Știri

February 14, 2024

Cum să obțineți păpuși Jack Frost în Persona 3 Reload

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Persona 3 Reload include misiuni secundare scurte numite Elizabeth Requests. Într-una dintre aceste solicitări, Elizabeth, însoțitoarea Camerei de catifea, cere trei păpuși Jack Frost. Acest ghid vă va arăta cum să obțineți aceste păpuși.

Cum să obțineți păpuși Jack Frost în Persona 3 Reload

Găsirea păpușilor Jack Frost

Pentru a îndeplini cererea lui Elizabeth, puteți găsi păpușile Jack Frost la macaraua din fața arcadei din Paulownia Mall. Cu toate acestea, păpușile apar ca premiu prezentat doar vinerea, sâmbăta și duminica. În alte zile, Ganesha Bank este recompensa.

Jucând la Crane Machine

Jocul cu macaraua nu consumă deloc timp și se poate face după școală sau seara. Ne-a luat doar două încercări pentru a câștiga fiecare păpușă, costând în total 1200 ¥. Experiența dvs. poate varia, dar este puțin probabil să aveți nevoie să vă cheltuiți toți banii. Aceasta înseamnă că puteți finaliza rapid solicitarea și puteți continua să vă maximizați legăturile sociale.

Fără limită la păpuși

Nu pare să existe o limită pentru câte păpuși Jack Frost poți câștiga într-o zi. Chiar dacă există o limită, aceasta este mai mare decât cele trei păpuși necesare pentru această solicitare. În plus, nu trebuie să părăsiți Paulownia Mall pentru a finaliza cererea, deoarece intrarea Velvet Room se află acolo.

Predarea păpușilor

Odată ce ai toate cele trei păpuși, le poți da lui Elizabeth și poți primi Twilight Fragments ca recompensă. Aceste fragmente sunt obiecte valoroase în Tartarus, deoarece deblochează cufere și vă permit să restabiliți HP și SP ale grupului dvs.

Importanța lui Jack Frost

Deși este posibil să aveți deja propriul Jack Frost, merită să obțineți unul dacă nu l-ați făcut deja. Jack Frost este necesar pentru a crea King Frost la nivelul 34, care poate fi apoi fuzionat în Black Frost pentru a debloca Regele și I Theurgy și pentru a îndeplini o altă solicitare în viitor. Black Frost este un puternic distribuitor de daune magice specializat în Gheață și Întuneric, iar a avea o legătură socială ridicată cu acesta de la început poate fi avantajos.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri