Știri

February 12, 2024

Descoperiți rețeta pentru sol în Little Alchemy 2 și deblocați nenumărate posibilități

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

În minijocul Little Alchemy 2, poți descoperi un total de 720 de rețete combinând diferite articole. Una dintre aceste rețete este Solul, dar găsirea rețetei sale poate fi o provocare, deoarece nu este foarte evidentă.

Descoperiți rețeta pentru sol în Little Alchemy 2 și deblocați nenumărate posibilități

Solul este un element natural care poate fi adăugat în Enciclopedia ta. Cu toate acestea, este realizat diferit în comparație cu alte rețete de același fel. Deblocarea solului vă va ajuta foarte mult să vă atingeți obiectivul de a descoperi toate rețetele din Little Alchemy 2, deoarece este folosit în multe alte rețete, cum ar fi noroi, câmpuri, plante și cărămizi.

Pentru a face Sol, trebuie să combinați Viața cu Pământul. Cu toate acestea, obținerea acestor elemente poate necesita să urmați încă câțiva pași. Pământul este descoperit de îndată ce începeți să jucați, în timp ce Viața poate fi obținută prin combinarea unui Vulcan cu Supa Primordială.

Dacă nu aveți ambele ingrediente necesare pentru viață, puteți urma această cale pentru a le obține:

  • Apă și apă: baltă
  • Puddle and Puddle: Balta
  • Balta si Balta: Lac
  • Lacul și Lacul: Marea
  • Foc și Pământ: Lavă
  • Pământ și lavă: vulcan
  • Mare și lavă: Supa primordială

Odată ce ați obținut Viața și Pământul, le puteți combina pentru a crea Sol. În plus, puteți crea și bacterii combinând Vulcan și Viață, apoi combinați Bacteria cu Marea pentru a obține articolul final, plancton.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri