Știri

November 7, 2023

LoL Arena se întoarce: funcții noi, gameplay îmbunătățit și feedback al jucătorilor

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Riot Games a anunțat oficial revenirea LoL Arena, modul de joc popular, în decembrie cu Patch-ul 13.23. După succesul său inițial, jucătorii au așteptat cu nerăbdare revenirea sa, iar Riot le-a ascultat cerințele.

LoL Arena se întoarce: funcții noi, gameplay îmbunătățit și feedback al jucătorilor

LoL Arena – PBE în noiembrie, live în decembrie

Pentru a le oferi jucătorilor o idee despre schimbările viitoare, Riot va lansa LoL Arena pe Public Beta Environment (PBE) începând cu 8 noiembrie. Acest lucru le va permite jucătorilor să experimenteze noile funcții și să ofere feedback valoros înainte ca modul să fie disponibil pe servere. la începutul lunii decembrie.

Viitorul Arena

LoL Arena a fost primul mod nou introdus de League of Legends în câțiva ani și a devenit rapid preferatul fanilor. Ca răspuns la feedback-ul jucătorilor, Riot a făcut mai multe îmbunătățiri și completări pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Implementarea Cozii de 8 persoane

Una dintre caracteristicile cele mai solicitate de jucători a fost capacitatea de a sta la coadă cu un grup mai mare de prieteni. În noua versiune de Arena, jucătorii vor putea sta la coadă cu până la 8 persoane, permițându-le să-și creeze propriile meciuri private.

Campion Diversitatea

Riot s-a concentrat, de asemenea, pe îmbunătățirea diversității campionilor în LoL Arena. Jucătorii vor avea acum mai multe opțiuni și strategii din care să aleagă, făcând fiecare meci unic și incitant.

Gameplay pe scenă

Pentru a adăuga mai multă profunzime gameplay-ului, Riot a introdus jocul pe scenă în LoL Arena. Această funcție va oferi jucătorilor provocări și obiective suplimentare pe care să le cucerească, adăugând un nou strat de strategie modului.

Cameuri

Pe lângă schimbările de joc, Riot a inclus camee de la diverși campioni ai League of Legends în LoL Arena. Aceste camee vor adăuga o notă de familiaritate și entuziasm pentru fanii jocului.

Modificări de rating

Pentru a asigura un mediu echitabil și competitiv, Riot a făcut modificări de rating în LoL Arena. Acest lucru va ajuta la potrivirea jucătorilor cu niveluri similare de calificare, creând o experiență mai echilibrată și mai plăcută.

Execuție limitată și feedback

Riot a declarat că această lansare a LoL Arena va fi disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp. Ei vor monitoriza îndeaproape feedbackul jucătorilor și vor face ajustări suplimentare pentru a crea cea mai bună versiune a modului de joc. Deși nu este încă un mod de joc permanent precum ARAM și Summoners' Rift, Riot este deschis posibilității de a-l face permanent în viitor.

În concluzie, LoL Arena se pregătește să revină în decembrie cu Patch-ul 13.23. Jucătorii pot aștepta cu nerăbdare noi funcții interesante, gameplay îmbunătățit și oportunitatea de a oferi feedback pentru a modela viitorul modului de joc.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri