Știri

February 13, 2024

Călărește pe cai strigoi și completează misiuni în The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

În The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, jucătorii au ocazia să călărească cai osoși, strigoi, numiți Stalhorses. Deși nu este la fel de rapid sau personalizabil ca caii obișnuiți, găsirea și călărea unui Stalhorse poate fi o experiență distractivă în joc.

Călărește pe cai strigoi și completează misiuni în The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Găsirea Stalhorses

Pentru a găsi un Stalhorse, jucătorii trebuie să se îndrepte către Ruinele Parcului Sanidin la coordonatele -1645, -0684, 0136. Aceste creaturi scheletice apar doar noaptea, așa că dacă este încă ziua, jucătorii pot porni un foc de tabără aruncând lemne și cremene pe la pământ și lovindu-l cu o armă de metal pentru a trece rapid timpul.

Prinderea unui cal stal

Când sosește luna, Stalhorses vor apărea lângă partea de vest a ruinelor. Jucătorii se pot strecura până la unul sau pot folosi parapanta pentru a zbura până la el. Spre deosebire de caii obișnuiți, Stalhorses nu au nevoie să fie liniștiți înainte de călărie.

Înregistrarea Stalhorses

Din păcate, jucătorii nu pot înregistra Stalhorses cu sistemul stabil. Când se apropie de un grajd, stablemasterul va reacționa cu frică și nu există nicio opțiune de a înregistra Stalhorse.

Solicitarea gărzii de cai

Cu toate acestea, există încă o utilizare pentru Stalhorses. Un grajd numit Toffa de la Grajdul de la periferie, situat la coordonatele -1445, -1251, 0034, este interesat să vadă de aproape un cal schelet. Jucătorii pot aduce un Stalhorse la Toffa pentru a începe misiunea „Cererea gărzii cailor”. Mergând cu Stalhorse la grajd și apropiindu-se de Toffa, jucătorii vor declanșa o casetă de dialog și vor primi o recompensă de 50 de rupii și un Pony Point.

Concluzie

În timp ce Stalhorses nu pot fi păstrați sau înregistrați ca caii obișnuiți, ei oferă o experiență unică și plină de satisfacții în The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Jucătorii pot găsi și călări aceste creaturi strigoi și chiar pot finaliza o căutare pentru o recompensă specială. Așadar, înșelați-vă și porniți-vă într-o aventură cu un Stalhorse astăzi!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri