Știri

November 7, 2023

Alăturați-vă mitingului Fortnite Reboot și câștigați produse cosmetice gratuite!

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Raliul Fortnite Reboot s-a întors pentru o altă rundă! Acest eveniment ocazional de la Epic își propune să readucă în joc jucătorii decăzuți. Colaborând cu un jucător nou sau care revine, puteți câștiga produse cosmetice gratuite și vă puteți bucura de recompense speciale în timpul sezonului Fortnite OG.

Alăturați-vă mitingului Fortnite Reboot și câștigați produse cosmetice gratuite!

Provocări de repornire

Reboot Rally este un set de provocări în care jucătorii au sarcina de a „reporni” un alt jucător. Această promoție a început cu cel mai recent sezon pe 3 noiembrie. Pentru a participa, jucătorii trebuie să finalizeze misiuni în joc pentru a debloca un set de produse cosmetice noi.

Cum să participi

Pentru a vă alătura versiunii Fortnite OG a Raliului de repornire, trebuie să vă asociați cu un jucător care a jucat Fortnite mai puțin de 2 ore în cele 30 de zile premergătoare 2 noiembrie. Dacă cunoști pe cineva care se potrivește, încurajează-l să pornească jocul și să se alăture grupului tău.

Câștigând recompense

Odată ce ați format o petrecere, puteți intra în jocuri și puteți finaliza împreună misiuni speciale. Terminarea acestor misiuni va oferi ambilor jucători produse cosmetice gratuite. Recompensele pentru Fortnite Reboot Rally de data aceasta includ:

  • Emoticon GG Infernal (50 de puncte)
  • Burning Dragon Wrap (100 de puncte)
  • Skerran Glider (150 de puncte)
  • Târnăcopul de trădare a cavalerului (200 de puncte)

Cum să câștigi puncte

Pentru a debloca aceste articole, trebuie să câștigi puncte. Fiecare misiune din fila Fortnite Reboot Rally vă va oferi un anumit număr de puncte. Dacă unele misiuni se dovedesc a fi prea provocatoare, te poți concentra pe cele mai ușoare pentru a acumula suficiente puncte pentru a debloca totul.

Concluzie

Raliul Fortnite Reboot din noiembrie este o oportunitate excelentă de a te implica în joc și de a câștiga produse cosmetice gratuite. Odată cu numărul de jucători care crește la niveluri record, vor fi cu siguranță jucători eligibili pe care îi puteți recruta pentru a se alătura Raliului Reboot. Nu ratați această șansă de a vă bucura de joc și de a colecta recompense exclusive!

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri