Știri

February 14, 2024

Cum să resetați și să reporniți în Infinite Craft: ștergerea și resetarea tablei de joc

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Infinite Craft este un joc de browser dezvoltat de Neal.Fun care permite jucătorilor să creeze combinații interesante folosind elemente sau obiecte aleatorii. Cu toate acestea, uneori, jucătorii se pot găsi inundați de obiecte inutile și, în astfel de cazuri, devine necesar să resetați tabla de joc. Acest articol vă va ghida despre cum să resetați și să reporniți Infinite Craft.

Cum să resetați și să reporniți în Infinite Craft: ștergerea și resetarea tablei de joc

Clearing Board

O modalitate de a reseta tabla de joc este prin golirea acesteia. Pentru a face acest lucru, pur și simplu faceți clic pe pictograma pensulă situată în colțul din dreapta jos al casetei de nisip. Este important de reținut că nu există nicio avertizare înainte de a șterge placa, așa că fiți atenți deoarece toate obiectele conectate vor dispărea. Cu toate acestea, orice rețetă existentă în bara laterală va fi salvată.

Resetarea consiliului

O altă opțiune de a reseta tabla de joc este utilizarea butonului Resetare. Acest buton poate fi găsit în colțul din stânga jos al casetei de nisip. Când faceți clic pe butonul Resetare, va apărea o solicitare în partea de sus a browserului dvs., care vă avertizează că sunteți pe cale să începeți de la capăt. Dacă continuați, veți fi resetat la început cu doar elementele de bază: apă, foc, vânt și pământ.

Concluzie

Acum că știi cum să resetați și să reporniți în Infinite Craft, puteți explora cu încredere baza de date vastă de combinații a jocului. Indiferent dacă alegeți să descoperiți rețete noi sau pur și simplu să vă bucurați de aleatorietatea combinării obiectelor, Infinite Craft oferă posibilități nesfârșite. Așa că mergeți mai departe, resetați placa dacă este necesar și distrați-vă jucând!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri