Știri

February 15, 2024

Obțineți pieptarul puternic Blazewind în WoW Classic Season of Discovery

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Blazewind Breastplate este un articol foarte căutat în a doua fază a WoW Classic Season of Discovery. Este o armură de piept din piele care oferă un modificator de agilitate +23, făcând-o una dintre cele mai puternice piese de echipament pentru clasele DPS care folosesc Agilitate, purtând piele, cum ar fi Vânătorii, Rogues și Druizii sălbatici.

Obțineți pieptarul puternic Blazewind în WoW Classic Season of Discovery

Pentru a obține Blazewind Breastplate în WoW Classic, jucătorii trebuie să finalizeze misiunea Tremors of the Earth (cunoscută și sub numele de Broken Alliances for Horde). Această căutare necesită jucătorilor să învingă mai mulți inamici puternici din Badlands, inclusiv un șef căpcăun, pui și doi dragoni negri de nivel 50. Este o căutare provocatoare, dar cu un grup de jucători puternic și bine pregătit, poate fi finalizată cu coordonare.

După finalizarea liniei de misiuni Tremors of the Earth/Broken Alliances, jucătorii pot alege o recompensă. Blazewind Breastplate este una dintre opțiuni, alături de Prismscale Hauberk (armură de poștă) și Warforged Chestplate (armură de plăci). Prismscale Hauberk oferă un modificator de +23 Spirit, în timp ce Warforged Chestplate oferă un spor de +24 la Forță.

În majoritatea scenariilor, vă recomandăm să alegeți pieptarul Blazewind. Armura Mail/Spirit este prea de nișă pentru majoritatea claselor, cu excepția șamanilor restauratori. Warforged Chestplate este cel mai potrivit pentru jucătorii Războinici și Paladin care au nevoie de mai multă Forță. Există, de asemenea, o a patra opțiune, Medalionul Mindburst, dar nu vă sfătuim să-l alegeți, deoarece există coliere mai bune disponibile în altă parte în lume.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri