Știri

February 15, 2024

Deblocarea puterii lui High Evolutionary în Marvel Snap

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Unii dintre cei mai populari și puternici răufăcători din universul Marvel sunt cărțile Big Bad din Marvel Snap. Ele oferă efecte de schimbare a jocului care pot întoarce meciurile cu susul în jos. Cele mai multe dintre abilitățile lor se bazează pe personajele lor de benzi desenate sau pe interpretări de filme, inclusiv High Evolutionary.

Deblocarea puterii lui High Evolutionary în Marvel Snap

Înalt evolutiv în Gardienii Galaxiei Vol. 3

High Evolutionary este principalul răufăcător din Guardians of the Galaxy Vol. 3. În film, el este un creator de civilizații și ființe. El dezvoltă inteligența creaturilor, puterea și multe altele.

Înalt evolutiv în Marvel Snap

În Marvel Snap, High Evolutionary este o carte cu patru costuri și patru puteri, cu efectul care spune: „La începutul jocului, deblochează potențialul cărților tale fără abilități”. Acest efect de schimbare a jocului deblochează abilitățile secrete ale tuturor cărților de vanilie, creând mai multe arhetipuri ale lui care ar putea schimba meta.

Toate abilitățile secrete ale cardurilor Vanilla

Înainte de a explora cele mai bune cărți de folosit cu High Evolutionary, cea mai nouă dintre cărțile Big Bad din Marvel Snap, iată toate abilitățile secrete ale cărților de vanilie pe care le deblochează însuși răufăcătorul:

  • Viespă (0-cost, 1-putere): La Dezvăluire: Afli o carte inamică aleatoriu aici cu -1 Putere.
  • Misty Knight (1-cost, 2-putere): Când încheiați o tură cu Energie necheltuită, dă o altă carte prietenoasă +1 Putere.
  • Shocker (2-cost, 3-putere): La dezvăluire: dă-1 costul celei mai din stânga cărții din mâna ta.
  • Cyclops (3-cost, 4-putere): Când încheiați o tură cu energie necheltuită, afectați aici doi inamici aleatori cu -1 putere.
  • The Thing (4-cost, 6-putere): La Dezvăluire: Afli 3 cărți inamic aleatoriu aici cu -1 Putere.
  • Abominație (5-cost, 9-putere): Costă cu una mai puțin pentru fiecare carte inamică în joc care este afectată de putere negativă.
  • Hulk (6-cost, 12-putere): în curs: când încheiați o tură cu energie necheltuită, +2 putere. (Dacă este în mână sau în joc).

Cele mai bune punți cu evoluție înaltă

Pur înalt evolutiv

Apărarea este ofensă. Captură de ecran prin Untaped.gg

Modul standard de a juca High Evolutionary este într-un pachet cu majoritatea cărților actuale de vanilie. Acest pachet are două mecanisme principale, în jurul cărora se învârte strategia generală a motoarelor sale ofensive și defensive - conservarea energiei pentru a scoate mai multe cărți de mare putere și inducerea unei puteri negative asupra cărților adversarului pentru a debloca efecte puternice.

Cyclops, The Thing și Abomination beneficiază de aplicarea unei Puteri negative asupra cărților adversarului tău. Scorpion și Spider-Woman pot fi adăugate pentru o altă opțiune puternică de debuff.

În ceea ce privește strategia de „economisire a energiei necheltuite” (plutitoare), abilitățile lui Misty Knight, Abomination și Hulk folosesc toate mecanica, în special cu Hulk ca sursă principală de energie pentru locațiile tale în ultimul joc. Pata solară poate fi, de asemenea, o potențială sursă de energie datorită capacității sale de a obține o putere egală cu energia necheltuită la fiecare tură.

InSheNaut

Puterea este totul. Captură de ecran prin Untaped.gg

Un alt pachet în care pot fi folosite creațiile High Evolutionary este în pachetul InSheNaut. Aici, strategia principală este de a crea cât mai multă putere posibil cu ajutorul lui She-Hulk și The Inifinaut, profitând în același timp de priceperea de la începutul până la mijlocul jocului a creațiilor de înaltă evoluție.

Principalul motor ofensiv al acestui pachet este saltul de la rândul șase, care poate deschide calea pentru jocul She-Hulk și Infinaut la turnul șapte. De aceea, Magik este important să transforme o locație în Limbo, care va extinde jocul și îți va oferi mai mult timp pentru a configura potențialul combo masiv în turnul final.

Conservarea energiei de care aveți nevoie pentru a face din She-Hulk o unitate de 10 Putere cu costuri zero la rândul șapte va beneficia de combinația de cărți precum Sunspot și Misty Knight, precum și de abilitatea lui Cyclops care poate fi transformată în ofensă pentru partea dvs. . Această configurație va crește puterea în cel puțin două locații, așa că urmăriți întotdeauna să realizați acest scenariu în fiecare joc cât mai mult posibil.

Închideți pachetul cu cărți care vă pot proteja unitățile, cum ar fi Armor (pentru a preveni distrugerea cărților dumneavoastră sub orice formă) și Caiera (pentru a vă proteja cărțile cu un cost și șase). Cosmo poate fi, de asemenea, adăugat, deoarece poate perturba abilitățile On Reveal, făcând ineficiente abilitățile cărților precum Shang-Chi și Killmonger.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri