Știri

February 13, 2024

Descoperiți avanpostul din spatele dragonului în Skull and Bones

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Dacă ați întâlnit o hartă cu comori care vă duce la Spatele Dragonului în Skull and Bones, s-ar putea să vă întrebați unde se află exact acest loc. Din fericire, este mai aproape decât ai putea crede. Iată un ghid despre cum să găsești Spatele Dragonului în joc.

Descoperiți avanpostul din spatele dragonului în Skull and Bones

Locație

Spatele Dragonului este un avanpost situat pe insula de nord-vest din regiunea Insulelor Lunii. Pentru a ajunge la el din Saint-Anne, navigați în direcția nord-vest, trecând prin insula mare până ajungeți la Coasta Angaya. De acolo, continuați spre nord-vest până ajungeți la Insulele Lunii.

Descoperirea avanpostului

Odată ce ați ajuns la Insulele Lunii, veți găsi Spatele Dragonului în partea de est a celei mai mari insule din zonă. Căutați un semn de întrebare nedescoperit în locație, așa cum este cazul oricărui punct de interes (POI) din Skull and Bones. Navigați aproape de marcaj și debarcați de pe navă pentru a intra în avanpost.

Lucruri de interes

Pe lângă vânarea comorii indicate pe harta ta, există câteva alte activități în care te poți angaja la avanpostul Dragon's Back.

  • Comerciant Ungwana: Lângă nava ta, vei găsi un comerciant Ungwana care vinde mâncare și schițe pentru Fire Long Gun I și Bombard Bomb Crate. În plus, ea oferă contractul We Seek Warriors dacă sunteți interesat să preluați misiuni.
  • Tabăra de pirați: Dacă te îndrepți spre stânga de unde ai pus piciorul pentru prima dată pe insulă, vei întâlni o tabără de pirați. Aici, un vânzător vinde diverse articole cosmetice și rechizite pentru a vă reaproviziona nava.
  • Focul Piratului: Pe de altă parte, dacă mergi la dreapta și te aventurezi mai adânc în insulă, vei găsi un foc de tabără al piraților. Folosirea acestui foc de tabără vă va oferi un spor de rezistență.
  • Tabăra Fara: Dincolo de Focul Piratului, există o tabără Fara. La liderul taberei, puteți cumpăra produse cosmetice și haine Captain cu tematică Fara, precum și provizii suplimentare pentru nava dvs.

Nu uitați să profitați la maximum de vizita dvs. la avanpostul Dragon's Back, explorând toate opțiunile disponibile și bucurându-vă de experiențele unice pe care le are de oferit!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri