Știri

January 27, 2022

De ce Unibet rămâne dominant în pariurile eSports

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Renumita casă de pariuri eSports Unibet nu încetinește încercarea de a deveni cel mai mare site de pariuri eSports. Brandul pare complet încărcat să preia definitiv industria de pariuri eSports.

De ce Unibet rămâne dominant în pariurile eSports

Nu există nicio îndoială că pariurile eSports sunt următorul lucru important în industria jocurilor de noroc online. Statisticile arată că peste 6,5 milioane de pariori pariază pe eSports. Interesant este că industria de pariuri eSports valorează 66 de miliarde de dolari în 2021.

Deși astăzi există sute de site-uri de pariuri eSport, Unibet se remarcă din mai multe motive și este clasat drept unul dintre cele mai bune case de pariuri eSport de către site-urile de clasare ale caselor de pariuri, cum ar fi eSportsRanker printre alții.

Interfață intuitivă și utilizare excelentă

Unul dintre motivele succesului Unibet este interfața intuitivă care permite jucătorilor să facă pariuri fără prea multe bătăi de cap. Există un site desktop care afișează frumos toate jocurile și competițiile. Ce e mai mult? Unibet este un site de pariuri axat pe dispozitive mobile pentru pariorii eSports aflati în mișcare. Casa de pariuri a eficientizat, de asemenea, serviciul pentru clienți și are un site web multilingv.

Unibet este, de asemenea, popular printre pasionații de pariuri eSports datorită opțiunilor bancare rapide și sigure. Jucătorii pot depune și retrage bani rapid și în siguranță.

Toate eSporturile sunt acoperite

Poate cel mai mare motiv pentru care Unibet a dominat scena pariurilor eSports este că acoperă toate eSporturile, de la jocuri cu împușcături la persoana întâi la titluri de simulare sportivă.

La momentul redactării acestui articol, Unibet are piețe pentru toate eSporturile de top, inclusiv Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, PES, League of Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege și așa mai departe. Acest lucru este spre deosebire de multe site-uri de pariuri eSports cu doar unul sau două eSport-uri în portofoliu.

Pe lângă faptul că acoperă toate eSporturile, Unibet acoperă toate turneele competitive, astfel încât jucătorii au pe ce să parieze pe tot parcursul anului. Unele dintre turneele de eSport de top de pe radarul Unibet includ CBCS Finals, Elisa Invitational, ESEA Advanced EU, Fraguegue, Intel Extreme Masters, Malta Vibes, Blast Premier, Dota Pro Circuit și Blast Rising. Pentru cei care doresc să parieze pe cea mai bună echipă CS: GO eSports, precum Natus Vincere și Team Liquid, Unibet este locul potrivit.

Un alt punct forte al Unibet pe scena pariurilor eSports sunt piețele vaste de pariuri eSports. Spre deosebire de multe case de pariuri, Unibet oferă jucătorilor multe oportunități de a paria. Jucătorii pot miza pe evenimentele viitoare înainte de a începe și chiar în joc. 

În plus, cotele Unibet eSports sunt mai mari în comparație cu ceea ce oferă concurența. Site-ul acceptă, de asemenea, toate cotele eSports, de la zecimale și cote fracționale până la americane.

Unibet, o casă de pariuri axată pe eSports

Nu există nicio îndoială că Unibet este o companie integrală în ecosistemul eSports. De exemplu, în 2018, Astralis, una dintre cele mai mari echipe de eSport de astăzi, a semnat un contract de sponsorizare pe doi ani de mai multe milioane cu Unibet. Acest lucru arată angajamentul companiei de a face eSports și pariurile eSports și mai mari.

În 2019, compania a făcut partener și cu Abios. Această platformă inovatoare de eSports permite Unibet să-și implice pe deplin publicul datorită datelor detaliate despre turneele eSports, statistici amănunțite ale jucătorilor și echipelor, programelor meciurilor și multe altele. Interesant este că, de asemenea, jucătorii pot urmări toată acțiunea de pe Unibet datorită funcției de streaming live.

Unibet este, fără îndoială, o forță de luat în calcul. Unul dintre produsele pe care compania se concentrează mult este eSports. Acoperirea cuprinzătoare a eSports pe scena competițională indică în mod clar că este aici pentru a rămâne.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri