Știri

November 1, 2023

Înțelegerea schimbărilor în clasamentele CS2: un ghid pentru a urca în clasamente

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

CS2 a introdus un nou sistem de clasare cu unele diferențe importante față de CS:GO. Dacă țintiți pentru ranguri CS2 mai înalte, este esențial să înțelegeți aceste schimbări înainte de a vă arunca în meciurile Competitive. Acest articol vă va oferi indicații, sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți urcarea competitivă pe drumul cel bun.

Înțelegerea schimbărilor în clasamentele CS2: un ghid pentru a urca în clasamente

Schimbări în rangurile CS2

Noul sistem de clasare CS2 aduce schimbări semnificative în comparație cu CS:GO. Cea mai vizibilă schimbare este eliminarea nivelurilor numite precum Silver, Gold Nova sau Global Elite. În schimb, CS2 folosește acum un sistem ELO transparent, în care un singur număr reprezintă totalul de puncte pe care le-ați câștigat pentru a urca pe clasament.

O altă schimbare majoră este introducerea a două clasamente separate: Competitive și Premier.

Clasamente CS2 competitive

Rangurile CS2 competitive funcționează în mod similar cu CS:GO. După ce ați terminat un anumit număr de jocuri de plasare, veți fi plasat în meciuri în funcție de rangul dvs. Cu toate acestea, spre deosebire de până acum, clasamentul tău în Competitive CS2 nu mai este un rang general pentru toate hărțile. În schimb, veți avea un rang separat pentru fiecare hartă pe care ați jucat.

Aceste ranguri CS2 vin cu clasamente individuale pentru fiecare hartă. Dacă ați dedicat timp stăpânirii unei anumite hărți, cum ar fi Nuke, vă puteți prezenta ratingul pe clasamentul Nuke în Competitive CS2.

Clasamente Premier CS2

În Premier CS2, aveți opțiunea de a urmări un rang general pentru jocul dvs., similar cu cum a fost în CS:GO. Cu toate acestea, Premier introduce un sistem de alegere/bancare în stil turneu pentru hărți, asemănător cu strategiile folosite de jucătorii CS2 Pro în meciurile profesioniste.

Clasamentul pe care îl obțineți în Premier CS2 se numește Evaluarea CS. Este deblocat după ce ați câștigat al 10-lea meci Premier și nu mai este împărțit în rânduri ca în CS:GO. În schimb, CS2 utilizează acum un sistem ELO care variază de la 0 ELO la 35000 ELO, clasificat în 7 culori. Pentru informații mai detaliate, consultați tabelul de mai jos pentru a înțelege cum se compară clasamentele dvs. CS2 cu CS:GO.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?
2024-04-13

Mega Incineroar: un schimbător de joc sau un flop competitiv?

Știri