Știri

Rainbow Six Siege Anul 7 Sezonul 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege Anul 7 Sezonul 1

Rainbow Six (R6) Siege Anul 7 Sezoanele 1 tocmai i-a întâmpinat Demon Veil. Înainte de lansarea oficială din 15 martie 2022, au existat multe rapoarte pe piață. În timp ce unele scurgeri s-au concretizat, multe nu au ajuns. Cu toate acestea, toate acestea au servit doar la pictura a ceea ce avea să urmeze.

Team Liquid - Echipa de învins în Esports
2022-05-05

Team Liquid - Echipa de învins în Esports

Team Liquid cu siguranță va flexa mai mult mușchii în încercarea de a-și afirma poziția de cea mai de succes echipă de eSports. De când au apărut pariurile online eSports, aceasta a fost una dintre cele mai bune echipe de eSport pe care să pariezi. Cu cele mai bune facilități din clasă și un bazin bogat de talente, nu există nicio îndoială că dominația Team Liquid esport este aici pentru a rămâne.

Ghid de pariuri eSports FIFA eWorld Cup 2022
2022-04-28

Ghid de pariuri eSports FIFA eWorld Cup 2022

Unul dintre evenimentele eSport mult așteptate din acest an este FIFA eWorld Cup 2022, cel mai prestigios turneu din scena FIFA eSports. Da, există multe alte turnee FIFA pe care să pariezi, dar ele nu atrag influența care vine cu FIFA eWorld Cup. În acest articol, pariorii pot afla tot ce trebuie să știe despre acest turneu viitor.

Leo Vegas preia pariurile Esports
2022-04-21

Leo Vegas preia pariurile Esports

Fără îndoială, Leo Vegas este unul dintre cele mai bune cazinouri online de astăzi. Compania suedeză este cunoscută pentru portofoliul său fantastic de jocuri de cazinou datorită rețelei vaste de furnizori de software de cazinou. Deci, fie că este vorba de cele mai recente jocuri de cazinou online sau de acele jocuri autentice cu dealer live, Leo Vegas are totul.

Cele mai bune jocuri Esports la Mr. Green în 2022
2022-04-14

Cele mai bune jocuri Esports la Mr. Green în 2022

Deși a început ca un cazinou, Mr. Green a înflorit într-un centru de jocuri de noroc unic. Pe lângă jocurile de cazinou, acest site are piețe de pariuri sportive care acoperă sporturi tradiționale și virtuale. Mr. Green este, de asemenea, printre cele mai bune site-uri de pariuri eSports în 2022.

William Hill; cel mai bun site de pariuri eSports?
2022-04-07

William Hill; cel mai bun site de pariuri eSports?

William Hill este unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri sportive. Deși este cunoscută pentru pariurile sportive tradiționale, compania și-a extins aripile pe scena pariurilor eSports și este clasată printre cele mai bune site-uri de pariuri eSports astăzi. Deci, ce se află în spatele succesului acestei case de pariuri? Despre asta este vorba în acest articol. Dar, înainte de a te scufunda în detalii, iată cele mai importante momente ale companiei.

Cum să pariezi pe Apex Legends în 2022
2022-03-31

Cum să pariezi pe Apex Legends în 2022

Pariurile Apex Legends devin populare, pe măsură ce tot mai mulți fani ai jocului de împușcături cu eroi battle royale pariază pe sutele de turnee și competiții din întreaga lume. Dacă pariurile sună ca o idee, acesta este locul potrivit. Aflați totul despre pariurile Apex Legends 2022, de la elementele de bază ale Pariuri online Apex Legends la cele mai mari competiții și echipe.

Ce trebuie să știți despre actualizarea Dota Spring
2022-03-24

Ce trebuie să știți despre actualizarea Dota Spring

De la lansarea sa în 2013, Dota 2 a devenit un titlu popular în comunitatea de pariuri online pe sporturi. Site-ul EsportRanker conține o mulțime de informații despre jocurile de noroc pe acest titlu. Jocul multiplayer online Battle Arena (MOBA) a fost utilizat într-o serie de ligi și turnee profesionale. Aceasta include emblematica Dota International, care are loc anual pentru o mare atenție a presei.

A fost lansat un nou instrument de instruire pentru Valorant
2022-03-17

A fost lansat un nou instrument de instruire pentru Valorant

Fanii site-urilor de pariuri esports vor juca adesea jocurile pe care fac pariuri. Acest lucru le permite să înțeleagă mai bine ce să caute într-un potențial campion. Un bun exemplu în acest sens este shooterul gratuit la persoana întâi Valorant. Site-ul, EsportRanker, conține o mulțime de informații despre acest titlu, precum și despre alte titluri de esports. De când a fost lansat de Riot Games în 2019, Valorant a fost îmbrățișat de comunitatea de pariuri online pe sporturi.

Rezultatul Campionatului de iarnă EGC
2022-02-20

Rezultatul Campionatului de iarnă EGC

Când vine vorba de pariuri online pe sporturi, există mai multe jocuri care au câștigat un nivel ridicat de popularitate. Mulți dintre ei sunt împușcători la persoana întâi, cum ar fi Call of Duty. Titlurile de arena de luptă bazate pe echipe sunt, de asemenea, foarte prezentate pe site-urile de pariuri esport. Prin urmare, Age of Empires este destul de unică în această comunitate înfloritoare.

Arcane Sezonul 2: Tot ce se știe până acum
2022-02-17

Arcane Sezonul 2: Tot ce se știe până acum

Oricine este familiarizat cu pariurile sportive online va fi conștient de faptul că League of Legends joacă un rol important în această comunitate. Jocul stă la baza mai multor turnee de mare profil pe care se poate paria. Cititorii pot consulta EsportRanker pentru mai multe informatii pe acest subiect. Cu toate acestea, nu toți jucătorii vor ști despre serialul de streaming LoL, aclamat de critici, Arcane.

Dominanța lui Betsson în pariurile eSports
2022-02-10

Dominanța lui Betsson în pariurile eSports

Betsson este una dintre casele de pariuri tradiționale care și-au îndreptat atenția către pariurile eSports, una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din industria jocurilor de noroc online.

1xBet Bags Nominalizări la premiile EGR Nordics
2022-02-03

1xBet Bags Nominalizări la premiile EGR Nordics

1xBet a obținut cinci nominalizări la EGR Nordics Awards la începutul lui decembrie 2021 pentru că este o companie inovatoare de jocuri de noroc, orientată spre consumatori, în regiunea scandinavă. În mod remarcabil, acest pionierat a primit și mai multe nominalizări la aceleași premii în 2020, ceea ce arată clar că se îndreaptă în direcția bună. Cele cinci categorii în care a fost selecționată pentru a fi cea mai bună sunt:

De ce Unibet rămâne dominant în pariurile eSports
2022-01-27

De ce Unibet rămâne dominant în pariurile eSports

Renumita casă de pariuri eSports Unibet nu încetinește încercarea de a deveni cel mai mare site de pariuri eSports. Brandul pare complet încărcat să preia definitiv industria de pariuri eSports.

Cinci sfaturi de pariuri eSport pentru CS:GO
2022-01-20

Cinci sfaturi de pariuri eSport pentru CS:GO

Jucătorilor pasionați din CS: GO (Counter-Strike: Global Offensive) li se prezintă oportunitatea vieții: șansa de a câștiga bani. Prin intermediul unui site de pariuri online eSport, pot plasa pariuri pe CS: GO cu ușurință. Acest articol discută cinci sfaturi de pariuri eSport pentru a-i ajuta pe începătorii de pariuri CS: GO să profite la maximum de experiența lor de pariuri.

PSG.LGD de urmărit în pariurile Dota 2
2022-01-13

PSG.LGD de urmărit în pariurile Dota 2

PSG.LGD este gata să devină următoarea cea mai bună echipă Dota 2 în pariurile online pe eSport, în urma exploiturilor lor la The International. Chiar dacă scena a fost dominată anterior de oameni ca Team Spirit, Team Secret și OG, ținuta din China va zgudui într-adevăr lucrurile puțin. Ca rezultat, va fi, de asemenea, în fruntea listei celor mai bune echipe Dota 2 pe care să pariezi.

Prev1 / 2Next