Știri

February 15, 2024

Depășirea problemelor de urmărire: o soluție simplă pentru provocarea kitului de conversie pentru pușca Marksman

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Evenimentul Cryptid Bootcamp din Modern Warfare 3 oferă recompense interesante pentru îndeplinirea unor provocări specifice de joc. Cu toate acestea, unii membri ai comunității au întâmpinat dificultăți cu provocarea kit-ului de conversie Marksman Rifle. În acest articol, vom explora problema și vom oferi o soluție simplă.

Depășirea problemelor de urmărire: o soluție simplă pentru provocarea kitului de conversie pentru pușca Marksman

Evenimentul Cryptid Bootcamp

Evenimentul Cryptid Bootcamp din sezonul doi introduce diverse provocări pe care jucătorii le pot completa în multiplayer sau Modern Warfare Zombies. Aceste provocări oferă recompense, cum ar fi camos pentru arme. În timp ce unele camuflaj au primit recenzii mixte, recompensa finală pentru finalizarea tuturor provocărilor este un camo unic pentru armă Sidewinder albastru și verde neon, împodobit cu fiare mitice.

Provocarea kit-ului de conversie pentru pușca Marksman

Una dintre provocările din evenimentul Cryptid Bootcamp cere jucătorilor să realizeze 40 de ucideri de operator cu echipamentul echipat pentru conversia puștilor Marksman. În plus, jucătorii trebuie să folosească beneficiile Treat Identification System și Stalker Boot.

Probleme de urmărire

Din păcate, unii jucători au raportat că provocarea nu urmărește în mod corespunzător progresul lor. Pentru a rezolva această problemă, Sledgehammer Games a recomandat să utilizați kitul JAK Beholder Rifle pentru pistolul TYR. Acest kit de conversie, disponibil inițial ca a treia provocare săptămânală din sezonul unu, poate fi activat în Armory Unlocks dacă jucătorii l-au ratat în timpul disponibilității sale inițiale.

Soluția

Odată ce setul de pușcă JAK Beholder este deblocat, jucătorii îl pot echipa pentru a transforma pistolul TYR într-o pușcă cu o singură lovitură, cu control îmbunătățit al reculului și rază de avarie. Acest kit de conversie va permite jucătorilor să finalizeze mai eficient provocarea Marksman Rifle kit de conversie.

Concluzie

În timp ce provocarea setului de conversie Marksman Rifle din evenimentul Cryptid Bootcamp a prezentat unele dificultăți pentru jucători, utilizarea setului JAK Beholder Rifle oferă o soluție simplă. Urmând soluția recomandată, jucătorii pot depăși problemele de urmărire și pot finaliza cu succes provocarea. Nu ratați ocazia de a obține camuflajul unic al armei Sidewinder și de a vă prezenta abilitățile în Modern Warfare 3!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri