Știri

February 15, 2024

Obțineți runa puternică de baraj de rachete în WoW Classic Season of Discovery

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Missile Barrage este o nouă rună de centură pentru magi, introdusă în faza a doua din World of Warcraft Classic Season of Discovery. Această explozie arcană puternică este disponibilă numai după ce înfrunți Călăreții întunecați împrăștiați în Azeroth.

Obțineți runa puternică de baraj de rachete în WoW Classic Season of Discovery

Cum să obțineți runa de baraj de rachete

Pentru a obține runa de baraj de rachete în World of Warcraft Classic Season of Discovery, trebuie să vorbiți cu agentul Dalaran din Deadwing Pass. Acest NPC vă va oferi Sigilul lui Ariden, un obiect care vă permite să detectați Dark Riders din apropiere. Trebuie să adunați toate cele șapte Relicve Dalaran, care apar din Dark Riders, înainte de a vă întoarce la Agentul Dalaran. Odată ce ai adunat toate relicvele, vei fi recompensat cu Runa Rachetelor.

Sfaturi pentru obținerea runei

Se recomandă formarea unui grup pentru a finaliza sarcina de a aduna Relicvele Dalaran. Acest lucru va face procesul mai ușor și mai rapid. În faza a doua a WoW Classic Season of Discovery, găsirea unui grup nu ar trebui să fie dificilă din cauza cererii mari pentru Relicve Dalaran.

Înțelegerea runei de baraj de rachete

Runa de baraj de rachete vă îmbunătățește vraja Explozie arcană, oferindu-i o șansă de 40 la sută de a reduce durata canalizată a următoarei vraji de rachetă arcană cu 50 la sută. În plus, vrăjile tale Minge de foc și Bolt de îngheț au o șansă de 20% să declanșeze acest efect. Runa reduce, de asemenea, costul de mana al vrajii tale Rachete Arcane cu 100% și îi permite să tragă la fiecare 0,5 secunde. În ciuda timpului de canal redus, vraja încă provoacă mai multe daune, făcând-o un instrument de neprețuit pentru Magii Arcani.

Concluzie

Runa de baraj de rachete este o completare puternică la arsenalul unui mag în World of Warcraft Classic Season of Discovery. Urmând pașii pentru obținerea Runei și înțelegerea efectelor acesteia, Magii își pot îmbunătăți considerabil capacitățile de a provoca daune. Adună-ți grupul, adună relicvele Dalaran și dezlănțuiește puterea Runei de baraj de rachete!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri