periculoase. Folosește-l strategic, în combinație cu alte arme și munca în echipă, pentru a învinge inamicii provocatori și pentru a-ți asigura supraviețuirea.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri