Știri

February 13, 2024

Obțineți runa de suprimare a durerii în WoW Classic Season of Discovery

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery a introdus Cărțile de îndemânare și a adus înapoi zeci de rune care să fie împrăștiate în Azeroth vanilie. Una dintre aceste rune este Runa de suprimare a durerii, care este deosebit de utilă vindecătorilor pentru a-și menține membrii grupului în viață.

Obțineți runa de suprimare a durerii în WoW Classic Season of Discovery

Cum să obțineți runa pentru suprimarea durerii

Pentru a obține runa de suprimare a durerii în a doua fază a WoW Classic Season of Discovery, urmați acești pași:

 1. Colectați ecouri de cimitir: Înainte de a merge la Mănăstirea Stacojie, trebuie să aduni patru ecouri de cimitir din diferite locații. Aceste ecouri pot fi obținute prin interacțiunea cu pietrele funerare din următoarele zone:
  • Mlaștină a tristeților
  • Insula Theramore din Mlaștina înghițită de praf
  • Ferma lui Go'shek din Arathi Highlands
  • Mănăstirea Stacojie (aripa cimitirului)
 2. Intrați în Mănăstirea Stacojie - Aripa Bibliotecii: Odată ce ai toate cele patru ecouri de cimitir, aventurează-te în Mănăstirea Scarlet - instanța Bibliotecă.
 3. Interacționează cu statuile: În interiorul Mănăstirii Stacojii - Bibliotecă, vei întâlni patru statui care corespund Ecourilor Cimitirului pe care le-ai adunat. Interacționează cu statuile în următoarea ordine:
  1. Războinic - Swamp Echo (Mlaștina durerilor)
  2. Mage - Arathi Echo (Arathi Highlands)
  3. Paladin - Theramore Echo (Dustwallow Marsh)
  4. Preot - Ecou Cimitir (Mănăstirea Stacojie - Cimitir)
 4. Obțineți memoria trădării unui lider: După ce ai interacționat cu statuile, vei primi în inventarul tău Memoria trădării unui lider.
 5. Folosiți memoria trădării unui lider: Deschideți geanta și faceți clic dreapta pe obiectul Memory of a Leader's Betrayal pentru a obține Runa de suprimare a durerii.

Runa pentru suprimarea durerii: explicată

Runa pentru suprimarea durerii este o rună preot care poate fi gravată pe orice cizme purtătoare. Este o vrajă aruncată instantaneu care oferă o scurtă reducere de 40 la sută a tuturor daunelor suferite de o țintă prietenoasă și crește rezistența la mecanica Dispel timp de opt secunde.

Această rună este un instrument valoros pentru vindecători, deoarece funcționează similar cu o bulă Paladin. Le permite vindecătorilor să treacă atenția asupra membrilor grupului cu sănătate scăzută, menținând în același timp agresiunea pe rezervor sau pe alt jucător, asigurându-se că toată lumea rămâne vindecată și protejată.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri