Știri

February 15, 2024

Optimizați-vă colecția de insigne de aur în Granblue Fantasy: Relink

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Dacă doriți să aduni insigne și bilete de aur Dalia în Granblue Fantasy: Relink, iată cel mai bun mod de a face acest lucru.

Optimizați-vă colecția de insigne de aur în Granblue Fantasy: Relink

Strângerea biletelor cu insignă de aur

Pentru a obține insigne de aur Dalia în Granblue Fantasy: Relink, trebuie să cheltuiți bilete de insignă de aur în Misiuni rapide online. Fiecare bilet vă garantează o Insigna Gold Dalia, dar sunteți limitat să utilizați trei bilete pentru fiecare misiune. Dacă aveți mai multe bilete, trebuie să jucați runde suplimentare Quick Quest pentru a câștiga mai multe insigne. Asta înseamnă că primul tău pas este să colectezi biletele și apoi le poți folosi pentru a obține insignele în Quick Quest.

Iată toate modalitățile de a obține bilete Gold Badge:

  • Câștigă-le ca recompense pentru prima dată din diverse misiuni ale șefilor.
  • Revendicați un bilet zilnic prin Bonus de check-in din meniul Quick Quest.
  • Finalizați trei Misiuni rapide pentru a solicita un bilet suplimentar din funcția Bonus de joc din meniul Misiuni rapide.

Farming Gold Insigne Dalia

Dacă scopul tău este să crești insigne Gold Dalia, cea mai bună strategie este să joci în mod continuu Quick Quests pentru bilete Gold Badge. Deși trebuie să joci online pentru a folosi biletele pentru insigne, poți în continuare să câștigi bilete jucând Offline Quick Quests prin Play Bonus, presupunând că grupul tău AI este pregătit pentru provocare. Cu toate acestea, jocul te micșorează la nivelul misiunii, împiedicându-te să învingi rapid misiunile cu dificultate mai mică, așa cum ai face atunci când le selectezi direct de pe tejghea. Personal, consider că jocul online este mai eficient, deoarece chiar și jucătorii de nivel scăzut tind să aibă performanțe mai bune decât AI, așa că recomand să te concentrezi pe Misiuni rapide online pentru agricultură.

Amintiți-vă, insignele de aur Dalia sunt rare și greu de adunat, dar urmând aceste strategii, vă puteți crește șansele de a le obține și de a le schimba cu obiecte valoroase la Siero's Knickknack Shack.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri