Știri

November 14, 2023

Întoarcerea zborurilor înghețate: Revedeți biomul nostalgic de iarnă în Fortnite Capitolul 1

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Introducere

Fortnite Frosty Flights, unul dintre cele mai îndrăgite puncte de interes (POI) din capitolul 1, revine în viitoarea actualizare Fortnite. Această locație iconică cu tematică de iarnă ocupă un loc special în inimile jucătorilor, iar revenirea ei este foarte așteptată.

Întoarcerea zborurilor înghețate: Revedeți biomul nostalgic de iarnă în Fortnite Capitolul 1

Moștenirea zborurilor înghețate

Frosty Flights a fost introdus pentru prima dată în Capitolul 1 Sezonul 7, împreună cu adăugarea de zăpadă în joc. Acest POI a devenit rapid sinonim cu noul biom de iarnă, iar peisajul său înzăpezit a devenit un favorit al fanilor. Deși nu este la fel de iconic precum Tilted Towers, Frosty Flights a lăsat o impresie de durată asupra jucătorilor, inspirând chiar și o colecție de produse cosmetice care poartă numele acesteia.

O casă pentru avioane

Din punct de vedere fizic, Frosty Flights este format din două hangare și un complex de legătură plin cu pradă. Această locație a fost concepută ca un hub pentru aeronave, deoarece sezonul 7 a fost primul care a introdus vehicule în Fortnite. Hangarele, despre care se zvonește că sunt deținute de Sgt Winter, au devenit o destinație populară pentru jucătorii care doresc să ia în cer.

Întoarcerea zborurilor înghețate

Decizia de a aduce înapoi Frosty Flights în viitoarea actualizare Fortnite OG Sezonul 7 i-a încântat pe jucători. Acest POI cu tematică de iarnă va reveni pe 16 noiembrie și este de așteptat să rămână în joc pe durata capitolului 1. La fel ca în sezoanele precedente, Frosty Flights va rămâne probabil până când sezonul actual Fortnite va ajunge la un Sfârşit.

Concluzie

Pregătește-te să revedeți nostalgicele Zboruri înghețate din Fortnite Capitolul 1. Indiferent dacă sunteți fan al biomului de iarnă sau pur și simplu vă bucurați de fiorul avioanelor zburătoare, această locație emblematică vă va aduce cu siguranță amintiri frumoase. Marcați-vă calendarele pentru 16 noiembrie și pregătiți-vă să explorați din nou cerul!

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri