Știri

February 13, 2024

Deblocați runa pentru suprimarea durerii: găsiți ciocanul de antrenament de mână argintie în WoW Classic

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Ciocanul de antrenament de mână de argint este un obiect de căutare important pentru jucătorii Priest din World of Warcraft Classic Season of Discovery faza a doua. Acest obiect vă poate oferi un indiciu care duce în cele din urmă la una dintre cele mai bune rune ale clasei tale.

Deblocați runa pentru suprimarea durerii: găsiți ciocanul de antrenament de mână argintie în WoW Classic

Găsirea ciocanului de antrenament de mână de argint

Pentru a găsi ciocanul de antrenament de mână de argint în World of Warcraft Classic Season of Discovery, va trebui să vizitați mai multe aripi ale mănăstirii Scarlet. Acest obiect poate fi jefuit prin uciderea mafioților atât în ​​interiorul, cât și în afara temnițelor Mănăstirii Scarlet. Deși se știe că scapă cel mai mult de la Magicians Scarlet, poate cădea de la oricare dintre gloatele de gunoi Scarlet din zonă. Cu toate acestea, nu pare să scadă de la șefi.

Semnificația ciocanului de antrenament de mână de argint

Ciocanul de antrenament cu mâna de argint este un indiciu în încercarea de a găsi runa de suprimare a durerii pentru preoți în sezonul clasic al descoperirilor din World of Warcraft. Această rună cere jucătorilor să viziteze patru cimitire diferite pentru a colecta ecouri de cimitir. Textul ciocanului de antrenament de mână de argint vă indică un mormânt de pe Insula Theramore. Pe lângă locația insulei Theramore, trebuie să vizitați și Țările Arathi Highlands, Swamp of Sorrows și Scarlet Manastery – Cimitirul. Odată ce aveți toate cele patru ecouri de cimitir, întoarceți-vă la Mănăstirea Scarlet pentru a vă colecta recompensa.

Recomandări

Dacă intenționați să porniți în căutarea pentru a găsi Runa de suprimare a durerii, este recomandabil să așteptați până când vă apropiați de nivelul 40. Acest lanț de misiuni necesită vizite multiple la temnițele Mănăstirii Scarlet și călătorii în zone de nivel înalt. Așteptând până când te apropii de nivelul 40, vei fi mai bine echipat pentru a face față provocărilor care urmează.

Concluzie

Ciocanul de antrenament de mână de argint este un articol crucial pentru jucătorii Priest din World of Warcraft Classic Season of Discovery. Găsind acest articol, veți debloca un indiciu care duce la Runa de suprimare a durerii. Amintiți-vă să vizitați Aripile Mănăstirii Stacojii și să învinge mulțimii pentru a vă crește șansele de a obține ciocanul de antrenament de mână de argint. Mult succes în căutarea ta!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri