Pariați pe The Masters Tour 2024

Turneul Masters este unul dintre cele mai mari turnee de sporturi bazate pe Hearthstone. Este organizat de Blizzard, dezvoltatorul jocului în sine. Prin urmare, este cel mai cunoscut campionat pentru acest titlu. În fiecare an, un număr mare de meciuri individuale au loc pentru a determina câștigătorul general. Acestea sunt turnee în persoană care au loc în fața unei mulțimi live. Turul se joacă pe tot globul într-o serie de locații de clasă mondială. În timpul etapei Masters din 2019, unele meciuri au avut loc în Europa, Asia și America de Nord.

Fondurile de premii totalizează cel puțin 25.000 USD per meci. Interesant este că comunitatea de jucători Hearthstone poate contribui la acest fond de premii cumpărând pachete online în ediție limitată. Fiecare pachet vândut adaugă bani la pot pentru care să lupte campionii.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre Hearthstone

Dacă cineva ar face un lista turneelor de esports concentrați pe Hearthstone, ar fi surprinși de gama largă de evenimente. Cu toate acestea, Masters Tour se remarcă prin amploarea sa. În jur de 300 de jucători participă. Majoritatea dintre ei vor fi concurat în prealabil într-un meci de calificare. Dacă se descurcă bine, vor ajunge să primească o invitație la Masters. Recompensele monetare impresionante i-au atras pe cei mai pricepuți jucători Hearthstone din lume.

Pentru ca pariorii să facă predicții bune despre turneele de sport, trebuie să știe suficient despre jocul jucat. Prin urmare, este important să faceți câteva cercetări de bază despre Hearthstone. A fost dezvoltat de compania Blizzard Entertainment ca un spin-off al popularului lor World of Warcraft franciza. Acest joc de cărți online a fost lansat ca titlu gratuit. Acest lucru a ajutat la atragerea unui număr mare de jucători.

Inițial i s-a dat numele Heroes of Warcraft datorită faptului că aparține universului acestei serii fantastice iconice. Multe dintre aceleași locuri, relicve și personaje sunt prezentate pe cardurile digitale de colecție. La fel ca multe titluri de esport, acceptă jocul pe mai multe platforme. Aceasta înseamnă că jucătorii se pot provoca reciproc pe dispozitivele Windows, Mac, iOS și Android.

Echipa din spatele Hearthstone s-a concentrat pe evitarea multor probleme comune întâlnite în genul cardurilor digitale. De exemplu, adversarii nu pot efectua mișcări atunci când este rândul jucătorului. Jucătorii de noroc vor trebui să țină cont de acest lucru înainte de a plasa un pariu. În prezent, aproximativ 100 de milioane de oameni se bucură de acest joc. Prin urmare, are sens ca Hearthstone să fi atras atenția comunității de pariuri online pe sporturi.

Regulile jocului Hearthstone

Înainte de a vă așeza să vizionați turneele online Hearthstone esport, este o idee bună să studiați regulile fundamentale. Modul de joc standard este un meci unu-la-unu. Acest lucru poate fi fie casual, fie clasificat. Primul este mult mai relaxat. Între timp, acesta din urmă cere jucătorilor să concureze într-un sistem de clasare pe niveluri.

Modul de joc este pe rând. Jucătorii selectează un erou care aparține uneia dintre cele zece clase unice. Fiecare va avea propriile sale abilități speciale. Aici strategia timpurie joacă un rol cheie. Jucătorii folosesc un pachet de cărți pentru a încerca să reducă sănătatea adversarilor până când aceasta ajunge la zero. Jocul unei cărți va consuma mana. Costul de mana va varia de la carte la carte. Ca rezultat, bugetarea este o componentă cheie a Hearthstone.

Tipurile de cărți includ: vrajă, minion, erou și armă. Cărțile pot varia ca raritate și sunt clasate de la epic la de bază. Ocazional, Blizzard va lansa noi expansiuni. Cu toate acestea, în timpul unui turneu, pachetele tind să fie mai de bază pentru a oferi fiecărui campion condiții de joc echitabile. Jucătorul este cronometrat în timpul rândului său. Acest lucru ajută la accelerarea meciurilor.

De ce este popular The Masters Tour?

Când pariază pe turnee esport, un jucător de noroc va dori să aleagă un joc esport asta e distractiv de privit. Hearthstone este bine cunoscut pentru modelele sale colorate și captivante din punct de vedere vizual. Dacă pariorul este un fan al WoW, atunci acesta este jocul pentru ei. Le va permite să exploreze bogata tradiție a universului Warcraft.

De asemenea, este important să alegeți un titlu în care abilitățile au învinge șansa. Astfel, jucătorul poate lua o decizie în cunoștință de cauză pe baza cunoștințelor lor despre jucători. Majoritatea meciurilor Hearthstone au doi jucători. Acest lucru va însemna că există o șansă decentă de a alege un potențial câștigător.

Dacă persoana are o cunoaștere aprofundată a jocului, ar putea decide să opteze pentru un pariu mai specializat. De exemplu, ar putea prezice dacă un jucător va trage o anumită carte. Prin urmare, jocurile de noroc Hearthstone îi recompensează pe cei care știu cât mai multe despre regulile, scenariile posibile și strategiile campionilor.

În general, Hearthstone va atrage cei care preferă jocurile video care se bazează pe tactici. Jucătorul ar putea lua în considerare ce mișcări va face fiecare jucător. Acest lucru îi va ajuta să-și îmbunătățească șansele de a plasa un pariu câștigător.

Echipele câștigătoare ale Masters Tour

Deoarece acesta este unul dintre cele mai mari turnee de esport axate pe Hearthstone, concurenții sunt foarte calificați. Un număr mare dintre cele mai performante provin din Uniunea Europeană. Cu toate acestea, există și câteva echipe de top care provin din SUA, China, Japonia și Canada.

Campionatele Esport, cum ar fi Masters Tour, necesită ca fiecare membru al echipei să lucreze împreună ca o unitate. Este important ca pariorii să caute grupuri care sunt cunoscute pentru strategia lor. Hearthstone este un tip de joc cerebral. Acest lucru este în contrast cu alte sporturi care sunt mai concentrate pe reflexe rapide și precizie.

Cel mai bun Hearthstone echipe va fi priceput la matematică. Acest lucru se datorează faptului că bugetarea mana este cheia pentru obținerea unui câștig. De asemenea, trebuie să aibă cunoștințe extinse despre toate pachetele de carduri. Făcând acest lucru, îi va ajuta să aleagă pe cei care le oferă un avantaj față de adversarul lor.

Următoarele zece echipe sunt considerate în prezent cele mai bune din cadrul acestui turneu:

  • T1
  • Echipa te iubește mult
  • Fogsail Freebooters
  • Echipa RDU
  • StrifeCro/Kolento
  • Portocaliu/Freakah
  • Luminozitate
  • Echipa Pog Champ
  • Invictus Gaming
  • Southsea Swashbucklers

Cele mai mari momente

Turneul Masters este considerat de mulți unul dintre cele mai bune turnee de esports. Acest lucru se datorează numărului de momente iconice care au avut loc de-a lungul anilor. De exemplu, în timpul unui meci dintre Kalaxz și WE Stone, acesta din urmă a reușit să rupă șirul câștigător al primului. El a reușit acest lucru utilizând atacurile Brain Freeze.

Jucătorul Badajimpom este bine cunoscut în ligile de esport Hearthstone. Într-un joc memorabil, el și-a folosit pachetul de semnătură, Quest Warrior, pentru a obține o victorie impresionantă. Se remarcă drept unul dintre cele mai bune meciuri ale Turului 2021. Cu toate acestea, în același an, jucătorul s-a confruntat cu un adversar neînvins, WEYuansu. Acest adversar a folosit un pachet de cărți Brute Demon Hunter cu mare efect. În timp ce era pe frânghii, a scos un Triple Brute. Acest lucru sa dovedit a fi prea puternic pentru Badajimpom.

Când Furyhunter și VKmsbc s-au provocat reciproc, a ajuns să fie unul dintre cele mai stresante jocuri ale Masters Tour. Furyhunter a fost extrem de aproape de a fi eliminat din acest joc de semifinale. Cu toate acestea, după ce a scos o carte surpriză Kindling Elemental, și-a asigurat un loc în marea finală.

Unde și cum să pariezi pe The Masters Tour

Există multe site-uri de pariuri online esport acolo. Hearthstone este un joc video destul de popular. Prin urmare, nu va fi dificil să găsești o casă de pariuri care să răspundă acestui tip de piață. Când pariezi pe turnee esport, este important să alegi tipul potrivit de pariu. Alegerea unui câștigător definitiv tinde să fie cea mai populară. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea meciurilor vor pune doi jucători unul împotriva celuilalt.

Există o abundență de cărți posibile pe care jucătorul le-ar putea pune jos. În consecință, pariorul trebuie să cunoască pachetele pe care fiecare concurent le favorizează. Astfel ei pot compara cele două punți opuse și pot analiza care dintre ele are avantaj. De asemenea, este înțelept să rămâneți la curent cu noile actualizări ale pachetelor. Blizzard le lansează în mod regulat. Dacă jucătorii nu cercetează cărțile recente, poate pune lacune în cunoștințele lor despre joc.

Mulți oameni așteaptă până în semifinale sau finale înainte de a paria pe turneul Masters. Între timp, ei pot urmări meciurile anterioare și pot căuta jucători puternici. Aceasta este strategia ideală pentru oricine dorește să facă cele mai perspicace pariuri posibile.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu