Știri

February 13, 2024

PGL Copenhaga Major American RMR: Calificări, format și program

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Majorul PGL Copenhaga este chiar după colț, iar calificările americane sunt pregătite să aducă căldura. Cu doar cinci echipe din sute care trec prin calificările deschise, miza este mare. Iată tot ce trebuie să știți despre PGL Copenhaga Major American RMR.

PGL Copenhaga Major American RMR: Calificări, format și program

Format

RMR american va prezenta șaisprezece echipe din America de Nord și de Sud care concurează într-un format elvețian. Echipele vor fi clasate pe baza recordurilor lor actuale în RMR american și vor juca meciuri în față. O echipă trebuie să câștige trei meciuri pentru a-și asigura un loc în PGL Copenhaga Major, în timp ce două înfrângeri vor duce la eliminare. Concurența este acerbă, cu nume mari precum Complexity, Team Liquid și FURIA luptă pentru șansa de a reprezenta regiunea la primul CS2 Major.

Semănat

Odată ce echipele s-au calificat pentru Major, vor fi clasate în etapa eliminatorie și în etapa de deschidere, pe baza clasamentului regional al Valve. Echipa cu cap de serie va trece direct la etapa eliminatorie, în timp ce celelalte patru echipe vor trebui să se lupte prin etapa de deschidere.

Program și rezultate

PGL Copenhaga Major American RMR începe sâmbătă, 17 februarie. Primele cinci echipe din RMR se vor califica pentru Major, în timp ce restul vor fi eliminate. Programul pentru RMR american nu a fost încă stabilit, așa că rămâneți pe fază pentru actualizări.

Cum să vizionezi

Puteți urmări toată acțiunea RMR-ului american în direct pe Twitch. PGL va difuza meciurile pe două canale: Primar și Secundar. În plus, radiodifuzorii comunitari vor transmite, de asemenea, calificările pe canalele lor individuale. Asigurați-vă că vă acordați și susțineți echipele preferate!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri