Știri

July 7, 2022

Evenimente viitoare CS: GO

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Milioane de fani urmăresc sporturile zilnic în toată lumea. Field Level Media lansează o serie de prezentări generale pentru a expune fanii la cele mai populare titluri, echipe și personalități. Jocurile acoperă diverse formate, tipuri de competiții și programe.

Evenimente viitoare CS: GO

Counter-Strike: Global Offensive sau pur și simplu CS: GO, este un joc multiplayer cu împușcături la persoana întâi publicat de furnizorul de software Valve. A fost publicat în 2012 ca a patra ediție a seriei de jocuri Counter-Strike. Valve a făcut jocul gratuit din decembrie 2018. Fiecare mod de joc jucat online acceptă matchmaking. În acest fel, aplică Anti-Cheat al furnizorului de software pentru a împiedica înșelăciunea și jucătorii de jocuri cu niveluri de calificare comparabile.

Evenimente viitoare Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Sunt mai multe turnee programate pentru anul acesta. Aceste turnee de top prezintă cei mai buni jucători și echipe din lume. Unele dintre evenimente au fost confirmate, locațiile și datele fiind deja stabilite.

De asemenea, apar pe site-uri de pariuri de top esport. Pe măsură ce pariurile online pe sporturi cresc, multe companii de pariuri online includ evenimente CS: GO pe piețele lor de pariuri. Există, de asemenea, site-uri care vor oferi sfaturi pentru pariuri esport.

PGL Major Antwerp 2022

The PGL maior Anvers, primul CS: GO Major din 2022, a avut loc între 9 și 22 mai. Evenimentul este pentru prima dată când un CS: GO Major are loc în Belgia. Douăzeci și patru de echipe din întreaga lume s-au luptat pentru un fond de premiere de 1 milion de dolari și titlul de campioni majori.

Circuitul CS: GO este plin de competiții de înaltă calitate, dar marile continuă să iasă în evidență. PGL, aceeași firmă care a organizat Stockholm Major în 2021, va organiza cea de-a 17-a ediție a evenimentului sponsorizat de Valve.

Sistemul elvețian va fi folosit în evenimentele RMR americane și europene, cu echipe împerecheate în funcție de recordul lor la turneu. Acest RMR european a fost împărțit în două evenimente, A și B. Această împărțire se datorează multor echipe prezente și importanței principalelor sloturi de pe linie.

Meciurile de progres și eliminare vor fi concursuri cu cel mai bun din trei, jocurile rămase fiind afaceri cu o singură hartă. Dacă o echipă pierde trei meciuri la rând, aceasta este eliminată automat.
Challengerii, Legendele și Campionii sunt cele trei etape ale majorului PGL Antwerp. Primele două vor avea loc cu ușile închise într-un cadru de studio, în timp ce a treia va avea loc în fața unui public la Antwerp Sportpaleis, care are o capacitate de 18.000 de persoane.

IEM Intel Extreme Masters XVII

Această ediție se va desfășura în perioada 30 mai – 5 iunie, cu un premiu de 250.000 USD. Evenimentul este o serie de competiții de sport la nivel mondial care are loc în țări din întreaga lume. Începând cu 2022, aceste campionate de esports sunt competiții certificate sponsorizate de Intel. Turtle Entertainment este compania care deține liga. Liga există de 16 sezoane începând cu 2022. Finalele sezonului vor avea loc la Katowice, Polonia. Multe orașe din întreaga lume găzduiesc evenimente la mijlocul sezonului, inclusiv Chicago, Shanghai și Sydney.

BLAST Premier BLAST Premier: Finala de primăvară 2022

BLAST Premier Spring este una dintre cele două competiții CS: GO sezoniere ale ecosistemului BLAST. Cu un fond total de premii de 2.475.000 USD, întregul circuit câștigă un plus de premii în bani. Formatul evenimentului este foarte asemănător cu cel din anul precedent. Festivalul va avea loc în perioada 15 – 19 iunie.

Unele etape ale evenimentului BLAST Premier vor fi jucate online anul acesta. Pentru acea etapă a competiției, există o împărțire regională. Evenimentul este unul dintre cele mai importante turnee CS: GO. Echipele concurează pentru premii în bani și pentru un loc în Finala Globală pentru câștigător. La toate evenimentele BLAST, cele mai bune echipe primesc, de asemenea, puncte în clasamentul BLAST.

IEM Intel Extreme Masters XVII

Între 5 și 17 iulie 2011, IEM Intel Extreme Masters XVII va fi plasat la Köln, Germania. Fondul de premii al acestei ediții va fi de 1.000.000 USD. Vor fi două grupe cu dublă eliminație în format. Cele mai bune trei echipe trec la eliminatorii, cu opt participanți în fiecare grupă. Câștigătorii fazei grupelor ajung în semifinale. În calitate de cap de serie, vicecampionii din faza grupelor trec în sferturile de finală. În cele din urmă, echipele de pe locul trei în faza grupelor trec și în sferturi de finală.

Alte Ocazii

De asemenea, vor avea loc mai multe competiții mai târziu în cursul anului. Locațiile pentru acest eveniment, însă, nu au fost încă stabilite. Între 19 și 28 august va avea loc BLAST Premier: Fall Groups 2022. Câștigătorul evenimentului va primi 177.498 USD în premii în bani.

The ESL Pro League este o competiție care are loc în fiecare an. Sezonul 16 al ESL Pro League va avea loc în perioada 31 august până pe 2 octombrie. Câștigătorul va primi un premiu de 835.000 USD. Locația acestui eveniment, însă, nu a fost încă stabilită. Între 23 noiembrie și 27 noiembrie, va avea loc BLAST Premier: Fall Finals 2022. Acest turneu va avea un fond de premiere de 425.000 USD. BLAST Premier: World Final 2022 va avea loc în decembrie. Câștigătorul va primi 1 milion de dolari pentru turneul, care va avea loc între 14 iulie și 18 august.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports
2024-06-02

A doua jumătate a sezonului ALGS 2024: o scufundare profundă în fenomenul Esports

Știri