Știri

February 15, 2024

Eveniment Monopoly GO Golden Blitz: Câștigați seturi de autocolante și completați albume

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Evenimentele Golden Blitz Monopoly GO sunt oportunitatea perfectă de a câștiga noi seturi de stickere și de a completa albume. Următorul eveniment Golden Blitz din Monopoly GO va avea loc în perioada 15 februarie, la ora 22:00 CT, până pe 16 februarie, la ora 4:00 CT.

Eveniment Monopoly GO Golden Blitz: Câștigați seturi de autocolante și completați albume

La ce să te aștepți

Acest eveniment Golden Blitz va include autocolante Making a Splash și Pooch Perfect. A fost și primul eveniment Golden Blitz al albumului Monopoly Origins.

Programul Monopoly GO Golden Blitz

În Monopoly GO!, Evenimentele Golden Blitz nu au un program stabilit. Ele devin mai frecvente pe măsură ce se apropie data de încheiere a albumului, oferind jucătorilor o șansă mai bună de a-și finaliza colecția. Este recomandat să păstrați notificările activate pentru Monopoly GO! pe dispozitivul dvs. pentru a primi actualizări atunci când Golden Blitz este live.

Următorul eveniment Golden Blitz

Următorul eveniment Golden Blitz din Monopoly GO este de așteptat să aibă loc în februarie. Data exactă de începere nu este încă cunoscută, dar este important să rămâneți la curent prin marcarea acestui articol.

Ce este Golden Blitz în Monopoly GO!?

Golden Blitz este un eveniment temporar în Monopoly GO care permite jucătorilor să schimbe o pereche de autocolante aurii. Aceste autocolante sunt predefinite de dezvoltatorii jocului pentru fiecare eveniment. Evenimentul durează de obicei până la 24 de ore sau puțin mai mult. Jucătorii au flexibilitatea de a schimba aceste autocolante aurii cu orice alt autocolant din joc.

Cum să obțineți autocolante aurii

Autocolante aurii pot fi obținute aleatoriu din orice pachet de autocolante din Monopoly GO!. Șansele de a obține un autocolant de aur cresc odată cu evaluarea cu stele a pachetului. Continuați să deschideți pachete și să participați la turnee și evenimente principale pentru a vă crește șansele de a obține un autocolant de aur.

Tranzacționarea în timpul Blitz-ului de Aur

Este recomandat să schimbi autocolantele aurii de rezervă în timpul evenimentelor Golden Blitz. Aceste autocolante sunt la mare căutare și evenimentul nu are loc frecvent. Profită de oportunitatea de a face schimb de autocolante de care ai nevoie, deoarece nu există nicio garanție că vor fi prezentate în evenimentele viitoare.

Evenimentele anterioare Golden Blitz

De la lansarea primului album din 2024, Monopoly Origins, nu au existat alte evenimente Golden Blitz în Monopoly GO. Rămâneți pe fază pentru actualizări despre evenimentele viitoare.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri