Ghidul tău de turneu Red Bull Wololo 2024

Dacă ești un fan al jocurilor Age of Empires, atunci Red Bull Wololo este un turneu de sport pe care vrei să-l urmărești. Atrăgând jucători din întreaga lume într-un format 1v1 pentru un fond uriaș de premii, Red Bull Wololo reunește jucătorii amatori și profesioniști într-o căutare a gloriei.

Dispunând de un format unic care trece direct la acțiune, Red Bull Wololo se referă la jocuri premium, emoție și divertisment de calitate – iar dacă ești fan sports, este vorba și despre pariuri. Cu competiții care sărbătoresc o gamă largă de jocuri Age of Empires, Red Bull Wololo este un turneu de strategie în timp real, care este la fel de palpitant de urmărit, precum și de competiție. Aflați mai multe despre ce face acest turneu atât de popular și cum să profitați la maximum de pariurile tale Red Bull Wololo esports.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ce este Red Bull Wololo?

Pentru a înțelege Red Bull Wololo, este important să înțelegeți mai întâi jocurile Age of Empires.

Ce este seria de jocuri Age of Empires?

Acest joc RTS (strategie în timp real) a fost lansat pentru prima dată în 1997. Până în prezent, au fost lansate 9 jocuri și numeroase pachete de expansiune, cea mai recentă versiune fiind Age of Empires IV, lansată în octombrie 2021.

Creat de Ensemble Studios și publicat de Xbox Game Studios, Age of Empires este un joc RTS istoric care îi duce pe jucători prin evenimente din Africa, Europa și Asia, trecând prin perioade de timp, de la epoca de piatră la epoca fierului până la Imperiul Roman. Cu fiecare nouă ediție îmbunătățindu-și grafica și jocul, jocul a dezvoltat o mulțime de urmăritori și este cunoscut pentru fair-play-ul și concentrarea asupra evenimentelor istorice.

Seria Red Bull Wololo

După cum vor ști fanii seriei Age of Empires, „Wololo” este strigătul de luptă rostit de unitatea Priest în versiunea originală a jocului – iar din 2020 a fost chemarea jucătorilor să se unească și să se lupte între ei în seria Red Bull Wololo. , găzduit de Red Bull Gaming.

Lansat pentru prima dată în 2020, seria sa concentrat inițial pe Age of Empires II, cu diverse turnee online în curs de desfășurare și un fond de premii total de 20.000 EUR oferit. După succesul primului turneu, Red Bull Wololo a continuat cu mai multe competiții, fiecare cu o poveste diferită pe care să o urmărească jucătorii, de la lupta pentru controlul unui castel în a doua serie, până la civilizația asiatică în a treia și războinicii vikingi în a treia. Al patrulea.

În 2021, Red Bull Wololo V a devenit primul eveniment LAN notabil al seriei, atrăgând 70.000 de spectatori pentru finala într-o luptă aprinsă pentru fondul de premii de 100.000 de dolari.

În 2022, evenimentul a revenit la al șaselea turneu sub numele de Red Bull Wololo Legacy – o sărbătoare Red Bull Gaming a 25 de ani din seria Age of Empires, cu nu unul, ci trei titluri jucate simultan. Cu profesioniști și amatori concurând simultan în turneele Age of Empires I: The Rise of Rome, Age of Empires II și Age of Empires IV, seria s-a încheiat cu finala la Castelul Heidelberg din Germania.

Oferind un fond de premii colectiv de 550.000 USD în toate cele trei evenimente, 2022 a fost cel mai mare eveniment Red Bull Wololo de până acum, iar seria pare să continue la fel de puternic și în continuare.

Structura turneului Red Bull Wololo

În timp ce arcul povestirii Red Bull Wololo se poate schimba de la un eveniment la altul, în funcție de versiunea Age of Empires jucată, fiecare turneu a urmat întotdeauna o structură de bază similară:

 • Competiția începe cu o rundă de grupe de oriunde de la 8 la 16 jucători.
 • Runda grupelor constă fie din profesioniști care au fost invitați, fie din amatori care concurează pentru locul lor printr-o calificare deschisă, cum ar fi calificarea preliminară Road To Wololo pentru Legacy 2022.
 • Evenimentul urmează un format 1v1, cu o singură categorie de eliminare.
 • Faza grupelor are loc într-un număr de runde „Cel mai bun din”, cum ar fi „Cel mai bun din 3” sau „Cel mai bun din 5”.
 • După faza grupelor, câștigătorii trec în playoff.
 • Playoff-urile se desfășoară pe o serie de sferturi de finală „Cel mai bun din 5” și apoi semifinale.
 • Ultimii doi jucători care se află după semifinale concurează în finala turneului, de data aceasta cu formatul „Best of 7”.

Pentru a sări peste etapele preliminare ale jocului și a merge direct la acțiune, turneele urmează o versiune ușor modificată a Age of Empires. De exemplu, în Red Bull Wololo V, jucătorii au concurat în Age of Empires II: Definitive Edition și au început cu o economie de 27 de săteni deja existentă, precum și o serie de alte elemente, cum ar fi un fierar și o barăci deja furnizate. Acest lucru permite ca jocurile să fie câștigate sau pierdute în primele minute și garantează o acțiune imediată.

Cum să pariezi pe Red Bull Wololo

Pariurile pe Red Bull Wololo și jocurile de esport în general pot lua multe forme și acoperă toate aspectele industriei, de la jocurile live până la turnee și streaming Twitch. Deși există multe pariuri care trebuie făcute pe elemente precum pariurile fantastice, pariurile pe streamers și pariurile într-un grup, unul dintre cele mai populare metode de pariuri pe sporturi sunt pariuri pe bani reali.

Ce sunt pariurile pe bani reali?

Pariuri pe bani reali pe sporturi iar pariurile sportive tradiționale urmează același format. Pur și simplu alegeți turneul sau evenimentul pe care doriți să pariați, cum ar fi Red Bull Wololo, alegeți piața de pariuri, plasați pariul și așteptați ca rezultatul să apară.

Ceea ce veți dori să luați în considerare atunci când plasați pariul este forma fiecărui jucător în parte, care ar putea fi strategia lui și cât de mult succes va avea în executarea acesteia. Vor încerca unii jucători să câștige la începutul jocului sau alții se vor abține și vor juca un joc mai lung?

Un alt punct de luat în considerare la Red Bull Wololo este că, spre deosebire de alte turnee, jucătorii invitați iau parte la faza grupelor în loc să sară înainte, ceea ce poate schimba cursul jocului.

Țineți cont de toate aceste puncte, faceți-vă cercetări din timp și apoi veți putea lua decizii informate cu privire la tipurile de pariuri pe bani reali sunt cele mai bune de plasat.

Top sfaturi de pariuri

Dacă pariurile live sunt permise, ar putea merita să urmăriți mai întâi performanța jucătorilor înainte de a plasa un pariu, pentru a înțelege mai bine forma și starea acestora.

Aflați mai întâi cum să jucați jocul. Dacă nu ai jucat niciodată Age of Empires IV înainte, de exemplu, nu vei ști pe ce pariezi. Cu cât știi mai multe despre fiecare tip de joc înainte de a pune un pariu, cu atât mai bine.

Cercetați jucătorii din timp, învățați-le punctele forte și punctele slabe și, în unele cazuri, luați în considerare și pe cei defavorizați, deoarece acest lucru ar putea fi un pariu mai valoros. Totul se poate schimba în ziua turneului, așa că păstrează-ți inteligența despre tine și pariază cu înțelepciune.

Top site-uri de pariuri Esports

După ce v-ați făcut cercetările și vă simțiți încrezător în pariurile pe care doriți să le plasați, va trebui să găsiți un site de esports pentru un furnizor de calitate. Există o serie de site-uri excelente de sporturi în întreaga lume care permit pariuri pe Age of Empires, inclusiv:

 • 1xBet
 • 10 pariu
 • 22 pariu
 • Bet365
 • Betsson
 • Betwinner
 • Casumo
 • Thunderpick
 • TonyBet

Tipuri de pariuri Red Bull Wololo

Plasarea unui pariu pe un turneu Red Bull Wololo este ușor – fie că pariați pe rezultatul unui meci individual, fie că pariați pe mai multe rezultate pentru a încerca să vă multiplicați câștigurile, veți găsi o mulțime de piețe de pariuri din care să alegeți.

În timp ce fiecare turneu va avea propriii concurenți și evenimente diferiți, de obicei cele mai comune tipuri de pariuri sportive includ:

Pariuri pentru câștigarea meciului

Plasați un pariu pe câștigătorul unui meci și veți paria pe câștigătorul unui anumit meci. Este un pariu simplu și pe care îl poți face în majoritatea tipurilor de meciuri de esports.

Pariuri directe

Aici vei paria pe ce jucător va câștiga turneul definitiv. De obicei, va trebui să plasați acest tip de pariu în avans, așa că dacă aveți o impresie bună despre un pariu absolut, încercați să îl plasați mai devreme.

Pariuri de sistem

Cu un pariu de sistem, vei plasa mai mult de un pariu folosind un anumit sistem. Veți putea câștiga doar dacă toate selecțiile sunt corecte, dar câștigurile din pariurile de sistem pot fi impresionante.

Pariuri specifice sporturilor

Aici vei plasa un pariu specific unui anumit esport, în acest caz, Red Bull Wololo. Verificați site-ul de pariuri ales mai aproape de următorul turneu și vedeți ce pariuri specifice devin disponibile pentru a alege.

Pariați pe Red Bull Wololo Online

De ce a devenit Red Bull Wololo un turneu sportiv atât de popular? Acest lucru se întoarce la Age of Empires în sine – un joc care a dezvoltat o mulțime de urmăritori loiali încă de la lansarea sa. Cu fiecare versiune îmbunătățindu-se ulterior față de cea anterioară, Age of Empires combină povești istorice captivante cu strategia în timp real într-un joc care este la nesfârșit distractiv și instantaneu convingător. Tocmai această evoluție a oglindit-o Red Bull Wololo, adaptându-se cu fiecare dintre evenimentele sale din 2020 încolo.

Istoricul turneului Red Bull Wololo

Red Bull Wololo I: 16 jucători au participat la primul Red Bull Wololo în 2020, jucând Age of Empires II: Definitive Edition în modul Empire Wars pentru un fond de premii de 20.000 €.

Red Bull Wololo II: Al doilea din serie, Red Bull Wololo II a avut loc spre sfârșitul anului 2020 și a văzut alți 16 jucători luptă în Age of Empires II, de data aceasta pentru un fond de premii de 30.000 de dolari.

Red Bull Wololo III: Alți 16 jucători se confruntă unul împotriva celuilalt în Age of Empires II: Definitive Edition la începutul anului 2021, cu un fond de premii de 30.000 USD în joc.

Red Bull Wololo IV: La jumătatea anului 2021, acțiunea a trecut la Age of Empires II: Lords of the West, cu 16 jucători care se confruntă pentru un fond de premii de 30.000 USD.

Red Bull Wololo V: Încheind saga pentru 2021, 14 jucători s-au dus cap la cap într-un joc Age of Empires II pentru un fond uriaș de premii de 100.000 de dolari.

Red Bull Wololo Legacy: În al șaselea turneu, Red Bull Wololo Legacy a văzut profesioniști și amatori concurând în trei titluri simultan:

 • 8 jucători concurând pentru 50.000 USD în Age of Empires I: The Rise of Rome
 • 16 concurând pentru 200.000 de dolari în Age of Empires II
 • 16 jucători concurând pentru 300.000 USD în Age of Empires IV

Cum să plasați un pariu

 1. Alegeți un operator de sporturi
 2. Deschideți un cont online
 3. Configurați o metodă de plată și finanțați-vă contul
 4. Cercetați Age of Empires și asigurați-vă că cunoașteți jocurile și jucătorii
 5. Alegeți și plasați pariurile

Cu cât faci mai multe cercetări, cu atât vei putea lua decizii mai informate și cu atât îți vei oferi șanse mai mari de a avea un rezultat de succes.

Pariuri de succes Red Bull Wololo

A avea un rezultat de succes în orice turneu de esports se referă la tipurile de pariuri pe care le plasați, iar când vine vorba de Red Bull Wololo și Age of Empires în special, tipurile de pariuri populare includ:

Câștigătorul meciului - Pariază pe o persoană pentru a câștiga un anumit meci.

Direct - Pariez pe un individ pentru a câștiga complet întregul turneu.

Durata jocului - Pariați pe cât de mult va dura un anumit joc, de exemplu, 25 până la 30 de minute, 35 până la 45 de minute și așa mai departe.

Pariuri speciale - Pariurile pe un anumit element dintr-un joc Age of Empires, cum ar fi ce tip de victorie (1 din 3) va câștiga jocul pentru jucătorul său.

Alte turnee Esports

Pe lângă Red Bull Wololo și Age of Empires, există o serie de alte competiții populare din care să alegi atunci când vine vorba de pariuri pe sporturi:

Internationalul: Un turneu global de esports pentru Dota 2, desfășurat în fiecare an din 2011 (cu excepția unei anulări în 2020 din cauza epidemiei de Covid-19).

Campionatul Mondial League of Legends: Un turneu anual care vede cele mai bune echipe LoL din întreaga lume concurând pentru titlul sezonului.

Campionatul Global PUBG: Unul dintre cele mai mari turnee de esports online din lume, cu jucători de top ai jocului.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Ce este Red Bull Wololo?

Red Bull Wololo este un turneu esports Age of Empires lansat în 2020.

Care este formatul turneului?

Red Bull Wololo este un turneu 1v1 care se desfășoară într-o serie de meciuri din grupe, urmate de sferturi de finală, semifinale și finale.

Cum pot intra în Red Bull Wololo?

Jucătorii pot intra fie prin invitație, fie participând și câștigând o serie de evenimente de calificare deschise.

Cum pot paria pe Red Bull Wololo?

Pur și simplu alegeți un operator de esports, deschideți un cont, finanțați contul, cercetați diferiții jucători și jocuri disponibile și plasați pariul.

Câți ani trebuie să am pentru a paria pe sporturi?

Vă rugăm să rețineți că, deși mulți fani ai sporturilor au sub 18 ani, puteți plasa pariuri legal pe sporturi numai dacă aveți 18 ani sau mai mult sau dacă aveți vârsta legală majoră în țara dvs.