Știri

November 14, 2023

Optimizarea confortului și a performanței: impactul Secretlab asupra esporturilor Worlds 2023

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Worlds 2023 x Secretlab – Ergonomie pentru sportivii profesioniști

Optimizarea confortului și a performanței: impactul Secretlab asupra esporturilor Worlds 2023

Worlds 2023 se află în faza finală, cu meciul foarte așteptat dintre WBG și T1 programat pentru 19 noiembrie. Pe măsură ce aceste două echipe concurează pentru titlul de campionat, este crucial să recunoaștem importanța ergonomiei în epoca modernă a sporturilor. Am vorbit cu Secretlab, sponsorul global și partener oficial al LoL Esports, despre efortul lor neobosit de a oferi cel mai bun confort jucătorilor la Worlds 2023.

Rolul Secretlab în LoL Esports

Secretlab a fost un jucător cheie în lumea LoL Esports de câțiva ani, stabilind un parteneriat de lungă durată cu Riot Games. În calitate de partener oficial de scaun timp de cinci ani consecutiv, Secretlab s-a dovedit că oferă jucătorilor cea mai bună experiență de așezare. Acest parteneriat este o dovadă a angajamentului companiei de a oferi un confort excepțional, permițând jucătorilor să performeze la maximum în meciuri cu mize mari, cum ar fi cele de la Mondiale. În timp ce mecanica și strategia sunt cruciale în sporturi, confortul scaunelor joacă, de asemenea, un rol major, deoarece poate avea un impact semnificativ asupra performanței și sănătății jucătorilor, în special în mediul de joc stresant.

Impactul jocurilor asupra sănătății jucătorilor

Dr. Lindsey Migliore, un medic Esports Medicine și PMR și fondator al GamerDoc, subliniază impactul pe care sporturile profesionale le au asupra corpului și minții. Datorită programului necruțător, mișcărilor repetitive necesare pentru a juca și timpului liber limitat, jucătorii sunt susceptibili la leziuni musculo-scheletice și nervoase. În cele mai multe cazuri, jucătorii amână tratamentul și așteaptă până la extrasezon pentru a se reabilita. Cu toate acestea, pentru echipele care se califică la turnee internaționale precum Mondialele, programul lor este extins, ceea ce duce la timpi de recuperare și mai scurti. Combinația dintre dispute intense, sesiuni de coadă solo târziu în noapte, privarea de somn din cauza jet lag și sarcina crescută de antrenament înainte de competiții exacerbează și mai mult efortul fizic și mental asupra jucătorilor.

Importanța designului în confort

Trecerea cu vederea importanței ergonomiei poate duce la epuizare, răni ale încheieturii mâinii și alte probleme grave care pot avea un impact semnificativ asupra performanțelor jucătorilor și echipelor. Secretlab colaborează cu profesioniști precum Dr. Migliore pentru a proiecta cel mai bun scaun de gaming posibil pentru sesiuni lungi de joc. Compania consideră că mișcarea este cheia pentru ameliorarea stresului asupra corpului. Scaunele lor sunt concepute pentru a încuraja mișcarea naturală, oferind în același timp confortul și sprijinul potrivit. Caracteristici precum baza proprietară a scaunului din pietricele din corpurile de ghidare TITAN Evo către mijloc pentru o distribuție mai uniformă a presiunii, în timp ce marginile evazate creează spațiu amplu pentru mișcări. În plus, jucătorii care se confruntă cu menținerea unei poziții corecte din cauza apropierii apropiate a ecranului sunt sfătuiți să se întindă sau să ia pauze în timpul rundelor sau pauzelor.

Trecerea de la profesioniști la utilizatori obișnuiți

Scaunele de gaming nu sunt benefice doar pentru sportivii de sport, ci și pentru persoanele care petrec perioade lungi de timp la stațiile de lucru. Secretlab recunoaște diversele activități în care se angajează oamenii, cum ar fi scrierea de rapoarte, participarea la întâlniri virtuale, jocurile și chiar și somnul de somn. Scaunele companiei sunt concepute pentru a se potrivi schimbărilor naturale și ajustărilor de postură în timpul acestor activități. Sistemul lombar L-ADAPT în 4 direcții permite utilizatorilor să flexeze curbura coloanei vertebrale în timp ce trec între posturi. Pe lângă suportul lombar, pozițiile corecte ale brațelor și picioarelor sunt esențiale pentru reducerea stresului și îmbunătățirea experienței de șezut. Cotierele trebuie să permită poziționarea orizontală a antebrațelor, evitând presiunea excesivă pe interiorul cotului. Picioarele trebuie plantate ferm pe podea, iar Secretlab oferă un suport pentru picioare profesional pentru persoanele care nu pot ajunge la sol. Pentru un confort optim sunt recomandate, de asemenea, menținerea unui spate ferm pe spatele scaunului și menținerea fluidelor articulațiilor în timpul pauzelor.

Proces de proiectare meticulos

Conducerea Secretlab în industria scaunelor de gaming provine din concentrarea lor pe ergonomie și o abordare multidisciplinară a designului și dezvoltării. Produsul lor emblematic, TITAN Evo, este conceput pentru a asigura o distribuție uniformă a greutății și oferă personalizare completă pentru suport individual și preferințe de poziție. Fiecare design este supus unor teste riguroase ale utilizatorului, inclusiv cartografierea presiunii, pentru a se asigura că utilizarea în viața reală susține conceptul de confort suprem. În timp ce alte mărci pot încerca să imite scaunele Secretlab, lipsa lor de înțelegere din spatele designului duce adesea la eșecul de a furniza un produs coeziv care să promoveze confortul ergonomic pe termen lung.

Concluzie

Pe măsură ce se apropie Finala Mondială 2023, Secretlab va sprijini atât WBG, cât și T1 cu scaunele lor de gaming, permițând jucătorilor să ofere cea mai bună performanță în cel mai confortabil mod posibil. Importanța ergonomiei în sporturi nu poate fi exagerată, deoarece afectează direct sănătatea, bunăstarea și performanța generală a jucătorilor. Devotamentul Secretlab de a oferi confort și design excepțional servește ca o dovadă a angajamentului lor față de comunitatea esports. Fie că este vorba de sportivi profesioniști sau utilizatori obișnuiți, scaunele de gaming Secretlab oferă combinația perfectă de confort, suport și personalizare, asigurând o experiență optimă de șezut pentru toți.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri