Totul despre pariurile pe Team Spirit

Team Spirit este o entitate rusă de jocuri cu sediul la Moscova. Un chelner, un model și un potențial medic au format echipa după ce și-au renunțat la joburi și studii pentru a-și continua pasiunea pentru jocuri. Ei au înființat echipa în 2015 și au continuat să concureze în turneele Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends și Hearthstone. În doar șase ani, grupul a ajuns să devină o echipă de sport de top.

Obiectivul lor principal este să concureze împotriva celor mai bune cluburi de jocuri din lume și să performeze constant la cel mai înalt nivel. Prin angajarea colaborărilor strategice și cu scop, echipa își propune să aibă un impact asupra societății lor.

Totul despre pariurile pe Team Spirit
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre spiritul de echipă

S-a confirmat în vara lui 2021 că sezonul DPC nu va începe decât în ultima parte a anului. În acest timp, Team Spirit a experimentat noi strategii de formare a listei. Au vrut să găsească nume noi care să-i ajute să construiască una dintre cele mai bune echipe de sporturi. Din cei peste 80 de jucători interesați, doar 12 vor fi pe lista scurtă pentru toate pozițiile.

Ținuta Yellow Submarine a luat ființă și imediat a început să reprezinte Spirit de echipa la diverse concursuri. Potrivit lui Chukalin (directorul general al grupului), întreaga renaștere și semnarea listei lui Yellow Submarine au făcut parte din obiectivele echipei.

Semnarea a fost anunțată pe site-ul oficial al echipei și pe conturile de rețele sociale. Echipa de esports a anunțat și adăugarea lui Silent ca nou antrenor (Airat Gaziev). În decembrie 2020, Team Spirit a revenit triumfător în Dota 2 cu fosta listă Yellow Submarine.

Jucătorii spiritului de echipă

Fiecare participant din această echipă a decis să-și întrerupă studiile și locurile de muncă pentru a se pregăti. Jucătorii echipei pentru concurenții CS: GO sunt toți ruși. Aceștia sunt Chopper (Vishnyakov Leonid), Magixx (Vorobyev Boris), Degster (Gasanov Abdulkhalik), Patsi (Isyanov Robert) și S1ren (Ogboblin Pavel).

Trei ruși, TORONTOTOKYO (Khertek Alexander), Collapse (Khalilov Magomed), Miposhka (Naydenov Yaroslav) și doi ucraineni, Mira (Kolpakov Miroslaw) și Yatoro (Mulyarchuk Ilya), alcătuiesc lista Dota 2 pentru echipă.

Griffon (Gudkov Nikita), Dreampull (Leksin Mark) și Diamondprox (Reshetnikov Danil) sunt trei ruși în echipa League of Legends. Mytant (Zavalny Evgeny) și Edward (Abgaryan Edward din Armenia) completează echipa de 5 membri.

Silvername (Vladislav Sinotov) din Rusia este singurul reprezentant al echipei la turneele Hearthstone.

Cele mai puternice jocuri ale Spiritului echipei

Dota 2

După ce a achiziționat CIS Rejects în decembrie 2015, Team Spirit și-a făcut debutul în acest joc. Acesta a crescut printr-o serie de rezultate mixte pentru a deveni unul dintre cele mai puternice echipe în turneele Dota 2. Și-a consolidat locul printre cele mai bune echipe ale lumii. În Marea Finală a Internaționalului 2021, echipa a învins PSG.LGD.

Ei au câștigat un total de 18.208.300 USD pentru aceste exploit-uri. A fost cea mai mare recompensă vreodată din istoria jocurilor video. Au fost prima echipă est-europeană care a câștigat o competiție internațională de când Natus Vincere și-a câștigat meciul de debut în 2011. După victoria lor, Team Spirit a devenit una dintre cele mai populare echipe de esports, a strâns o mulțime de urmăritori și oferte de afaceri la nivel global.

Count-Strike: ofensiva globală

În iunie 2016, organizația a semnat membrii Team Phenomenon. Pe parcursul campionatelor majore, grupul a progresat pentru a concura corect. iDISBALANCE (Artem Yegorov) și chopper (Leonid Vishnyakov) s-au alăturat echipei la trei ani după ce a fost fondată. Atât COLDYY1 (Pavel Veklenko) cât și SotF1k (Dmitriy Forostyanko) au fost concediați din echipă în același an. Scopul lor este de a recruta jucători promițători care pot reprezenta clubul în turnee majore de pe tot globul. Mir (Nikolai Bityukov) de la Gambit Gaming și Magixx (Boris Vorobyov) de 17 ani de la echipa ESPADA au fost aduși în locul jucătorilor concediați.

Premii și rezultate ale spiritului de echipă

În august 2020, a început marea eră a actualului spirit de echipă. În acel moment, cinci jucători s-au unit sub numele de Yellow Submarine. Echipa s-a descurcat excepțional de bine, ajungând chiar și în fruntea clasamentului CSI. Ca urmare, Team Spirit a achiziționat-o ca una dintre diviziile sale și a fost de acord să semneze toți jucătorii săi. Echipa, însă, nu a concurat în campionatele Dota (2020), după ce evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei globale de COVID-19.

Campionatele Internaționale Dota 2 sunt cele mai profitabile evenimente de jocuri. Ei au stabilit un record mondial pentru premiile în bani oferite în ultimele șase turnee. În urma unei schimbări în locația evenimentului, evenimentul de anul trecut a avut loc în București, România. La început, apariția publicului în tribune fusese anticipată, dar din cauza pericolului de răspândire a COVID-19, Valve (gazda) a decis să renunțe la prezența publicului în favoarea unui model virtual care să urmărească jocurile.

Premii

În ceea ce privește premiile în bani, Turneul din 2021 a fost un eveniment record. A avut premii totale de 40 de milioane de dolari, din care 18 milioane de dolari au fost pentru echipa câștigătoare - Team Spirit. Au reușit să-și răzbune înfrângerea anterioară cu PSG: LCD în OGA Dota PIT Invitational, unde au reușit pe locul doi. Datorită achiziției de către comunitate a Compendium și Battlepass, Valve a putut garanta acest premiu. Pe măsură ce Circuitul Dota Pro reia anul acesta, Team Spirit folosește experiența acumulată în turneele precedente pentru a obține cele mai bune echipamente pentru antrenamentul zilnic.

Alte realizări notabile Dota în competițiile Dota includ: câștigătorii Turului 1 DPC EEU 2021/2022: Divizia I (Nivelul 2) și Cupa Pinnacle (Nivelul 2). De asemenea, au reușit să termine pe locul 3 în Galaxy Battles II: Emerging Worlds în 2018, după ce au câștigat Almeo Esports Cup (Tier 3) în 2017.

Echipa CS: GO a lui Team Spirit a avut mai multe realizări în diverse competiții. A câștigat Pinnacle Cup II, DreamHack Open ianuarie 2021: Europa, Nine to Five # 3, Eden Arena: Malta Vibes – Săptămâna 8, ESL One Road to Rio-CIS și SECTOR: MOSTBET Sezonul 1.

În plus, a fost pe locul doi în alte competiții majore. Aceste turnee sunt Finala Cupei Campionilor, StarLadder și ImbaTV Invitational Chongqing, toate în 2018 și Campionatul CIS Minor (2017) din Atlanta.

Cei mai buni și mai populari jucători ai echipei Spirit

Lista Dota 2 este cunoscută în special pentru premiile lor în Dota 2, în care au câștigat marele premiu la International 2021. Diamondprox (Danil Reshetnikov) și Edward (Edward Abgaryan) sunt doi dintre cei mai experimentați jucători de pe scena CSI. Diamondprox este un jungler renumit, cu multă experiență. În sezoanele doi și trei, strategiile sale îndrăznețe au modelat meciul competitiv. El a fost primul care a descoperit utilizarea eficientă a abordării strategice contra-jungla. Jocurile lui sunt întotdeauna oferite cele mai bune site-uri de pariuri esports.

Edward este cel mai bine cunoscut pentru stilul său de joc ostil ca suport în botlane și este considerat un jucător fantastic de Thresh (posibil la egalitate cu jucătorul coreean MadLife). În primele zile ale turneelor League of Legends, ambele erau cunoscute ca Moscow Five. Echipa a fost cunoscută în întreaga lume pentru că a fost prima care a avut un impact semnificativ asupra supremației scenei coreene. Acești doi sunt populari în comunitatea de jocuri și ajută la creșterea spiritului de echipă.

Miposhka (Yaroslav Naydenov), celebrul lider al echipei de esport și cel mai în vârstă membru, a început să concureze la turneele din 2017 ca parte a unei echipe separate. A urcat rapid în topul celor mai buni zece jucători și a fost considerat un căpitan promițător. Faima sa a dispărut rapid și a fost diagnosticat cu depresie în 2019. După un an, s-a alăturat Team Spiritului și acum este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

Unde și cum să pariezi pe Spiritul de echipă

Utilizatorii pot explora o mare varietate de piețe de sporturi, atâta timp cât au vârsta legală pentru jocurile de noroc și jocurile de noroc sunt legale în țara lor. Jucătorii de noroc trebuie să aleagă între bani reali și skin-uri (articole virtuale din jocuri) atunci când pariază. Jocurile de noroc pe piele sunt în prezent mult mai răspândite decât pariurile în numerar. Casele de pariuri sportive, loteriile, ruleta și monedele sunt toate tipurile populare de site-uri. CS: Skin-urile GO sunt cea mai populară monedă în casele de pariuri cu skin și reprezintă mai mult de 80% din întreaga activitate de pariere.

Betway este un renumit site de pariuri esports care oferă unele dintre cele mai bune prețuri cote de pariuri pe jocuri esports. Este unul dintre puținele site-uri care oferă piețe extinse de pariuri într-o gamă largă de sporturi. Include Dota 2 și CSGO, dar și alte promoții extinse de esports. De asemenea, GGBet continuă să ofere cele mai bune piețe de pariuri pe sporturi.

Pariul pe câștigătorul oricărui meci Esport este una dintre cele mai bune strategii. Pariurile cu handicap pe piața câștigătorilor de meci și pariurile cu scorul corect sunt, de asemenea, opțiuni favorabile. De asemenea, utilizatorii pot miza pe numărul de hărți câștigate de o echipă într-o serie și runde câștigate pe un handicap de hartă. Jocul extras (sau prelungiri) și piețele Peste/Sub din rundele totale jucate pe o hartă sunt toate disponibile, chiar dacă sunt puțin complicate. Pentru a îmbunătăți șansele de succes, este nevoie de mai multe cercetări asupra performanțelor anterioare ale echipelor și chiar a anunțurilor curente.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Spiritul de echipă dobândește un lunetist minunat
2022-08-18

Spiritul de echipă dobândește un lunetist minunat

Prin intermediul lor Dota 2 divizie, Team Spirit a cunoscut o popularitate extraordinară. Finalizările de top în mai multe competiții, unde au învins sportivi cunoscuți, le-au ajutat notorietatea. Fanii au urmărit triumful ascensiunii Team Spirit într-unul dintre cele mai palpitante turnee la care a fost martor, The International 10.