Știri

February 14, 2024

Jocul Last Epoch pe Steam Deck: performanță, suport pentru controler și limitări

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Last Epoch este cel mai recent ARPG care a apărut pe piață, oferind jucătorilor o experiență palpitantă de târât în ​​temniță în lumea mortală Eterra. Odată cu lansarea sa pe PC prin Steam, mulți jucători se întreabă dacă Last Epoch poate fi jucat pe Steam Deck portabil. În acest articol, vom explora posibilitățile și limitările de a juca Last Epoch pe Steam Deck.

Jocul Last Epoch pe Steam Deck: performanță, suport pentru controler și limitări

Jucând Last Epoch pe Steam Deck

Da, este posibil să joci Last Epoch pe Steam Deck. Last Epoch este disponibil pe PC prin Steam, iar jucătorii care l-au testat pe Steam Deck au raportat că funcționează bine, deși cu câteva dezavantaje.

Performanţă

Jucătorii au descoperit că Last Epoch poate atinge 60 FPS pe Steam Deck atunci când folosesc setări grafice reduse și o rezoluție mai mică de 1152x768. Jocul rulează fără probleme la această rată de cadre, iar unii jucători preferă chiar să joace ARPG-ul pe Steam Deck.

Dacă sunteți dispus să sacrificați rata de cadre, puteți crește setările grafice sau puteți crește ușor rezoluția la 30 sau 45 FPS.

Suport pentru controler

Un dezavantaj major pe care l-au întâlnit jucătorii este lipsa suportului pentru controler pe Steam Deck. În prezent, jucătorii nu pot folosi comenzile Steam Deck-ului în niciun meniu, așa că este necesar un mouse pentru navigare. Cu toate acestea, este de așteptat ca în următoarea actualizare 1.0 să fie disponibil un suport mai bun pentru controler.

Concluzie

În concluzie, Last Epoch poate fi jucat pe Steam Deck, oferind jucătorilor posibilitatea de a se bucura de joc din mers. Deși există unele limitări, cum ar fi necesitatea unui mouse pentru navigare și lipsa actuală a suportului pentru controler, jocul rulează bine pe Steam Deck cu setări grafice reduse. Pe măsură ce dezvoltatorii continuă să îmbunătățească jocul, este probabil ca aceste limitări să fie abordate în actualizările viitoare. Așadar, dacă sunteți fan al Last Epoch și dețineți un Steam Deck, încercați-l și experimentați lumea Eterra oriunde ați merge!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri