Știri

February 13, 2024

Îmbunătățiți-vă construcția paladinului DPS cu runa judecăților iluminate

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Dacă ești un DPS Paladin în World of Warcraft Classic Season of Discovery, există o nouă rună pe care nu trebuie să o ratezi - runa Enlightened Judgments. Această rună îmbunătățește foarte mult vraja Judecății, care este o vrajă de bază pentru Paladin și obligatorie în fiecare construcție DPS.

Îmbunătățiți-vă construcția paladinului DPS cu runa judecăților iluminate

Îmbunătățiri

Runa Judecăților iluminate mărește raza de acțiune a vrăjii Judecății cu 30 de metri, făcând-o efectiv o vrajă la distanță. În plus, îmbunătățește lovitura cu toate vrăjile cu 17 la sută.

Obținerea Runei

Obținerea Runei Judecăților Iluminate poate părea puțin dificilă, dar nu durează mult timp. Iată cum îl puteți obține:

  1. Strângeți trei mărgele de rugăciune stricate. Acestea pot fi obținute prin uciderea diferitelor mafiote umanoizi din Azeroth, cum ar fi agenții Sindicatului, Căpcăunii și tribul Witherbark.
  2. Purifică mărgele de rugăciune stricate. Fiecare mărgele necesită un proces de purificare diferit:
    • Prima mărgele poate fi purificată prin uciderea inamicilor în timp ce este binecuvântată cu Blessing of Might.
    • A doua mărgele necesită să fii cel puțin nivelul 34 și să arunci Scutul Divin asupra ta în timp ce sănătatea este sub 10%.
    • A treia mărgele cere ca tu să ai Sigiliul Justiției pe tine când un inamic începe să alerge și apoi să-i arunci Judecata.
  3. Odată ce ai purificat toate cele trei mărgele de rugăciune pătate, găsește-l pe fratele Atticus în Stormgarde Keep din Arathi Highlands. El este situat în cimitirul din spatele capelei. Dacă vorbești cu el, te vei răsplăti cu Runa Judecăților Iluminate.

Concluzie

În concluzie, Runa Judecăților Iluminate este un plus valoros pentru DPS Paladins în WoW Classic Season of Discovery. Urmând pașii menționați mai sus, puteți obține această rună puternică și vă puteți îmbunătăți jocul. Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți construcția Paladinului!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri