Știri

February 14, 2024

Obțineți sabia ancestrală pentru runa preot în World of Warcraft Classic

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

The Ancestral Sword este o sabie cu două mâini în World of Warcraft Classic Season of Discovery faza a doua. Poate că nu este o armă impresionantă în sine, dar joacă un rol crucial ca element de bază pentru o rună a preotului.

Obțineți sabia ancestrală pentru runa preot în World of Warcraft Classic

Obținerea Sabiei ancestrale

Pentru a obține Sabia ancestrală, trebuie să finalizați misiunea Rune de suprimare a durerii. Această căutare face parte din temnițele Mănăstirii Scarlet din Poiana Tirisfal, situate în partea de nord a Regatului de Est. Mănăstirea Stacojie este un centru de temnițe cu aripi diferite, de la Cimitir la Biblioteci. Aceste temnițe sunt concepute pentru jucătorii de final de joc, cu niveluri cuprinse între 25 și 45.

Unde să găsești sabia ancestrală

Sabia ancestrală poate fi găsită în temnițele Mănăstirii Scarlet. Se știe că scapă de la diverși inamici Scarlet Crusade atât în ​​interiorul, cât și în afara temnițelor. Unele dintre moburile care pot arunca sabia includ:

  • Scarlet Diviner
  • Stacojiu Galant
  • Scarlet Scryer
  • Adept stacojiu
  • Capelan stacojiu
  • Călugărul stacojiu
  • Stăpânul Fiarelor Stacojii
  • Seninela stacojie
  • Soldat stacojiu

Vă rugăm să rețineți că șefii din Mănăstirea Stacojie nu aruncă Sabia Ancestrală. În timp ce mulți oameni de gunoi au șansa de a arunca sabia, procentul de picături este relativ scăzut. Prin urmare, poate fi nevoie de mai multe executări pentru a obține acest articol.

Beneficiile conducerii temnițelor Mănăstirii Stacojii

Conducerea temnițelor Mănăstirii Scarlet este foarte recomandată nu numai pentru obținerea Sabiei Ancestrale, ci și pentru alte recompense valoroase. Pe lângă Preotul Rune Pain Suppression, puteți găsi și diverse cărți de abilități care pot îmbunătăți abilitățile personajului dvs. Asigurați-vă că rulați în mod regulat aceste temnițe pentru a vă crește șansele de a obține aceste obiecte puternice.

Amintiți-vă, sabia ancestrală este un element esențial pentru o rună preot, așa că nu ratați ocazia de a o obține!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri