Știri

February 14, 2024

Obțineți Mechanostrider verde fluorescent rar în WoW Classic

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

În lumea WoW Classic, monturile rare sunt foarte căutate și considerate un simbol de statut. Recent, colecționarii de monturi au primit vești incitante cu confirmarea că cea mai rară montură din istoria WoW poate fi acum obținută de la șeful final al raidului Gnomeregan.

Obțineți Mechanostrider verde fluorescent rar în WoW Classic

Mechanostrider verde fluorescent

Fluorescent Green Mechanostrider este o montură unică care se distinge de restul. Paleta sa de culori verzi vibrante îl diferențiază de alte monturi Gnome. Această montură a fost deținută inițial de un jucător Gnome pe nume Narshe, care a șters-o din greșeală la scurt timp după lansarea Cruciadei Arzătoare. Blizzard, când și-a dat seama de eroare, i-a oferit lui Narshe o montură nemaivăzută înainte ca înlocuitor.

Călătoria Mechanostriderului verde fluorescent

Timp de opt ani, Narshe a fost singurul proprietar al Mechanostrider verde fluorescent. Cu toate acestea, în 2015, ei ar fi fost interziși pentru că au încercat să-și vândă contul. Drept urmare, montura a rămas nefolosită și ascunsă în fișierele jocului.

Întoarcerea Muntelui

Odată cu Sezonul Descoperirilor, Mechanostrider verde fluorescent a revenit. Acum poate fi obținut învingând șeful final al raidului Gnomeregan, Mekgineer Thermaplugg. Montura are o șansă de patru procente să cadă, ceea ce o face un articol rar și râvnit.

Controversa casei de licitație

Inițial, montura a căzut ca un articol legat de echipare, ceea ce a determinat jucătorii să o vândă la casa de licitații la prețuri mari. Cu toate acestea, Blizzard a remediat rapid acest lucru făcând ca montura să fie legată la ridicare, asigurându-se că doar cei puțini norocoși care o obțin o pot păstra.

Concluzie

Acum, oricine se aventurează în Gnomeregan are ocazia să obțină Mechanostrider verde fluorescent și să dețină o bucată din istoria WoW. Această montură rară este o dovadă a dăruirii și perseverenței colecționarilor de monturi în WoW Classic.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri