Pariați pe LCS Championships 2024

Seria League of Legends Championship, denumită popular LCS, este o ligă eSports de top, care include jucători League of Legends (LoL) din SUA și Canada (America de Nord). Acest eveniment Riot Games este una dintre cele 12 regiuni din ecosistemul competitiv LoL. Această competiție se desfășoară de obicei bianual în două secțiuni competiționale organizate în timpul primăverii și verii, zece echipe de franciză luptă pentru statutul de LCS Champions.

Toate jocurile LCS sunt jucate live la studiourile Riot Games din Los Angeles, California. În 2021, Riot Games a introdus un eveniment special cunoscut sub numele de LCS Lock-In, jucat chiar înainte de despărțiri pentru a ușura echipele și a le pregăti pentru experiența de pe scenă.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Totul despre League of Legends

În timpul competiției principale, toate punctele adunate la sfârșitul fiecărei împărțiri sunt acordate în funcție de poziția jucătorului pe scara competiției. Există un fond de premii de 400.000 USD pentru Coada Campionilor pentru fiecare împărțire. Mai mult, un fond de premii mai mare, de peste 2.000.000 de dolari, așteaptă echipele care se califică pentru Campionatele Mondiale ale League of Legends.

Ce este League of Legends? LoL este o arena de luptă online multiplayer joc (MOBA). Acest joc video a fost dezvoltat de Riot Games și a fost lansat oficial pe 27 octombrie 2009. De-a lungul anilor, LoL a fost, fără îndoială, cel mai popular titlu din genul MOBA și în prezent se află în fruntea listei turneelor eSports de la acest dezvoltator.

League of Legends poate fi destul de tehnic, dar incredibil de îmbucurător. Acest Joc MOBA vede echipe de cinci jucători jucând unul împotriva celuilalt. Jocul începe cu fiecare echipă pe părțile opuse ale unei hărți, aproape de Legătură . Echipa câștigătoare în orice meci distruge Nexusul adversarului.

În timpul jocului, fiecare echipă trece printr-o serie de turnuri cunoscute ca turnulete, plasate de-a lungul căilor către fiecare Nexus. Desigur, obiectivul principal este distrugerea Nexusului inamicului. Cu toate acestea, alte obiective principale includ distrugerea structurilor inamice, cum ar fi turnurile.

Pentru a lupta și a ține pasul împotriva inamicului, jucătorii trebuie să păstreze ridicarea de nivel. Creșterea nivelului necesită experiență dobândită din uciderea minionilor și a jucătorului inamicului. Aurul, obținut din uciderea minionilor, este esențial pentru cumpărarea de bonusuri în timpul jocului. Cu Gold, jucătorii pot achiziționa lucruri precum armuri pasive sau scuturi temporare.

Moduri de joc

League of Legends are în prezent două moduri de joc: Clasic și ARAM. Pentru început, modul de joc Clasic este în mare măsură defensiv. Echipa care folosește acest mod încearcă să ajungă la Nexusul adversarului prin turnulețe și inhibitori cu ajutorul minionilor. Pe de altă parte, modul ARAM, All Random All Mid, prezintă asemănări apropiate cu modul clasic, dar acțiunea tinde să se limiteze la o hartă cu o singură cale.

Campioni ai LCS

În timpul jocului, fiecare jucător controlează un singur campion. LoL are în prezent 159 de campioni, fiecare dintre ei având atribute unice.

La începutul oricărui joc sau bătălie, fiecare jucător trebuie să aleagă un campion pentru a lupta. În special, alegerea unui campion este limitată la ceea ce jucătorul a deblocat. Cu toate acestea, jucătorilor li se oferă, de asemenea, șansa de a încerca unul dintre cei 14 campioni care sunt, de obicei, gratuit în fiecare săptămână, pentru a le permite jucătorilor să-i încerce fără a-i debloca.

Unele categorii de campioni oferite de League of Legends includ:

 • Asasini
 • Trăgătorii
 • Luptători
 • Magii
 • Cisterne
 • A sustine

În cele mai multe cazuri, fiecare campion posedă trei puncte forte, posibil dobândind altele pe măsură ce jocul progresează. Jucătorii trebuie să fie foarte interesați de aceste atribute, mai ales atunci când formează o echipă, deoarece este nevoie de mult mai mult decât adunarea a cinci jucători împreună.

ligi LoL

League of legends se joacă atât la nivel de armătură, cât și la nivel profesional. Unele competiții LoL sunt organizate de dezvoltatorii jocului, Riot Games. Începând cu 2021, 12 ligi profesionale League of Legends au fost jucate în întreaga lume. Aceste ligi sunt în mare parte clasificate ca ligi de nivel 1 sau profesionale, cupe ale ligii și ligi inferioare.

De ce sunt populare campionatele LCS?

League of Legends este mai mult decât un simplu joc video multor oameni. Milioane de jucători stau pe platforme de jocuri care joacă jocul non-stop din întreaga lume. Anual, jucătorii profesioniști LoL converg pentru cele mai bune turnee de eSports.

Pariorii Esports sunt întotdeauna gata să plaseze pariuri în timp ce jucătorii se luptă. În ultimii câțiva ani s-a înregistrat o creștere a cererii pentru pariuri eSports. Fiind unul dintre LoL cele mai mari turnee de eSports, Campionatele LCS sunt deosebit de atrăgătoare pentru parori.

Există multe motive pentru care pariorii eSports plasează campionatele LCS eSport printre turneele eSport majore. Iată câteva motive pentru care acest campionat eSports este foarte popular în cercurile de pariuri.

 • Este foarte acoperit de site-urile de pariuri eSports
 • Pariurile pe LoL sunt de obicei foarte reglementate
 • Campionatele LCS oferă acțiuni non-stop, făcând pariurile pe turneele eSport extrem de intense și interesante.

Popularitatea jocurilor LoL a fost fenomenală în ultimii ani și sunt șanse mari ca Campionatele Mondiale LCS să fi jucat un rol neprețuit. Datorită platformelor de streaming live, site-urilor de recenzii a jocurilor și acoperirii aprofundate online Site-uri de pariuri eSport, acest campionat eSport se va ridica la noi culmi în următorii ani.

Echipele câștigătoare ale LCS Championships și cele mai mari momente

Cele mai mari momente

Campionatele LCS prezintă unele dintre cele mai bune echipe LoL din lume. Ca la fiecare eveniment de top, au existat niște fotografii uluitoare, momente legendare și câteva momente grozave de combo wombo (secvență de atacuri puternice). În lumina acestui fapt, iată unul dintre cele mai „mare” momente la care a fost martor la Campionatele LCS în ultimii ani.

100 Thieves vs. Evil Geniuses - Playoff-uri de vară LCS 2021, runda a doua, jocul al patrulea

Etapa Lol LCS a avut o mulțime de tari în 2021, dar niciunul în comparație cu playoff-urile din turul al doilea dintre Genii malefice și 100 de hoți. În primele 34 de minute, 100 de hoți au luat un avans uluitor în joc, împingându-l pe Evil Genius la margine. Într-un concurs care poate este descris ca fiind una dintre cele mai bune demonstrații de îndemânare personală, geniile Evil găsesc cumva o modalitate de a se reîntoarce în joc.

Chiar dacă 100 Thieves încă au avut jocul de la prima zi mai târziu, afișarea lui Evil Geniuses a fost remarcabilă. Și dacă ar fi fost integrate în impuls, lucrurile ar fi putut fi mult diferit.

Echipele câștigătoare ale LCS

LoL are aproape un deceniu. Concurența a fost întotdeauna acerbă și nu există o realizare mai mare în joc decât deținerea trofeului din campionatul LCS la încheierea unui sezon.

Campionatul LoL LCS, fosta Seria de campionate North American League of Legends, a suferit mai multe schimbări în ceea ce privește premiul în bani, destinațiile gazdă, echipele concurente și regulile jocurilor.

Turneul a avut loc pentru prima dată în 2013, primele două sezoane găzduind opt echipe LoL. De atunci, zece echipe au participat la fiecare eveniment (din 2015 încoace).

Câștigători LoL LCS

Campionatul LoL LCS este împărțit în două evenimente de două runde, împărțite; împărțirea de primăvară și împărțirea de vară, cuprinzând 225 de jocuri. La sfârșitul fiecărei diviziuni, toate echipele sunt clasate în funcție de procentul de victorie. Acestea fiind spuse, iată o listă a câștigătorilor LCS din trecut.

Câștigătorii Spring Split

 • nor9 2020
 • Team Liquid 2019
 • Team Liquid 2018
 • Echipa SoloMid 2017
 • Counter Logic Gaming 2016
 • Echipa SoloMid 2015
 • Cloud 9 2014
 • Echipa SoloMid 2013

Câștigători Summer Split

 • Echipa SoloMid 2020
 • Team Liquid 2019
 • Team Liquid 2018
 • Echipa SoloMid 2017
 • Echipa SoloMid 2016
 • Counter Logic Gaming 2015
 • Echipa SoloMid 2014
 • Cloud9 2013

Așa cum stau lucrurile, Team Liquid este, fără îndoială, cea mai de succes echipă din campionatele LoL LCS, cu patru titluri în numele lor. Ca atare, este, fără îndoială, echipa care trebuie să urmărească pariorii care pariază pe turneele online eSport. De asemenea, pariorii pot profita de cotele mari acordate celor defavorizați, deoarece supărările sunt o normă în competiție.

Unde și cum să pariezi pe campionatele LCS?

Unde să pariezi pe campionatele LoL LCS

Majoritatea caselor de pariuri eSports se străduiesc să revendice campionatul LCS, având în vedere popularitatea campionatului. În timp ce casele de pariuri ar putea oferi cote de pariuri generoase lol, bonusurile și promoțiile ar trebui să fie întotdeauna în fruntea listei atunci când căutați site-uri de pariuri sportive online.

Credibilitatea casei de pariuri este vitală atunci când alegeți un site de pariuri. Jucătorii trebuie să își limiteze opțiunile la site-uri de pariuri licențiate și reglementate. Alte considerații esențiale includ gama și flexibilitatea opțiunilor de plată, piețele de pariuri și recenziile altor parori.

Cum să pariezi pe campionatele LCS

Campionatele LCS oferă nenumărate oportunități pariorilor. Cu toate acestea, pariorii trebuie să rămână strategici atunci când plasează pariuri. Toată lumea poate plasa un pariu, dar este nevoie de mult mai mult pentru a plasa pariuri câștigătoare în mod constant.

Oricine pariază pe turnee eSport, cum ar fi LCS, ar trebui să fie întotdeauna precaut atunci când plasează pariuri. Predicțiile LCS și sfaturile de pariuri sunt utile atunci când alegeți bătălii. Pariurile pe competiții majore de această amploare fac adesea dificil, chiar și pentru pariorii experimentați LoL, să știe cum se vor potrivi echipele între ele.

În condițiile în care majoritatea echipelor fac schimbări în lista, pariorii ar trebui să se străduiască întotdeauna să țină pasul cu echipele. În plus, pariorii ar trebui să țină evidența stilului de joc al echipei, ceea ce îi ajută în mare măsură să plaseze pariuri informate.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu