Știri

February 13, 2024

Cum să fuzionezi Daisoujou cu Regenerate 3 în Persona 3 Reload

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

În Persona 3 Reload, Elizabeth atribuie jucătorilor o serie de solicitări, iar în cererea 72, jucătorii au sarcina de a fuziona un Daisoujou cu abilitatea Regenerate 3. Această solicitare este a șaptea din seria de fuziune a lui Elizabeth și este relativ simplă în comparație cu altele. Pentru a finaliza această solicitare, jucătorii trebuie să aibă cele două Personaje corecte și să aibă cel puțin nivelul 59.

Cum să fuzionezi Daisoujou cu Regenerate 3 în Persona 3 Reload

Pentru a fuziona un Daisoujou cu Regenerate 3, jucătorii pot fie fuziona direct Personajele, fie pot folosi o carte de abilitate. Cărțile de îndemânare pentru Regenerate 3 pot fi găsite în Tartarus sau achiziționate de la Mayoido Antiques. Este recomandat să duplicați o carte de abilități în Altarul Inari din Naganaki în timpul zilei înainte de a o folosi.

Dacă jucătorii aleg să fuzioneze direct Personajele, se recomandă să folosească o Persona Suzaku (55). Suzaku învață Regenerate 3 la nivelul 56, astfel încât jucătorii pot obține cu ușurință abilitate dacă au vorbit cu Bebe și au clasat mai sus în Temperance Social Link. Suzaku poate fi obținut prin fuzionarea Rangda și Succubus. Dacă jucătorii nu au aceste Personaje exacte, pot încerca să folosească altele din aceeași Arcana la un nivel similar.

Odată ce jucătorii au fuzionat cu succes un Daisoujou cu Regenerate 3, ar trebui să părăsească Camera de catifea și să vorbească cu Elizabeth înainte de a trece la următorul set de solicitări.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri