Știri

February 16, 2024

Descoperiți moștenirea lui Bloody Bones: un ghid pas cu pas

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dacă doriți să descoperiți legendarul depozit de safire lăsat în urmă de temutul pirat Bloody Bones, iată un ghid pas cu pas despre cum să finalizați investigația Bloody Bones din Skull and Bones.

Descoperiți moștenirea lui Bloody Bones: un ghid pas cu pas

Deblocarea anchetei

Pentru a începe investigația Bloody Bones, trebuie mai întâi să ajungeți la rangul Infamy de Buccaneer în ediția Skull and Bones Premium. Acest rang vă va oferi, de asemenea, acces la alte investigații, cum ar fi The Ashen Corsair și Freeman's Lost Treasure. Odată ce ați atins rangul necesar, mergeți la Cutia poștală din Saint-Anne și colectați scrisoarea cu ștampila roșie pentru a iniția investigația Bloody Bones Legacy.

Avansarea anchetei

Spre deosebire de contractele obișnuite din joc, ancheta Bloody Bones nu oferă instrucțiuni directe despre unde să mergi. În schimb, navigați la fila Investigații din meniul Cunoștințe și examinați diferitele indicii furnizate. După ce ați citit indiciile, va apărea o notă, care vă va ghida cum să progresați în continuare în investigație.

Pasul 1: Investigați epava

Primul pas în anchetă este localizarea unui naufragiu în apropierea așezării Hovohovo. Călătorie rapidă la Fort Louis sau Royal Burial Ground și navighează spre așezare. Pe o mică insulă la vest de așezare, veți găsi o epavă cu pânze albe și albastre. Interacționează cu epava pentru a aduna următorul indiciu. Nu este necesar să forțați să deschideți epava sau să folosiți o rangă pentru acest pas, deși acest lucru poate aduce pradă suplimentară.

Pasul 2: La bordul navei de război Compagnie

Pentru a descoperi adevărul despre Bloody Bones, trebuie să te îmbarci pe o navă de război Compagnie care patrulă lângă avanpostul Fort Louis. Nava specifică pe care o cauți se numește Le Paradis și este Compagnie Broadsider de rang 4. Le Paradis poate fi găsit navigând între Fort Louis și marginea de sud a hărții. Angajează-te în luptă cu nava și, cel mai important, urcă-te la bord pentru a descoperi următorul indiciu din anchetă. Fiți atenți, deoarece această zonă este frecventată și de navele de război de rangul 9 de-a lungul rutei comerciale Compagnie. Cercetează zona în prealabil pentru a evita alertarea navelor de nivel înalt.

Pasul 3: Găsiți mormântul lui Bloody Bones

După îmbarcarea în Le Paradis, nu va trebui să vă aventurați departe pentru a trece la pasul următor. Obiectivul tău este să găsești mormântul lui Bloody Bones la avanpostul Fort Louis. Pagina de investigație oferă o schiță a mormântului, dar dacă doriți să economisiți timp, urmați aceste instrucțiuni: Urmați drumul principal în sus și căutați un drum mic la dreapta, unde drumul principal face stânga în interiorul fortului. Urmează această cale și vei întâlni mormântul Bloody Bones. Un fascicul portocaliu va indica locația exactă a mormântului. Descoperiți comoara de la fața locului și examinați indiciul final pentru a finaliza cu succes investigația Bloody Bones Legacy.

Urmând acești pași, vei fi finalizat cu succes investigația Bloody Bones și vei fi descoperit secretele moștenirii acestui pirat notoriu. Succes și safire să fie ale tale!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri