Știri

February 15, 2024

Actualizarea Destiny 2 7.3.5: Îmbunătățiri ale armelor cu muniție și multe altele

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Următoarea actualizare 7.3.5 a lui Destiny 2 este setat să aducă unele îmbunătățiri atât de necesare anumitor arme cu muniție grea care s-au luptat să țină pasul cu concurența. Într-o postare oficială pe blog, Bungie și-a subliniat planurile de a îmbunătăți lansatoarele de rachete, lansatoarele de grenade și săbiile Caster-Frame.

Actualizarea Destiny 2 7.3.5: Îmbunătățiri ale armelor cu muniție și multe altele

Lansatoare de rachete

Nu toate lansatoarele de rachete sunt create la fel și două arhetipuri, Apex Predator și Cold Comfort, au apărut ca alegeri de top datorită producției lor mai mari de daune. Pentru a egala condițiile de joc, Bungie va îmbunătăți cadrele de precizie și cadrele cu impact ridicat. Cadrele de precizie vor primi două runde suplimentare și o creștere a daunelor cu cinci procente, în timp ce Cadrele cu impact ridicat vor vedea, de asemenea, o creștere a daunelor, cu accent pe explozii pentru o mai bună claritate. În plus, daunele bonus de la Bait and Switch, un factor cheie în dominația Apex Predator și Cold Comfort, vor fi reduse de la 35% la 30%.

Lansatoare de grenade

Lansatoarele de grenade grele, în ciuda puterii lor matematice, nu au avut performanțe la fel de bine cum se aștepta. Pentru a rezolva acest lucru, Bungie va crește rezervele de muniție pentru aceste arme, oferind între șase și zece focuri, împreună cu o creștere a daunelor. Cu toate acestea, Spike Grenades va primi un nerf pentru a-și reduce utilizarea obligatorie. Pe de altă parte, lansatoarele de grenade Heavy Wave-Frame vor primi un beneficiu semnificativ, cu o zonă de efect cu 40% mai largă și o creștere cu 20% a daunelor.

Săbii cu cadru de roată

Săbiile Caster-Frame, un arhetip mai puțin utilizat, vor primi, de asemenea, o oarecare atenție în Actualizarea 7.3.5. Cu costul redus la patru energie și o creștere a daunelor cu 16%, aceste săbii vor deveni opțiuni mai viabile. În timp ce săbiile Caster-Frame oferă un atac la distanță, ele au fost adesea trecute cu vederea în favoarea Vortex Frames sau Lament.

Actualizarea din 5 martie va include, de asemenea, diverse alte ajustări și modificări, cum ar fi actualizări ale Crucible, îmbunătățiri de arme și nerf-uri și multe altele. Jucătorii se pot aștepta ca notele patch-urilor complete să fie lansate mai aproape de sfârșitul lunii. Cu aceste îmbunătățiri, jucătorii din Destiny 2 pot aștepta cu nerăbdare o experiență de joc mai echilibrată și mai interesantă.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri