Știri

February 13, 2024

Găsiți arme legendare în Enshrouded: Locații, provocări și recompense

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Enshrouded oferă o gamă largă de pradă puternică, iar printre cele mai bune sunt armele legendare. Aceste instrumente vă pot spori foarte mult șansele de victorie în lupte. Cu toate acestea, nu sunt ușor de găsit, așa că este important să știți unde să le găsiți.

Găsiți arme legendare în Enshrouded: Locații, provocări și recompense

Locații de pisare garantate

Există patru arme legendare în Enshrouded care au locații garantate de lansare:

  • Wailing Blade: Găsit în peștera Scavenger Stash din regiunea Springlands, chiar la sud de Ancient Vault, unde îl puteți debloca pe Alchimist.
  • Țesător de Giulgi: Ascuns într-un cufăr de aur pe o platformă de lemn la sud-est de Turnul antic Kindlewastes.
  • Apoteoza lui Jezmina: Are șansa de a renunța la orice Vukah Brawler, un șef care poate fi găsit în taberele Vukah. O astfel de versiune a acestui șef poate fi găsită atunci când porniți să obțineți Beehive Smoker.
  • Fell Commander Bow: Picături de la șeful Fell Thunderbrute de lângă marcajul Podului Vechi, la vest de zona Portului Pike, unde puteți găsi setul de armură Garda Nordului.

Picături aleatorii

În afară de aceste patru arme, toate celelalte arme legendare pot fi găsite aleatoriu în cufere aurii și în cufere legendare auriu-albastru din întreaga lume a Embervale. Aceasta înseamnă că va trebui să explorezi și să jefuiești în speranța de a găsi arma pe care o dorești cu statutul Legendar.

Disponibilitate

Este demn de remarcat faptul că toate armele din Enshrouded au potențialul de a fi legendare, așa că orice armă pe care o întâlniți ar putea fi disponibilă ca variantă legendară, în funcție de norocul vostru. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că puteți întâlni versiuni mai slabe ale armei pe care o doriți, dacă norocul nu este de partea voastră.

Provocări și agricultură

Găsirea armelor legendare în Enshrouded poate fi o provocare din cauza ratelor scăzute de cădere și a lipsei unei metode definitive de a localiza arma specifică pe care o căutați. Acest lucru face ca agricultura pentru aceste unelte să fie o sarcină dificilă. Unele dintre cele mai bune arme, cum ar fi Helix și Sun Hammer, se bazează în întregime pe noroc.

Cele mai bune locații de jaf

Dacă doriți să vă creșteți șansele de a găsi arme legendare, iată câteva dintre cele mai bune locații pentru a explora și a jefui în Enshrouded:

  • Brittlebush
  • Deșeurile Kindle
  • Templele Soarelui
  • Turle antice
  • Umber Hollow

Aceste zone sunt cunoscute pentru că au un număr mare de cufere de pradat, crescând probabilitatea de a găsi arme legendare. Achiziționarea unei arme legendare este crucială pentru optimizarea construcției clasei tale și pentru maximizarea potențialului uneia dintre cele mai bune clase ale lui Enshrouded.

Amintiți-vă, deși căutarea armelor legendare poate fi o provocare, recompensele merită efortul.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri