Știri

February 14, 2024

Cum să ieși cu partenerul tău romantic în Cyberpunk 2077

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

„Vreau cu adevărat să stau la casa ta” este o sarcină secundară adăugată în actualizarea 2.1 a Cyberpunk 2077. Această sarcină le permite jucătorilor să petreacă liber cu partenerii lor romantici în apartamentul lui V. În acest ghid, vom explica cum să începeți și să finalizați această misiune.

Cum să ieși cu partenerul tău romantic în Cyberpunk 2077

Începând misiunea

Pentru a începe misiunea „Vreau cu adevărat să stau la casa ta”, trebuie să fii romantizat cu cel puțin una dintre opțiunile de dragoste din Cyberpunk 2077. După actualizarea jocului la versiunea 2.1, vei primi un mesaj text de la partenerul tău romantic, exprimând dorinta lor de a sta la tine acasa. Nu contează cum răspunzi la mesaj. Dacă dețineți mai multe apartamente, va trebui să alegeți în care doriți să petreceți timpul.

Finalizarea misiunii

După ce ați răspuns la mesajul text, urmăriți jobul din jurnal. Veți fi condus la apartamentul pe care l-ați ales ca loc de întâlnire. Când ajungi, partenerul tău te va aștepta deja. În timpul întâlnirii, puteți dansa împreună în centrul apartamentului lui V. De asemenea, poți să stai pe canapea și să te îmbrățișezi cu partenerul tău, să-i pui întrebări și să-i săruți. Dacă alegi să dormi, partenerul tău va fi implicat în filmare.

Reluarea misiunii

După ce părăsiți apartamentul, partenerul dvs. vă va trimite mesaje și vă va exprima cât de frumoasă a fost seara. Puteți răspunde la mesajul text și apoi puteți închide telefonul. Când redeschideți telefonul, mesajul text inițial va fi evidențiat ca și cum ați primi un mesaj nou. Puteți trimite un mesaj text înfiorător partenerului dvs., iar după două zile, acesta va fi liber pentru o altă întâlnire. Acest proces poate fi repetat de câte ori doriți.

Concluzie

Acum că știi cum să finalizezi misiunea „Îmi doresc cu adevărat să stau la casa ta” în Cyberpunk 2077, te poți bucura să petreci timp cu partenerul tău romantic în joc. Noroc!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri