Știri

February 14, 2024

8 jocuri alternative de încercat în loc de Palworld

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Febra Palworld a consumat comunitatea de jocuri în 2024, dar, ca toate tendințele, a dispărut în cele din urmă. Dacă începeți să vă pierdeți interesul pentru Palworld și căutați ceva nou de încercat, iată câteva jocuri alternative pe care ar trebui să le luați în considerare:

8 jocuri alternative de încercat în loc de Palworld

Pokemon

Pokémon este franciza care a început genul care prinde creaturi. Oferă experiența de a lupta și de a ridica la nivel însoțitorii tăi, la fel ca Palworld. Cu istoria sa bogată și profitabilitatea, Pokémon este un joc obligatoriu pentru orice fan al genului. Puteți încerca Pokémon Scarlet & Violet sau Pokémon Legends Arceus, care are o senzație similară cu Palworld.

Temtem

Temtem este un joc MMO care a câștigat popularitate pentru abordarea sa distractivă și fidelă a genului care prinde creaturi. Oferă o lume interconectată și este disponibil pe mai multe platforme. Dacă sunteți în căutarea unui joc care să includă prinderea creaturilor, Temtem este o alegere excelentă.

Ni No Kuni

Ni No Kuni, dezvoltat de Level-5, combină elemente tipice de joc JRPG cu cele mai bune aspecte ale Palworld. Are o lume mare deschisă, o varietate de monștri de luptat și elemente magice. Franciza oferă mai multe jocuri pe care să le explorezi.

Învăluit

Enshrouded este un joc axat pe supraviețuire, care necesită dedicare și capacitatea ta de a gestiona toate aspectele vieții personajului tău. A fost lansat cam în aceeași perioadă cu Palworld și oferă o lume provocatoare în care trebuie să găsiți echipamente, să creați obiecte și să rămâneți în viață. Dacă vă place un joc care vă testează abilitățile de supraviețuire, Enshrouded merită încercat.

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved este un joc care se concentrează pe crafting și colectarea de resurse. Te cufundă într-o lume plină de dinozauri, în care trebuie să devii eficient și productiv pentru a supraviețui. Îmblanzirea dinozaurilor este o caracteristică cheie a jocului, adăugând un element interesant jocului.

Legenda lui Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom este un joc premiat care oferă o lume extinsă plină de misiuni și detalii. A primit aprecieri de critică și este considerat unul dintre cele mai bune jocuri Zelda. Dacă sunteți în căutarea unui joc cu o lume bogată și captivantă, Tears of the Kingdom este o alegere excelentă.

Vanator de monstri

Monster Hunter este o franciză care oferă bătălii epice împotriva monștrilor cu CP mari. Se concentrează pe îmbunătățirea echipamentului și pe crearea de articole pentru a vă ajuta în vânătoare. Cu elementele sale RPG și jocul provocator, Monster Hunter este un joc care te va ține angajat ore întregi.

Minecraft

Minecraft este un joc foarte popular cunoscut pentru modul de joc sandbox și posibilitățile creative. S-a vândut în milioane de exemplare și are o bază mare de jucători. Palworld încorporează multe principii din Minecraft, ceea ce îl face o alternativă excelentă pentru fanii genului.

Aceste jocuri oferă o varietate de experiențe care vă pot zgâria mâncărimea pentru a lupta împotriva creaturilor, a explora lumi expansive și a vă ridica la nivel însoțitorii. Indiferent dacă sunteți un fan al aventurilor care prind creaturi sau în lumea deschisă, aceste alternative la Palworld merită cu siguranță încercate.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri