Știri

February 14, 2024

Modificări viitoare la Smolder în Patch-ul 14.4: Echilibrul și plăcerea așteaptă

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Smolder, campionul introdus în Patch-ul 14.2, a câștigat o popularitate imensă. Cu toate acestea, rata sa de câștig este momentan nesatisfăcătoare. Ca răspuns, Riot Games implementează câteva modificări ale calității vieții la Smolder în Patch-ul 14.4.

Modificări viitoare la Smolder în Patch-ul 14.4: Echilibrul și plăcerea așteaptă

Patch 14.4 Previzualizare

Pe 14 februarie, Matt „Phroxzon” Leung-Harrison, designerul principal de gameplay pentru League of Legends, a oferit o previzualizare a schimbărilor viitoare la Smolder. Patch-ul va include nerf-uri la abilitatea lui Smolder W la începutul jocului și ajustări la abilitatea lui Q. În plus, finalul lui Smolder va primi un beneficiu, rezultând un patch global echilibrat pentru campion.

Modificări ale abilităților lui Smolder

Respirația Super Scorcher (Q)

Abilitatea Q a lui Smolder, care este principala sa sursă de daune pe tot parcursul jocului, va suferi modificări. La 125 de stive, abilitatea va trimite mai puține bile de foc, dar vor provoca mai multe daune. În plus, dacă ținta moare în timp ce racheta este încă în zbor, Smolder va primi o stivă.

Achooo! (W)

Abilitatea W, Achooo!, va suferi cele mai semnificative modificări. Timpul de răcire va fi mai lung la primele niveluri, dar mai scurt la nivelul maxim. În mod similar, daunele sale vor fi reduse la începutul jocului, dar vor crește la sfârșitul jocului.

Abilitatea supremă

Abilitatea supremă a lui Smolder va fi acum aruncată chiar dacă campionul moare în timpul turnării. Această schimbare oferă un avantaj semnificativ, în special în scenariile care implică magi și asasini.

Rata curentă de câștig

Începând de acum, Smolder nu are performanțe bune ca AD Carry, cu o rată de câștig sub 50 la sută în diferite ranguri, conform U.GG. Cu toate acestea, construcția AP Spear of Shojin a atins rate de câștig de peste 60%. Riot Games monitorizează îndeaproape performanța lui Smolder și poate face ajustări suplimentare.

Concluzie

Patch-ul 14.4 pentru League of Legends este programat să fie lansat joi, 22 februarie. Odată cu schimbările viitoare aduse abilităților lui Smolder, jucătorii se pot aștepta la o experiență de joc mai echilibrată și mai plăcută.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri