Știri

February 13, 2024

Noi modificări ale armelor și remedieri ale gameplay-ului în Actualizarea Call of Duty: Modern Warfare 3

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

A fost lansată o actualizare minoră pentru Call of Duty: Modern Warfare 3, care aduce câteva modificări ale armelor și remedieri de erori pentru multiplayer. Această actualizare este considerată minoră în comparație cu noile adăugări de conținut viitoare.

Noi modificări ale armelor și remedieri ale gameplay-ului în Actualizarea Call of Duty: Modern Warfare 3

Ce mai e nou

Iată principalele modificări ale actualizării MW3 și Warzone de astăzi:

 • Schimbări de arme și echilibrare
  • TAQ Evolvere LMG a fost modificat pentru a diferenția mai bine între tipurile de muniție 7.62 și 5.56. 7.62 oferă trageri lente și precise la distanță lungă, în timp ce 5.56 favorizează agresiune și stiluri de joc de alergare și pistol.
  • Striker 9 SMG a fost ajustat semnificativ pentru a îmbunătăți controlul în timpul tragerii. În plus, jucătorii pot acum să vizeze în jos obiectivele în timp ce alunecă.
  • Setul JAK Tyrant 762 pentru pușca cu lunetă Longbow a fost îmbunătățit, reducând timpul de viziune în jos, mărind viteza de mișcare a vizei în jos și oferind un beneficiu de reducere a tirului de șold cu 30%.
 • Schimbări ale jocului clasat
  • Puștile cu lunetă au fost restricționate și eliminate din rezerva de arme în Jocul clasificat.
 • Remedieri ale modului Zombi
  • Au fost făcute diverse remedieri la modul Zombi, inclusiv rezolvarea unei probleme cu PhD Flopper.

Concluzie

Deși această actualizare poate fi minoră în ceea ce privește conținutul, aduce modificări importante echilibrului armelor și mecanicii de joc. Jucătorii se pot bucura acum de un control îmbunătățit și de noi strategii cu armele modificate. În plus, eliminarea puștilor cu lunetă din jocul clasat va crea o dinamică diferită pentru meciurile competitive. Asigurați-vă că actualizați jocul pentru a experimenta aceste schimbări. Pentru mai multe detalii, consultați notele patch-urilor complete de pe site-ul web Call of Duty.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri