Pariați pe Honor of Kings World Champion Cup 2024

Cupa Mondială a turneului esports Onoarea Regilor atrage talente de top din întreaga lume. Prezentând jocul video extrem de popular Honor of Kings de la Tencent, turneul online de esports arată dominația pe piață a jocului. Începând ca un titlu comercializat exclusiv pentru chinezi, titlul s-a extins către un public mondial. Honor of Kings se bucură acum de o bază de 100 de milioane de jucători.

Fiind a șasea serie a Cupei Campionilor pentru titlu, evenimentul din 2021 a oferit un fond de premii de 50.000.000 CNY. Din 2016, turneul de campionat a captat imaginația și entuziasmul fanilor prin prezentarea celor mai buni jucători ai lumii în baza prolifică și în expansiune de fani a titlului.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Arena Valorii

Provocările logistice din jurul pandemiei din China au forțat oficialii să reprogrameze evenimentul. Până în august 2021, Arena of Valor și Honor of Kings au anunțat un apogeu al sporturilor, deoarece ambele scene se îmbină la AWC 2022 într-un singur eveniment de Cupa Mondială. Evenimentul foarte așteptat Arena of Valor din 2022 va reuni ambele baze de fani ale jocului. Fanii se pot aștepta ca dezvoltatorul jocului să introducă noi actualizări interesante pentru AoV. Potrivit Tencent Games, organizatorul se așteaptă la o competiție echilibrată și corectă.

Ca joc MOBA (arenă de luptă online multiplayer), Onoarea Regilor a cucerit inimile fanilor și ale ligilor de sport de pe tot globul. Inițial, dezvoltatorii jocului s-au concentrat pe atingerea populațiilor chineze. După ce a creat o bază extinsă de mai multe milioane de jucători, creatorul jocului a adaptat jocul original, numind adaptarea „Arena Valorii.” Deși AoV a urmat structura Honor of Kings, și-a găsit și propriii fani, ajungând la milioane în întreaga lume. Principala diferență în cele două jocuri este variația eroilor.

Pentru AoV, creatorii au dezvoltat eroi special pentru piața occidentală. În 2017, Honor of Kings s-a bucurat de peste 80 de milioane de jucători activi zilnic și de 200 de milioane de jucători activi lunar, catapultând titlul în cel mai popular joc din lume. În acel an, titlul a încasat peste 13,4 miliarde de dolari, făcându-l cel mai mare joc disponibil pe mobil din lume. Până în 2020, jocul s-a bucurat de peste 200 de milioane de jucători activi zilnic, iar cifrele continuă să crească.

Onoarea Regilor

În HoK, două echipe se luptă una împotriva celeilalte pentru a distruge clădirea centrală din centrul taberei inamicului. Forțele opuse stau în calea avansurilor inamicului. Echipele trebuie să domine harta strângând suficiente forțe. Jucătorii pot debloca abilități acumulând experiență, ceea ce îi permite unui jucător să-și îmbunătățească puterile. În plus, jucătorii strâng aur pentru articole de magazine de modă sau cumpără noi campioni pentru a ajuta la câștigarea bătăliei. Echipa care distruge forțele adversarilor și își distruge tabăra câștigă meciul.

Moduri de joc

Jucătorii concurează într-un format 5v5, iar fiecare jucător își asumă rolul unuia dintre personajele campioane. După ce au ales campioni pe care să îi controleze, echipele lucrează împreună pentru a învinge inamicul, pentru a-i distruge miezul și pentru a câștiga meciul. Jocul diferă de alte titluri populare MOBA prin faptul că este disponibil numai pe Android și iOS.

De ce este populară Cupa Campionilor Mondiali Honor of Kings?

Popularitatea evenimentului de campionat Honor of Kings este alimentată de cererea globală imensă a titlului. Potrivit rapoartelor, doi factori influențează popularitatea explozivă a jocului: concentrarea sa intensă pe cultura chineză și capacitatea sa de a sprijini interacțiunea socială. Cu cinci jucători în două echipe, Honor of Kings este una dintre cele mai populare modalități prin care jucătorii pot socializa între ei pe web.

De ce este popular pentru a paria acest turneu?

Pentru un jucător de noroc, pariurile pe turneele de esports sunt alimentate de numărul de fani, ceea ce crește numărul de pariuri plasate la turneele de esports majore. Nivelurile ridicate de pariuri cresc șansele pentru un pot câștigător profitabil. Numărul imens de jucători zilnici atrage mai mulți jucători la care să participe site-uri de pariuri online esports.

Din China până în Europa, jocul se răspândește pe tot globul, conectând prietenii și prezentând jucătorilor jucători cu gânduri similare. De fapt, Tencent face miliarde pe trimestru din joc. Mulți jucători din regiune nu au computere sau console de jocuri în casă. Disponibilitatea mobilă oferă jucătorilor acces ușor, făcând Honor of Kings jocul video mobil cu cele mai mari încasări din lume.

Autoritățile sunt îngrijorate de dependență. În consecință, jocul pentru copii este limitat la o oră pe zi pentru un copil mai mic de 12 ani și la două ore pentru un copil între 12 și 18 ani. Accesul la Honor of Kings este acum limitat la o oră pe zi pentru copiii cu vârsta sub 12 ani și la două ore pentru copiii între 12 și 18 ani. Ziarul deținut de guvern, People's Daily a numit jocul o otravă, ceea ce duce la mai multe reglementări. Pentru adulți, jocurile sau pariurile oferă o oportunitate de a afla mai multe despre joc și de a identifica o listă de turnee sportive.

Echipe câștigătoare și cele mai mari momente

Turnee

În trecut, Cupa Campionatului de Onoare a Regilor a reunit mai multe echipe formate din cei mai buni jucători din lume să concureze pentru milioane în bani în premii în cele mai mari turnee de sporturi. Găzduind două divizii, câștigătorii au avansat în playoff. În acel moment, runde de eliminare unică au dus la bătălia finală pentru a determina cine a domnit învingător. Iată câteva dintre cele mai de succes echipe care concurează profesional în turnee de sport majore.

Secerătorii Oiao Gu

Qiao Gu Reapers este una dintre echipele de sport de top de pe piața Honor of Kings, cu un personal de coaching și de jocuri de top. Câștigând peste 4 milioane de dolari în premii în bani la cele mai bune turnee de esports, echipa este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune din domeniu. Echipa este afiliată cu grupul chinezesc de sporturi Newbee.

eStar Gaming

eStar Gaming este un club pro eSport din China. Fondat de Sun Liwei, un renumit jucător profesionist chinez de e-sports, clubul se concentrează pe campionatele de sporturi. Inițial, echipa de esports a jucat eroi de furtună, dar s-a diversificat la alte jocuri din motive operaționale. Din 2014, echipa a câștigat campionatul King of Glory. În 2019, eStar a câștigat o ofertă pentru un loc pentru liga pro LoL.

Turnso Gaming

Weibo Turnso Gaming este deținut de platforma de socializare Weibo din China. Organizația de esports concurează la meciurile și turneele profesionale Arena of Valor. Echipa a câștigat peste 2 milioane de dolari în câștiguri la turnee.

Războinici necinstiți

Din 2017 până în 2021, Rogue Warriors a concurat în turnee de sport profesionale, câștigând premii în bani de peste 1 milion de dolari. Deținută de ASUS ROG, echipa este unul dintre cele mai respectate grupuri de esports de pe circuit. Rogue Warriors concurează cu succes împotriva jucătorilor de top de la Honor of Kings.

Site-uri de pariuri

Honor of Kings nu este popular doar în jocuri. Pariorii se îngrămădesc, de asemenea, la casele de pariuri sportive pentru a paria pe echipele și jucătorii favoriți. Există o serie de case de pariuri online care oferă cote de pariuri la turneele de esports, cum ar fi Cupa Campionatului Mondial de Onoare a Regilor.

Strategii de pariuri

Pariuri pe turnee de esports este similar cu pariurile pe alte jocuri sportive. Este esențial pentru un jucător de noroc să cerceteze jocul, să înțeleagă regulile și să fie la curent cu jucătorii. Casele de pariuri sportive licențiate oferă adesea recorduri istorice de câștiguri și înfrângeri. Cu toate acestea, cercetări suplimentare pot ajuta un parior să ia o decizie informată în timp ce pariază bani. Echipele de campionat fac deseori schimb de jucători, cum ar fi echipele sportive profesioniste. Vizualizarea sau citirea știrilor din sporturi oferă pariorului o perspectivă asupra modificărilor listei, care pot afecta capacitatea unei echipe de a câștiga turneul.

Pariul inteligent înseamnă stabilirea unui buget, bazat pe câștigurile anticipate. Deși nimeni nu vrea să se pregătească pentru a pierde, încercarea de a urmări pierderile duce adesea la mai multe pierderi. Prin bugetarea banilor, un jucător știe exact cât cheltuiește și pe ce echipe, jucători sau rezultate. În general, pariurile inteligente și sigure ajută un jucător de noroc să evite dependența.

Semnele de avertizare privind dependența includ comportamente neregulate, cum ar fi incapacitatea de a paria destul de mult bani. Esports-ul este o piață interesantă, iar pariurile pe eSport-uri pot, de asemenea, să ofere unui participant o mare emoție. Câștigul este deosebit de satisfăcător, determinând jucătorul să continue să parieze pentru a încerca să recâștige recompensa. Un plan de pariuri bazat pe cercetare și analiză are mai multe șanse să producă rezultate câștigătoare. Cu toate acestea, pentru jucătorii care pierd, să ia inima. Efectuați cercetări suplimentare și reveniți pentru a câștiga o altă zi.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu