Știri

November 9, 2023

Echipa Activision RICOCHET introduce „Splat” pentru a lupta împotriva trișorilor în Call of Duty

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Echipa RICOCHET de la Activision a lucrat la actualizări interesante pentru motorul anti-cheat, în pregătirea pentru lansarea Modern Warfare 3 și următoarea generație a Warzone. Într-o postare recentă pe blog, fanii Call of Duty au fost informați despre noile funcții care vin la RICOCHET, un mecanic special anti-cheat remarcându-se prin hilaritate.

Echipa Activision RICOCHET introduce „Splat” pentru a lupta împotriva trișorilor în Call of Duty

Vă prezentăm „Splat”

Caracteristica remarcabilă a actualizării se numește „Splat”. Această mecanică este concepută pentru a face jocul de nejucat pentru trișori, jucându-și jocul într-un mod plin de umor. Când un jucător este detectat că trișează în lobby-ul înainte de joc, se va trezi să sară din avionul de intrare fără o parașută. Și dacă un trișor este detectat după desfășurarea cu succes, viteza acestuia va fi ajustată, rezultând o cădere de 10.000 de picioare care îi va ucide instantaneu. Este o modalitate bizară, dar eficientă de a face față trișorilor.

Siguranță și eficacitate

Echipa RICOCHET a subliniat că funcția „Splat” este sigură și se va activa numai pentru trișorii detectați. Nu va fi declanșat de raportarea bazată pe jucător. Această asigurare este importantă pentru a menține încrederea jucătorului în sistemul anti-cheat. De fapt, logo-ul RICOCHET Anti-Cheat a fost adăugat la fluxul de eliminare pentru a oferi o confirmare vizuală în timp real a protecției sistemului.

Învățare automată pentru detectarea îmbunătățită

Pe lângă funcția „Splat”, Echipa RICOCHET utilizează Machine Learning pentru a identifica noi comportamente de înșelăciune în datele client și server. Această tehnologie le permite să provoace în mod activ comportamentul anormal și să protejeze comunitatea de trișori. Analizând zilnic aproximativ 700 de clipuri de joc, Echipa RICOCHET lucrează pentru a combate afluxul constant de trișori în comunitatea Call of Duty. Cu ajutorul noului „Instrument de investigare a reluării”, modelul de învățare automată poate revizui automat până la 1.000 de clipuri pe zi, acest număr fiind așteptat să crească.

Concluzie

Este încurajator să vedem angajamentul Activision de a se adresa trișorilor în Call of Duty. Introducerea funcției „Splat” și utilizarea Machine Learning demonstrează dedicarea lor pentru a proteja experiența de joc pentru jucătorii legitimi. Deși există încă loc de îmbunătățire, aceste actualizări sunt un pas în direcția corectă. Rămâneți pe Esports.net pentru mai multe știri despre Call of Duty.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri