Pariați pe The Golden League 2024

Golden League este o competiție globală de eSport condusă de Elite Gaming Channel și Lord_Patito. Este cel mai bine clasat eveniment din Age of Empire (AoE) IV și oferă mai mult de zece săptămâni de acțiune obositoare de la unii dintre cei mai buni jucători Age of Empire. Cu un fond de premii comun de 125.000 USD, acest eveniment este considerat una dintre cele mai mari francize AoE.

Acest eveniment, ca și în cazul majorității turneelor eSport, este complet online. Liga de Aur începe cu jucători care participă la două runde de calificare de o zi. Jucătorii care se califică pentru evenimentul principal, care include 64 de jucători, joacă în trei runde. Opt dintre cei mai buni jucători din fiecare grupă concurează într-un format round-robin după fiecare rundă. Cei mai buni patru sunt apoi aleși pentru un playoff de weekend.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Age of Empires

Vârsta imperiilor este un joc de strategie în timp real (RTS) premiat cu o moștenire decorată de peste un deceniu. AoE este identificat în special prin jocul său strategic ancorat pe civilizații istorice cheie. Titlul este răspândit de-a lungul timpurilor istorice, de la epoca de piatră până la vremurile moderne. Mai bine încă, seria surprinde și câteva creaturi legendare, împreună cu mitologia antică. Deși există multe de învățat din joc, există mai multe de care să te bucuri de joc.

Age of Empires a fost lansat pentru prima dată pe 15 octombrie 1997. De atunci, marca AoE s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare, făcându-l unul dintre cele mai populare titluri din Genul RTS. Seria AoE a fost o forță de luat în calcul în jocurile pentru computer în ultimul deceniu. În timp ce unele jocuri video folosesc unele dintre mecanismele AoE, niciuna nu se potrivește cu reputația și statutul asociate AoE.

Gameplay-ul

Obiectivul jocului este de a permite jucătorilor să-și dezvolte civilizația dintr-o mână de vânători și să se adună pentru a forma un imperiu expansiv al Epocii Fierului. Pentru a asigura o victorie în joc, jucătorul trebuie să adune activ resurse pentru a juca din clădiri mai noi și să folosească tehnologii avansate. În mod similar, resursele trebuie să fie folosite cu frug, deoarece tind să fie rare pe măsură ce jocul se desfășoară.

În special, jocul are 12 civilizații, fiecare cu atribute unice. Pe măsură ce jocul se desfășoară, jucătorii trebuie să avanseze prin patru etape. Acestea includ epoca de piatră, epoca uneltelor, epoca bronzului și epoca fierului. Fiecare progres în joc vede un jucător câștigând noi tehnologii, arme și unități.

Dezvoltarea Age of Empires

După cum am menționat anterior, istoria Age of Empire datează din 1997, când Ensemble Studios a lansat-o. În primii săi ani, jocul a fost unul de acest fel, combinând o combinație perfectă de Warcraft și Civilizație. Deși acest joc a avut unele spate software, s-au rezolvat rapid folosind patch-uri.

Age of Empire II

Age of Empire II, Age of Kings, a fost al doilea titlu din serie, lansat în septembrie 1999. Deși acest joc avea mai multe asemănări cu predecesorul său, avea și caracteristici superioare, ceea ce l-a făcut să strângă numeroase distincții și premii în cercurile jocurilor. . De-a lungul anilor, acest titlu a suferit numeroase îmbunătățiri, inclusiv grafică 4K, suport Xbox Live și realizări exclusive.

Age of Empire III

În octombrie 2003, fanii AoE au salutat Age of Empires III, construit pe o versiune îmbunătățită a Age of Mythology și grafică actualizată. Introducerea orașelor de origine ca sistem de sprijin pentru jucătorii din noua lume. La fel ca predecesorii săi, AOE III a avut câteva expansiuni cheie, cum ar fi șefii de război și dinastiile asiatice.

Age of Empires IV

Age of Empires IV, lansat în august 2017, este în prezent cea mai recentă lansare a seriei. Lansarea inițială avea încă părți neterminate, iar Age of Empire IV a fost lansat oficial în octombrie 2021. De asemenea, acest titlu aduce jucătorii înapoi în evul mediu și încorporează unele mecanici și caracteristici ale seriei anterioare care au fost eliminate în AoE III.

De ce este populară Liga de Aur?

Popularitatea Golden League nu poate fi niciodată pusă la îndoială, Age of Empires atrăgând mai mult de un milion de jucători în fiecare lună. Ca și în cazul majorității evenimentelor eSports, natura competiției a fost întotdeauna o atracție cheie pentru acest joc de-a lungul anilor. Din perspectiva unui parior, oportunitatea de a plasa pariuri pe turneele eSports care sunt pasionați aduce mai multă distracție și emoție.

Natura universală a Turnee online eSport este încă un motiv pentru care Golden League se află într-un loc proeminent pe site-urile de pariuri eSports. Aceste jocuri sunt deschise tuturor și ușor de urmărit prin intermediul platformelor de streaming au jucat un rol esențial în popularizarea competiției.

Pariurile pe turneele eSport majore au devenit mainstream. Și pentru că pariurile eSports sunt populare în zilele noastre, numărul indicatorilor dornici să parieze pe Golden a crescut. Această cerere, la rândul său, înseamnă că site-urile de pariuri fac tot posibilul pentru a se asigura că pariorii au „suficiente” opțiuni disponibile.

Oamenii își urmează de obicei echipele favorite sau jocuri atunci când pariezi pe turnee eSport. Deci, asta înseamnă că pot analiza și plasa pariuri informate în loc să facă alegeri sălbatice. Pe măsură ce mai mulți oameni apelează la Age of Empires, numărul de evenimente și oportunități de a paria și de a câștiga crește.

Echipele câștigătoare ale Ligii de Aur și cele mai mari momente

Cu competiția AoE Golden League în curs de desfășurare, este încă devreme să facem un apel cu privire la cine este cel mai bun din competiție. Cele zece săptămâni de acțiune obositoare ale evenimentului vor duce, fără îndoială, la un singur campion.

Jucătorii și fanii Age of Empires IV s-au bucurat de un spectacol rar pe parcursul turneelor. În timp ce unii jucători mai puțin cunoscuți au reușit să obțină câteva „victorie neașteptate” în timpul competiției, unii dintre favoriții turneului au fost, de asemenea, consecvenți.

Pe măsură ce turneul se încheie pe 29 mai 2022, este ușor să subliniem câteva nume promițătoare din clasament. Ceva despre cele mai bune turnee de esports este că cei mai buni performanțe sunt întotdeauna consecvenți. Acesta ar trebui să fie principiul călăuzitor pentru orice parior dornic să parieze pe ligi sau turnee eSport.

Cele mai mari momente AoE IV

Concursul First Age of Empire IV, Genesis Competition by Elite Gaming Channel, a avut loc în 2021. Turneele au văzut un jucător veteran AoE cu marele premiu. Câștigătorul, Ørjan „TheViper” Larsen, un vechi campion al Age of Empires II, a ieșit învingător în primul eveniment „S-tier”.

Noua competiție a văzut jucători din diferite comunități s-au luptat. Fiind că Age of Empires IV a fost o adăugare relativ nouă la lista turneelor eSports, această competiție a atras nume mari din alte titluri Age of Empire, Warcraft și StarCraft. În ciuda tuturor cotelor, TheViper, cel mai decorat jucător de la Age of Empires II astăzi, a câștigat în continuare marele premiu învingându-l pe norvegiana TheMista" Bonidis în finală.

Realizarea lui TheViper în turnee a fost cheia în stabilirea statutului său în Age of Empire IV. Cu toate acestea, el rămâne un jucător preeminent AoE II.

Recomandări cheie

Cei mai mari jucători AoE vor fi cunoscuți până la sfârșitul competiției Golden League din 2022. Cu toate acestea, competițiile eSports sunt de obicei marcate de concurență acerbă din cauza dinamicii competiției. În timp ce câștigătorul merită onorurile, chiar și un jucător clasat pe locul cinci în competiție poate fi totuși un concurent remarcabil. Pariorii care plasează pariuri pe concursuri de eSport pot câștiga sume substanțiale, mutându-și atenția de la premiul principal.

În timpul competiției, jucătorii sunt supuși la tot felul de opțiuni, cum ar fi Câmpuri de luptă deschise, Combate off-Meta, Concluzie exclusivă, Faza grupelor Playoff, si Final Four. Ca atare, este, fără îndoială, dificil să alegeți un câștigător definitiv în primele etape ale competiției.

Unde și cum să pariezi pe Liga de Aur?

Liga de Aur este un turneu de eSport online bine-cunoscut în cadrul comunității de pariuri. Ca atare, site-urile de pariuri online eSports acoperă evenimentul. Având în vedere că site-urile de pariuri nu sunt create egale, unele case de pariuri au tendința de a fi insuficient în anumite domenii, în special în gama de piețe de pariuri. În lumina acestui fapt, pariorii eSports sunt sfătuiți întotdeauna să facă unele cercetări pentru a determina care casă de pariuri oferă cea mai bună acoperire a piețelor de pariuri.

Pe lângă acoperirea pieței, alți factori, cum ar fi calitatea cotelor, stimulentele de pariere, disponibilitatea metodelor de plată locale și reputația casei de pariuri contribuie în mare măsură la alegerea unui parior.

Odată ce întrebarea care este cel mai bun site de pariuri a fost rezolvată, pariorul trebuie să-și schimbe atenția asupra modului în care pariază. Pentru început, jucătorii sunt sfătuiți să profite de ofertele casei de pariuri. Datorită naturii campionatelor eSport, pariorii trebuie să adopte o abordare strategică. Și acest lucru necesită un stil de pariere dinamic care minimizează riscurile și ajută la gestionarea bankroll-ului. De asemenea, pariorii ar trebui să fie dornici să urmeze cotele date de site-uri de pariuri online eSport, deoarece adesea aruncă lumină asupra rezultatelor probabile în orice campionat sau eveniment eSports.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu