Ghid cuprinzător pentru pariuri egale Esports

În primul rând, să vorbim despre ce este cu adevărat pariurile egale în sporturi. Pariurile egale în Esports sunt o tehnică pe care jucătorii o folosesc pentru a face un pariu fără riscuri pe un eveniment esport. În teorie, un pariu egal va duce la zero pierdere dacă faci lucrurile corect.

În termeni simpli, pariurile egale în esports funcționează atunci când utilizați un pariu gratuit pe un rezultat pentru un eveniment esports și apoi utilizați o altă platformă pentru a plasa un pariu cu banii dvs. pe celălalt rezultat al aceluiași eveniment.

Dacă apare primul rezultat, pierzi pariul plătit, dar primești recompensa din pariul gratuit. Dacă apare al doilea rezultat, pierzi pariul gratuit, dar câștigi pariul pentru primul rezultat.

Deci, este, în esență, o situație de câștig-câștig. Cu toate acestea, procesul real de plasare a unui pariu egal pe sporturi este puțin mai complicat.

Ghid cuprinzător pentru pariuri egale Esports
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Termeni importanți pentru pariurile Esports pentru pariurile Esports

Înainte de a detalia pariurile cu potrivire în esports, iată câțiva termeni importanți pentru pariurile esports pe care ar trebui să-i cunoașteți:

Cote de pariuri Esports

Cote de pariuri sunt o modalitate de a exprima capota probabilă a unui rezultat care se întâmplă. De asemenea, șansele determină cât de multă recompensă vei primi dacă rezultatul se întâmplă cu adevărat. Există mai multe moduri de a reprezenta cotele, dar cea mai populară pentru pariurile esports este cota zecimală.

De exemplu, să presupunem că plasați un pariu de 10 dolari SUA pe echipa A câștigătoare cu cote zecimale de 2,4. Dacă echipa A câștigă, primești 24 de dolari SUA, adică de 10 ori 2,4.

Esports Bookmaker sau Sportsbook

O casă de pariuri pentru esports (casă de pariuri online, pariuri sportive pentru esports) este o platformă online care oferă piețe de pariuri pentru ca jucătorii să plaseze pariuri.

Înapoi pariu

Un pariu invers este un pariu pe un anumit rezultat care se întâmplă. De exemplu, dacă plasați un pariu invers pe echipa A care concurează într-un eveniment de sport, veți câștiga dacă echipa A câștigă. Veți pierde dacă există vreun alt rezultat, cum ar fi meciul care se încheie cu egalitate sau pierderea echipei A.

Burse de pariuri Esports

Un schimb de pariuri esports este o platformă care permite altor oameni să acționeze ca case de pariuri și este, de asemenea, singurul loc în care poți plasa pariuri lay.

Lay Bet

Pariurile lay sunt pariuri pe un rezultat care nu are loc. De exemplu, dacă plasați un pariu lay pe Echipa A, veți câștiga dacă Echipa A nu câștigă. Câștigi și dacă meciul este egal pentru că se încadrează în categoria echipei A „NU” câștigătoare.

Răspundere

Când faci un pariu lay, ești obligat să plătești suma suplimentară dacă pierzi. Dacă plasezi un pariu lay de 10 dolari SUA pe echipa A cu cotă de 2 și echipa A câștigă, pierzi cei 10 dolari SUA. Cu toate acestea, trebuie să plătiți și cei 10 dolari în plus pentru că șansele erau 2.

Din acest motiv, trebuie să păstrați 20 de dolari SUA la un schimb dacă doriți să plasați un pariu lay de 10 dolari SUA cu cotă de 2. Va trebui să păstrați 30 de dolari SUA dacă cota este 3.

Cum să utilizați pariurile cu potrivire Esports?

Pentru pariuri egale în sporturi, aveți nevoie de două platforme, prima fiind un casă de pariuri online esports iar al doilea fiind un schimb de esports. Casa de pariuri vă va permite să plasați un pariu invers, ceea ce înseamnă că o anumită echipă va câștiga meciul, iar schimbul vă va permite să faceți un pariu lay, ceea ce înseamnă că aceeași echipă nu va câștiga meciul.

Veți folosi pariul gratuit pe casa de pariuri pentru a plasa pariul înapoi pe un eveniment și banii dvs. pentru a plasa un pariu lay la bursă. Pentru a face lucrurile mai ușor de înțeles, iată un ghid pas cu pas despre cum să utilizați pariurile egale în esports.

Ghid pas cu pas pentru pariuri egale Esports

 1. Selectați o casă de pariuri online.
 2. Selectați o bursă de pariuri pe sporturi.
 3. Deschideți pagina principală a casei de pariuri online sau a casei de pariuri sportive.
 4. Revendicați pariul gratuit oferit de casa de pariuri.
 5. Selectați un eveniment esports cu piața de pariuri pentru câștigătorii meciurilor. (Asigurați-vă că acest eveniment este disponibil la bursa de pariuri esports pe care ați selectat-o ​​și că bursa de pariuri esports oferă cote similare pentru acest eveniment)
 6. Folosește pariul gratuit pe care tocmai l-ai revendicat pentru a plasa un pariu invers pe evenimentul esports.
 7. Deschideți bursa de pariuri pe sporturi.
 8. Selectați același eveniment esports pe care ați plasat un pariu invers.
 9. Plasați un pariu lay în valoare de aceeași sumă pe care ați plasat un pariu invers. (Asigurați-vă că aveți suficient sold la bursa dvs. care să acopere răspunderea)
 10. Așteptați să se încheie evenimentul și revendicați-vă câștigurile.

Cum să alegi o casă de pariuri Esports și un schimb de pariuri Esports

Atunci când alegeți o casă de pariuri online pentru eSports și o bursă de pariuri pentru esports, singurul lucru de care trebuie să vă asigurați, care va permite să funcționeze pariurile egale în esports, este dacă ambele platforme acoperă același eveniment pe care doriți să pariați. Un alt lucru care este necesar pentru ca pariurile asociate sporturilor să funcționeze este un pariu gratuit. Asigurați-vă că casa de pariuri online pe care o selectați oferă pariuri gratuite.

Cu toate acestea, nu contează dacă ambii au același eveniment esports sau nu dacă fie casa de pariuri online, fie bursa nu este legitimă sau are mai multe probleme de securitate. Există o mulțime de rapoarte pe internet despre oameni înșelați la o casă de pariuri online sau la o bursă de pariuri esport.

Din acest motiv, asigurați-vă că ambele platforme sunt legitime și au măsuri de securitate adecvate, cum ar fi criptarea site-ului web. Puteți, de asemenea, să vă uitați la caracteristicile subiective, cum ar fi ce metode de depunere au și ce jocuri acoperă.

Cum funcționează pariurile cu potrivire Esports

Pentru a explica cum funcționează pariurile cu potrivire pe sporturi, iată un exemplu.

 • Să presupunem că ați găsit o casă de pariuri online care oferă un pariu gratuit în valoare de 20 de dolari SUA. Ați găsit, de asemenea, o bursă de pariuri pe sporturi, care acoperă același eveniment de sport pe care îl acoperă casa de pariuri online.
 • Casa de pariuri oferă cote de 2 pentru ca echipa A să câștige, iar bursa de esports oferă și cote de 2 pentru ca echipa A să nu câștige. Folosești pariul tău gratuit de 20 de dolari SUA pentru a plasa un pariu invers în echipa A.
 • După aceea, depui 40 de dolari SUA la schimb, 20 de dolari SUA pentru pariul lay și 20 de dolari SUA pentru răspundere. Apoi, faci un pariu lay pe echipa A pentru 20 de dolari SUA.
 • Dacă echipa A nu câștigă meciul, pierzi pariul gratuit, dar poți păstra cei 20 de dolari SUA din pariul lay și cei 20 de dolari SUA ai pasivului. Primești și o recompensă de 20 de dolari SUA. Ai cheltuit 40 de dolari și ai primit 60 de dolari în schimb.
 • Pe de altă parte, dacă echipa A câștigă, pierzi cei 40 de dolari SUA din pariul lay, dar câștigi pariul gratuit și primești 40. dolari SUA. Ai cheltuit 40 de dolari și ai primit 40 de dolari. Nu ai câștigat nimic, dar nici nu ai pierdut nimic, motiv pentru care pariurile cu potrivire în esports sunt fără riscuri.
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Poți avea probleme pentru pariuri egale în sporturi?

Pariurile cu potrivire Esports sunt perfect legale. Cu toate acestea, este posibil să aveți probleme pentru crearea a două conturi pe aceeași platformă pentru pariuri egale. De asemenea, anumite părți ale lumii nu permit pariurile de niciun fel, așa că verificați legile țării dumneavoastră înainte de a plasa orice pariu.

Pariurile compatibile sporturi funcționează tot timpul?

Pariurile egale Esports sunt în esență pariuri sută la sută fără riscuri. Cu toate acestea, funcționează doar dacă cotele sunt similare atât la bursă, cât și la casa de pariuri online.

Este sigur să folosiți pariuri egale în esports?

Pariurile egale Esports sunt complet sigure, numai dacă utilizați platforme legitime. Există mai multe rapoarte despre oameni înșelați la casele de pariuri online sau la bursele de pariuri esport. Asigurați-vă că utilizați numai platforme legitime.

Pot folosi pariuri egale în sporturi pentru alte piețe?

Pentru ca pariurile corespunzătoare sporturilor să funcționeze, aveți nevoie de o piață de pariuri cu doar două rezultate. Așadar, da, puteți utiliza pariuri egale în esports pe orice piață dacă există doar două rezultate.