Știri

February 16, 2024

Apărați campaniile în Helldivers 2: Cum să câștigați împotriva automatului

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Automatul din Helldivers 2 fac ravagii, cu ochii ațintiți asupra cercetătorilor noștri Super Earth. Dacă vrei să te implici în noua ordine majoră, iată tot ce trebuie să știi despre campaniile de apărare din Helldivers 2.

Apărați campaniile în Helldivers 2: Cum să câștigați împotriva automatului

Care este Ordinul Major în Helldivers 2?

Ordinul major este obiectivul principal în campania de eliberare a lui Helldiver 2. Acesta urmărește progresul Helldivers-ilor, cu o nouă comandă livrată odată ce s-au făcut suficiente progrese în Războiul Galactic. Cei care doresc să progreseze rapid în poveste ar trebui să rămână la obiectivele Ordinului Major.

Cum să câștigi misiunile de campanie de apărare împotriva automatului în Helldivers 2

Campaniile de apărare sunt operațiuni automate specifice care sunt importante pentru dezvoltarea Războiului Galactic. Comandamentul Helldiver s-a mutat de la facțiunea Terminid la Automat, deoarece un atac surpriză a început pe mai multe planete Super Pământ. Campania Apărare urmează o misiune recurentă: „Scortează și protejează cercetătorii în timp ce călătoresc către zona de extracție”. Fiecare Operațiune crește în dimensiune pe măsură ce deblocați dificultăți mai grele, unde trebuie să finalizați escorta și alte misiuni pentru a finaliza întreaga Operațiune Apărare.

Odată ce Campania de Apărare este finalizată, aceasta va conta pentru Ordinul Major. Terminarea a opt Operațiuni de campanie de apărare împotriva automatului vă recompensează cu 12500 Rechiziție. Există un cronometru pentru a finaliza acest Ordin major înainte ca Command să treacă la următoarea problemă pe care Helldivers trebuie să o depășească.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri