Știri

November 15, 2023

Descoperiți magazinul de articole Fortnite în continuă schimbare: skinuri, încrucișări și multe altele!

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Magazinul de articole Fortnite este locul unde jucătorii pot găsi o gamă largă de skin-uri, crossover și produse cosmetice. Oferă conținut nou și interesant care îi ajută pe jucători să iasă în evidență în joc. Cu actualizări zilnice, magazinul de articole Fortnite se schimbă constant, asigurându-se că există întotdeauna ceva proaspăt de descoperit.

Descoperiți magazinul de articole Fortnite în continuă schimbare: skinuri, încrucișări și multe altele!

Accesarea magazinului de articole Fortnite

Accesarea magazinului de articole Fortnite este un proces simplu. După ce vă conectați la joc, urmați acești doi pași:

  1. Deschide Fortnite.
  2. Navigați la fila „Magazin de articole” din meniul de sus.

Pentru a face o achiziție în magazinul de articole, veți avea nevoie de V-bucks, moneda din joc. Deși există modalități de a câștiga V-bucks gratuit, unele skin-uri pot necesita achiziționarea V-bucks suplimentari.

Magazin de articole Fortnite OG

Actualizarea Fortnite OG a introdus modificări în joc, inclusiv revenirea vechii hărți și a armelor. În plus, skin-urile clasice Fortnite OG au revenit într-un magazin de articole reproiectat. În prezent, magazinul de articole pentru Fortnite OG oferă o selecție mai mică de articole în comparație cu organizația standard. Cu toate acestea, acest design este temporar, iar magazinul de articole va reveni în cele din urmă la formatul obișnuit.

Ce este în magazinul de articole?

Magazinul de articole Fortnite oferă o varietate de conținut, selecțiile care se schimbă în mod regulat. Iată secțiunile principale pe care vă puteți aștepta să le vedeți:

  • Skin-uri cu dulapuri/Fortnite Pictograme: Această secțiune prezintă produse cosmetice alese de jucătorii din lumea reală sau chiar skin-uri personalizate.
  • Emote/Skin-uri tematice: acestea sunt articole grupate sub o anumită temă.
  • Prezentare: Această secțiune include returnarea aleatorie sau articole noi pentru magazinul de articole Fortnite.
  • Zilnic: articole care sunt disponibile doar pentru o singură zi.
  • Pachete: pachete de skin-uri care pot include niveluri V-Bucks sau Battle Pass.
  • Crossovers: conținut din evenimente crossover.

Deși selecțiile exacte pot varia, magazinul de articole este grupat în mod logic, ceea ce face ușor să găsiți ceea ce căutați. Există, de asemenea, secțiuni dedicate echipajului Fortnite și Battle Pass.

Kit de inceput

Fiecare nou sezon al Fortnite introduce un nou pachet cosmetic care rămâne disponibil pe tot parcursul sezonului. Aceste pachete de pornire sunt destinate jucătorilor care sunt noi în partea plătită a Fortnite. Ele oferă o piele exclusivă, articole însoțitoare și o cantitate generoasă de V-Bucks. Pachetul de pornire pentru sezonul curent este de așteptat să includă Hackasaur, o piele de dinozaur robotizat. Este important de reținut că pachetele de început sunt disponibile doar pentru un sezon.

Minune

Majoritatea skin-urilor Marvel revin frecvent la magazinul de articole Fortnite, oferind oportunități ample pentru pasionații Marvel de a-și achiziționa personajele preferate. Cu toate acestea, skin-urile Battle Pass și anumite skin-uri rare, cum ar fi skin-ul Black Widow, nu au revenit.

Crossover anime

Fortnite a încorporat crossover-uri anime în joc, sezonul anterior prezentând conținut de la My Hero Academia. Sezonul actual sugerează posibilitatea de mai multe crossover-uri anime, cu francize precum Chainsaw Man, Yu-Gi-Oh!, Spy x Family și Neon Genesis Evangelion fiind potențiali candidați. Aceste colaborări sunt de obicei asociate cu francizele Jump datorită acordului Epic cu Shueisha.

Noul aspect al magazinului de articole Fortnite

Un raport scurs sugerează că Fortnite va suferi o reînnoire majoră a aspectului magazinului de articole în viitor. Epic Games testează în prezent diferite modele, iar aceste modificări sunt de așteptat să fie implementate când începe Capitolul 5. Deși există posibilitatea ca reproiectarea să nu fie finalizată, este o perspectivă interesantă pentru jucători.

Actualizări ale magazinului de articole

Magazinul de articole Fortnite primește actualizări regulate, deși nu toate articolele se schimbă zilnic. Unele articole rămân disponibile pentru o săptămână sau chiar două, cu propriile cronometre independente. Este important să fii cu ochii pe magazinul de articole dacă cauți un anumit articol, deoarece chiar și skin-uri rare, cum ar fi Renegade Rider, pot reveni. Fiți la curent cu cele mai recente știri Fortnite pentru informații despre noile crossover-uri și skin-uri.

Concluzie

Magazinul de articole Fortnite este o piață dinamică și în continuă schimbare, care oferă o gamă largă de skin-uri, crossover și produse cosmetice. Urmând câțiva pași simpli, jucătorii pot accesa cu ușurință magazinul de articole și pot explora diferitele sale secțiuni. Indiferent dacă ești fan al skin-urilor Marvel, anime sau clasice Fortnite OG, există ceva pentru toată lumea. Fiți cu ochii pe magazinul de articole pentru actualizări și nu ratați șansa de a vă lua articolele preferate!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi
2024-05-23

Ne amintim de Chris „Zuna” Buechter: un pionierat în sporturi

Știri