Pariați pe Rainbow Six Siege World Cup 2024

Cupa Mondială Rainbow Six Siege este un eveniment sezonier care reunește cei mai buni jucători Rainbow Six Siege din întreaga lume pentru a concura la cel mai înalt nivel al jocului. Evenimentul este, de asemenea, o oportunitate unică pentru fani de a-și împărtăși pasiunea, mândria și dragostea pentru joc cu echipele lor preferate de pe scena mondială.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, denumit popular Rainbow Six Siege, este un joc eSports dezvoltat de Ubisoft Montreal. Jocul video poate fi jucat online pe platformele Microsoft Windows, Xbox și PlayStation. Prima versiune de Rainbow Six Siege a fost lansată în decembrie 2015 și a luat imediat cu asalt lumea jocurilor.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Totul despre Cupa Mondială Rainbow Six Siege

Prima Cupă Mondială Rainbow Six Siege a fost programată pentru vara anului 2021. Potrivit organizatorilor, 20 de echipe erau așteptate să participe la evenimentul inaugural. Paisprezece echipe au fost invitate direct de Ubisoft, iar alte șase echipe au trebuit să concureze și să câștige în rundele de calificare pentru a participa la Cupa Mondială.

31 de echipe din tari diferite iar regiunile urmau să participe la etapele de calificare. Din păcate, evenimentul a trebuit să fie amânat din cauza pandemiei de Covid 19 care a lovit lumea în acea perioadă.

Până în 2020, R6 avea peste 70 de milioane de jucători activi - cea mai recentă versiune a jocului a fost lansată în ianuarie 2022. Versiunea este cunoscută sub numele de Rainbow Six Extraction și prezintă majoritatea personajelor din Siege.

Mod de joc R6

Rainbow Six Siege este un joc de împușcături online la persoana întâi. Jucătorii pot alege și utiliza orice operator din numeroasele opțiuni. Fiecare personaj are abilități, gadgeturi, arme și naționalități diferite, permițând jucătorilor să aleagă ceea ce funcționează cel mai bine pentru abilitățile și preferințele lor de joc. Cu toate acestea, diferențele dintre abilitățile personajelor înseamnă că echipele au de obicei un avantaj competitiv distinct.

De obicei, jocul este jucat de două echipe, una cuprinzând teroriști și cealaltă acționând ca o unitate de combatere a terorismului. Obiectivele principale pentru fiecare echipă variază în funcție de modul de joc jucat.

De exemplu, în modul Hostage, scopul principal al atacatorului este de a extrage ostatici de la apărători, deoarece aceștia din urmă îi împiedică pe atacatori să salveze ostaticii. În modul Bombă, obiectivul principal al atacatorilor este să localizeze și să dezamorseze bombele, în timp ce apărătorii lucrează pentru a-i ucide pe atacatori sau pentru a distruge dispozitivul de dezamorsare.

Alte moduri de joc Rainbow Six Siege includ Secure Area, Tactical Realism și Outbreak. De asemenea, este posibil să vă bucurați de joc solo jucând modul Situații sau Terenuri de antrenament. În plus, mai multe evenimente sezoniere au loc de obicei în fiecare an.

Cote de pariuri la Rainbow Six Siege World Cup

Înainte de amânarea Cupei Mondiale Rainbow Six Siege, mai mulți Site-uri de pariuri eSports oferise deja piețe de pariuri pentru eveniment. Popularitatea jocului și a evenimentului a făcut ca furnizorii de pariuri eSports să ofere cote foarte competitive.

Potrivit experților, cote relativ similare pentru eveniment vor fi oferite pe site-urile de pariuri eGaming, ceea ce probabil va avea loc înainte de sfârșitul anului. Ubisoft nu a anunțat încă datele oficiale ale evenimentului.

Piețe de pariuri și cote

Principalele piețe de pariuri oferite pe majoritatea site-urilor de pariuri eSports pentru evenimentele Rainbow Six Siege sunt cele mai multe, cele mai multe ucideri și un câștigător al meciului. Pariurile directe implică prezicerea câștigătorului total al turneului. Cotele pentru astfel de pariuri sunt de obicei medii pentru favoriții evenimentului, dar pot fi foarte mari pentru cei defavorizați.

The cote de pariuri pentru că majoritatea uciderilor sunt de obicei mari din cauza dificultății de a prezice cu exactitate numărul de ucideri pentru orice jucător. Cotele pentru piețele de pariuri pentru meciuri câștigătoare variază în funcție de echipele care joacă una împotriva celeilalte, echipa favorită pentru a câștiga meciul având cote mai mici.

În plus, unii operatori de pariuri oferă piețe unice de pariuri, cum ar fi pariurile dacă un ostatic va fi rănit sau dacă o echipă va reuși să folosească dispozitivul de dezamorsare.

Cele mai bune echipe ale Cupei Mondiale Rainbow Six Siege

După cum am menționat mai devreme, Cupa Mondială Rainbow Six Siege programată pentru 2021 a trebuit să fie amânată din cauza pandemiei de Covid-19. Cu toate acestea, existau deja planuri detaliate despre cum ar fi trebuit să aibă loc totul, care probabil va rămâne aceleași pentru momentul în care va avea loc evenimentul.

Echipele participante

Cupa Mondială Rainbow Six Siege va fi primul turneu Rainbow Six Siege din țară, care implică 45 de echipe din diferite regiuni și țări. Doar 14 echipe cu invitații directe au confirmat participarea.

Celelalte 31 de echipe vor trebui să concureze în ligile de calificare pentru Cupa Mondială Rainbow Six Siege pentru a câștiga un loc pentru a juca în primul dintre multe dintre cele mai mari turnee ale Cupei Mondiale Rainbow Six Siege. Cele șase echipe câștigătoare din calificări se vor califica la turneu, însumând 20 de echipe care concurează în etapa finală a Cupei Mondiale Rainbow Six Siege.

Procesul de selecție a echipei

Există reguli definite care vor fi folosite pentru a determina ce jucători vor juca pentru fiecare dintre echipele naționale. Fiecare echipă de la turneele online Rainbow Six Siege World Cup va avea un comitet național format din trei manageri. Primul manager de echipă va fi un reprezentant ales de comunitatea locală Rainbow Six Siege.

Jucătorii și antrenorii profesioniști locali îl vor selecta pe al doilea, iar echipa locală de eSports Ubisoft îl va selecta pe al treilea. Toți managerii de echipă trebuie să aibă 18 ani sau mai mult și să aibă cetățenia țării pe care o reprezintă. Managerii vor selecta apoi cinci jucători pentru echipele lor respective. Fiecare echipă poate avea maximum doi jucători din aceeași organizație profesională.

Ambasador al Cupei Mondiale R6

Având în vedere importanța majoră a turneelor de la Cupa Mondială Rainbow Six Siege, Ubisoft a considerat cel mai bine să-l găsească pe unul dintre cei mai influenți și populari sportivi ca ambasador al evenimentului. De asemenea, s-au adresat lui Tony Parker, un atlet recunoscut la nivel internațional care a jucat în NBA, pentru a prelua rolul.

Tony Parker are o experiență de peste 20 de ani în competiții profesionale, cu numeroase premii și 4 titluri de campionat NBA. De asemenea, are o adevărată pasiune pentru jocurile eSports. Potrivit organizatorilor evenimentului, Tony Parker poate împărtăși cu jucătorii informațiile sale valoroase despre campionatele Cupei Mondiale Rainbow Six Siege.

Performanţă

Este încă o provocare să facem predicții cu privire la echipele câștigătoare, deoarece nu au existat încă anunțuri oficiale cu privire la ce jucători vor juca pentru echipele respective. Tot ce se poate spune este că concurența va fi acerbă. De asemenea, nu există informații oficiale cu privire la cât va fi premiul de la piscină.

Unde să pariezi pe Cupa Mondială Rainbow Six Siege

Pariurile pe Cupa Mondială Rainbow Six Siege vor fi similare cu pariurile pe jocuri video. Evenimente și turnee Rainbow Six. Pentru început, pariorii trebuie să găsească site-uri de pariuri online eSport care oferă piețe de pariuri pe eveniment.

Paritorii ar putea avea preferințe diferite, ceea ce înseamnă că niciun furnizor special de pariuri eSports nu poate fi considerat cel mai potrivit pentru toată lumea. O soluție ușoară pentru asta este vizitarea unui site de clasare pentru furnizorii de eSports. Un site de clasare de încredere ar trebui să aibă toate informațiile și sugestiile relevante pentru pariorii eSports.

Următorul pas de urmat atunci când pariezi pe turneele Cupei Mondiale Rainbow Six Siege implică alegerea unei piețe de pariuri potrivite. Acest lucru poate varia de la pariuri pe rezultatul unui meci sau al unui turneu general până la detalii despre joc, cum ar fi jucătorul care va avea cele mai multe ucideri. Ca și în cazul unei liste de turnee eSports, majoritatea piețelor de pariuri au adesea cote diferite, pe care pariorii trebuie să le ia în considerare înainte de a plasa pariul.

Strategii de pariere pentru Cupa Mondială R6

Paritorii ar trebui să cerceteze echipele și jucătorii înainte de a paria pe cele mai bune turnee ale Cupei Mondiale Rainbow Six Siege. Aceasta include aflarea despre performanțele anterioare și compararea performanțelor echipei pentru a ajuta la luarea deciziilor în cunoștință de cauză cu privire la posibilele rezultate.

Noii pariori ar trebui să ia în considerare să înceapă mic până când se obișnuiesc cu pariurile pe e-gamming. În cele din urmă, pariorii ar trebui să evite pariurile prea riscante, în ciuda cotelor atractive pe care le pot avea.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu