Știri

November 14, 2023

Întoarcerea zborurilor înghețate: Revedeți biomul nostalgic de iarnă în Fortnite Capitolul 1

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introducere

Fortnite Frosty Flights, unul dintre cele mai îndrăgite puncte de interes (POI) din capitolul 1, revine în viitoarea actualizare Fortnite. Această locație iconică cu tematică de iarnă ocupă un loc special în inimile jucătorilor, iar revenirea ei este foarte așteptată.

Întoarcerea zborurilor înghețate: Revedeți biomul nostalgic de iarnă în Fortnite Capitolul 1

Moștenirea zborurilor înghețate

Frosty Flights a fost introdus pentru prima dată în Capitolul 1 Sezonul 7, împreună cu adăugarea de zăpadă în joc. Acest POI a devenit rapid sinonim cu noul biom de iarnă, iar peisajul său înzăpezit a devenit un favorit al fanilor. Deși nu este la fel de iconic precum Tilted Towers, Frosty Flights a lăsat o impresie de durată asupra jucătorilor, inspirând chiar și o colecție de produse cosmetice care poartă numele acesteia.

O casă pentru avioane

Din punct de vedere fizic, Frosty Flights este format din două hangare și un complex de legătură plin cu pradă. Această locație a fost concepută ca un hub pentru aeronave, deoarece sezonul 7 a fost primul care a introdus vehicule în Fortnite. Hangarele, despre care se zvonește că sunt deținute de Sgt Winter, au devenit o destinație populară pentru jucătorii care doresc să ia în cer.

Întoarcerea zborurilor înghețate

Decizia de a aduce înapoi Frosty Flights în viitoarea actualizare Fortnite OG Sezonul 7 i-a încântat pe jucători. Acest POI cu tematică de iarnă va reveni pe 16 noiembrie și este de așteptat să rămână în joc pe durata capitolului 1. La fel ca în sezoanele precedente, Frosty Flights va rămâne probabil până când sezonul actual Fortnite va ajunge la un Sfârşit.

Concluzie

Pregătește-te să revedeți nostalgicele Zboruri înghețate din Fortnite Capitolul 1. Indiferent dacă sunteți fan al biomului de iarnă sau pur și simplu vă bucurați de fiorul avioanelor zburătoare, această locație emblematică vă va aduce cu siguranță amintiri frumoase. Marcați-vă calendarele pentru 16 noiembrie și pregătiți-vă să explorați din nou cerul!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Peste 100 de jucători se vor înfrunta în prima cupă cu spatulă de aur din EMEA din setul 11 ​​TFT
2024-04-25

Peste 100 de jucători se vor înfrunta în prima cupă cu spatulă de aur din EMEA din setul 11 ​​TFT

Știri