Știri

November 7, 2023

Optimizați-vă pachetul cu promoții puternice Digimon

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

În lumea Digimon TCG, există diferite tipuri de cărți, inclusiv pachete de start, seturi de amplificare și promoții. Promoțiile sunt carduri speciale care sunt adesea oferite ca bonus la evenimente sau la achizițiile de produse. Aceste cărți, etichetate cu eticheta de produs „P-XXX”, sunt de obicei cărți de folie care pot îmbunătăți anumite arhetipuri sau pot fi utilizate pe scară largă în mai multe pachete.

Optimizați-vă pachetul cu promoții puternice Digimon

Cele mai răspândite agrafe

Deși în mod individual este posibil să nu aibă cel mai mare impact, există două promoții care sunt utilizate pe scară largă în multe pachete.

  • Crește memoria culorilor: Aceste cărți permit jucătorilor să caute 4 cărți la un cost redus. Nu sunt îmblânzitori, așa că nu contribuie la condițiile de câștig ale DeathXmon sau Quartzmon. În plus, efectul lor Delay le permite să fie trimise la coșul de gunoi pentru a oferi jucătorului 2 memorie. Pentru a le contracara efectele, jucătorii pot folosi porți de memorie precum BT6-021 ModokiBetamon sau BT3-061 Chuumon. Aceste cărți au fost introduse inițial în cantități limitate, dar de atunci au fost retipărite în Gallantmon & UlforceVeedramon Starter Deck și RB01.
  • Carduri de antrenament: Aceste cărți, care au debutat ca Box Toppers în BT14, permit jucătorilor să caute 2 cărți la un cost de 2. Spre deosebire de Memory Boosts, cărțile de antrenament pot ridica și cărți Option și Tamers pe lângă Digimon. Atunci când folosesc efectul de întârziere al cărților de antrenament, jucătorii trebuie să Digivoluze într-o carte de culoarea potrivită cu un cost redus de 2. Datorită versatilității lor și lipsei de blocaj, aceste cărți au devenit seturi de joc în majoritatea pachetelor din Est.

Cele mai puternice promoții Digimon

Cele mai puternice promoții Digimon, compilate pentru versiunea în limba engleză a BT14, includ cărți de până la P-130, cea mai recentă promoție anunțată eligibilă în cele mai noi decizii Ultimate Cup.

În concluzie, promoțiile Digimon sunt completări valoroase la colecția oricărui jucător. Cărțile de creștere a memoriei de culoare și de antrenament sunt elemente de bază utilizate pe scară largă care oferă avantaje strategice în joc. Indiferent dacă doriți să îmbunătățiți anumite arhetipuri sau să îmbunătățiți performanța generală a pachetului dvs., aceste promoții merită luate în considerare. Rămâneți la curent cu cele mai recente anunțuri pentru a descoperi promoții Digimon noi și puternice, care vă pot duce jocul la următorul nivel.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri