Totul despre pariurile pe Giants Gaming

Giants Gaming a fost înființată în Málaga, Spania, în 2008. Echipa este cunoscută oficial ca Vodafone Giants. Cu toate acestea, este cunoscut mai popular ca Giants. Giants este o companie profesionistă de eSports cu sediul în Spania. Echipa are divizii care participă la League of Legends și la alte jocuri. Echipa League of Legends (LoL) participă la European League of Legends Championship Series.

Anterior, organizația obișnuia să trimită două echipe de eSport în Rainbow Six Siege, unde au câștigat o popularitate masivă. Una dintre echipele din Singapore a concurat în Southeast Asian Pro League. Celălalt din Spania a participat la naționalele spaniole.

Totul despre pariurile pe Giants Gaming
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Giants Gaming Studio

Există concurență, divertisment și o mulțime de conținut cu asta echipă de top eSports. Facilitățile conțin studioul lor de înregistrare, care găzduiește expertiza audiovizuală a diviziei de conținut, GGM Studios.

Câteva dintre cele mai populare emisiuni ale ecosistemului Giants sunt produse și difuzate din această locație. Cele mai cunoscute nume din eSports călătoresc prin numeroasele sale seturi, permițând lui Giants Gaming să genereze conținut nelimitat legat de operațiunile de zi cu zi ale clubului.

Giganții sunt mai mult decât doar sportivi profesioniști; au una dintre cele mai populare echipe de eSports din industrie. Diferitele departamente ale companiei sunt reunite într-o atmosferă unică, transparentă și deschisă menită special să creeze o sinergie constantă.

Birourile clubului nu numai că sunt bine proiectate pentru a oferi toate facilitățile necesare angajaților companiei, dar pot, de asemenea, să continue recrutarea de noi membri.

Jucători Giants Gaming

Lista League of Legends are cinci jucători. Printre membri se numără Nubar Sarafian alias MAXLORE (din Regatul Unit), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (spaniolă) și Paul Lardin alias STEND (franceză). Lista include, de asemenea, doi antrenori, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (portugheză), și Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (spaniol).

Patru persoane alcătuiesc lista Valorant. Aceștia sunt Adam „Jesse” Tvrtnek (cehă) și Batuhan Malgaç alias „Rusia” (turcă). Ceilalți doi jucători, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO și Fabian 'QUICK' Pereira Gomez, sunt spanioli.

Lista Fighting Games este în întregime spaniolă. Joan Namay Millones, alias Shanks, este un jucător profesionist Dragonballz pentru Giants Gaming. VEGAPATCH, cunoscut oficial ca Alfonso Martinez Pozo, este un jucător profesionist de Street Fighter pentru Giants alături de Javier Sanabria Grueso, alias SH4RIN. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, este jucătorul profesionist de Tekken al lui Giant.

În Pokemon, Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam, reprezintă Giants Gaming.

Cele mai puternice jocuri de la Giants Gaming

  • Valorant: Giants Gaming s-a alăturat Valorant în iunie 2020, cu nucleul echipei de agenți liberi SuperStars, Yurii, donQ și Fit1nho, iar ulterior au adăugat StarWraith și HITBOX pentru a completa lista. La scurt timp după, Hitbox a trecut la antrenor și a fost înlocuit de Jonba. Ei aveau să-l aducă pe al cincilea și ultimul membru SuperStars, eXerZ, ca înlocuitor după câteva performanțe decente în competițiile locale. Ei au avut niște rezultate decente în Europa cu această linie, dar adevăratul lor succes a venit în scena spaniolă, unde aveau să ajungă în finala mai multor LVP Genesis Cups și finisaje înalte în NGL Open și GameGune 22.
  • League of Legends: The League of Legends o parte a corporației a fost înființată în iulie 2012. Au avut performanțe impresionante în turnee, inclusiv pe locul trei la DreamHack Valencia 2012 și The Siege.
  • Apex Legends: Înainte de primul Campionat Mondial la această disciplină, Giganții Apex Legends formația a fost lansată în august 2019. Echipa lui Giants Gaming concurează în mod obișnuit în finalele turneelor internaționale și este prima și singura echipă europeană care a câștigat trei calificări europene ALGS.

Premiile și rezultatele lui Giants Gaming

Valorant

Divizia Valorant este printre cele mai bune echipe de eSports. Echipa a avut câteva victorii de-a lungul anilor. În 2021, Giants a câștigat LVP-Rising Series # 3, dar ulterior au terminat pe locul trei în Red Bull Home Ground # 2. Echipa a fost, de asemenea, pe locul secund în VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2, câștigând 11.000 USD.

În 2020, echipa a câștigat Seria Master Valorant Invitație # 1, Guardianes GG Series # 2 și LVP-Genesis Cup Vision. A fost vicecampion în trei ocazii, inclusiv în LVP – Genesis Cup Viento. Celelalte două ocazii au fost LVP-Gemini Cup Fuego și GameGune 22.

League of Legends (LoL)

Echipa are câteva victorii notabile, inclusiv Cupa Iberică din 2021. Au câștigat, de asemenea, SuperLiga Sezonul 21 și Cupa Iberică 2020. În afară de asta, echipa a avut rezultate mixte. Au ajuns pe locul doi de trei ori; Cupa Iberică 2019, European Masters Summer 2019 și Cupa Iberică 2018. Până acum, echipa a câștigat peste 85.000 de dolari în diverse turnee.

Echipa a câștigat și mai multe premii. În SuperLiga Orange Sezonul 18, Attila a fost premiat cu Cel mai valoros jucător, în timp ce NighT a câștigat Rookie of the Split în EU LCS Summer 2016. NighT a fost, de asemenea, numit în EU LCS Summer 2016 All-Pro Team. SMittyJ a fost premiat cu cea de-a treia echipă All-Pro în EU LCS Summer 2016.

Counter-Strike: ofensiva globală

Pe 16 martie 2020, Gro și-a părăsit poziția organizațională pentru a se concentra pe coaching. Cu toate acestea, în aprilie a aceluiași an, lista lui Giants Gaming a fost achiziționată de nor9. De-a lungul anilor, echipa a câștigat peste 3.000.000 de dolari în premii în bani de la diverse competiții. Unul dintre cele mai notabile rezultate a fost în PGL Major Kraków 2017, unde au terminat primul și au primit o jumătate de milion de dolari în bani.

Echipa are succes în ceea ce privește premiile și pozițiile câștigate. A terminat primul la Funspark ULTI 2021 și la V4 Future Sports Festival – Budapesta 2021, unde a câștigat 150.000 de dolari, respectiv 169.000 de dolari. În ciuda faptului că a terminat pe locul secund în Blast Premier: World Final 202, echipa a primit premii în valoare de 250.000 USD. Au terminat pe locul al treilea la PGL maior Stockholm în 2021, dar a reușit să câștige un premiu de 140.000 de dolari. Giants Gaming a câștigat Intel Extreme Masters XV – Campionatul Mondial cu premii uriașe de 400.000 USD.

Cei mai buni și mai populari jucători de la Giants Gaming

  • MAXLORE: Nubar Sarafian este un jucător din League of Legends care se întoarce în orașul natal după un sezon bun în Superliga cu Movistar Riders în 2021. Când a jucat în Misfits în 2017, a devenit o senzație globală și continuă să-și demonstreze nivelul înalt an de an. .
  • JESSE: Adam Tvrtnek este un excelent jucător profesionist din League of Legends. În cei doi ani de experiență, Jesse are un palmares de câștiguri cu echipele în care a jucat, câștigând competiții de cinci niveluri B și C. El a petrecut ultimele luni la UCAM, unde a câștigat toate turneele la care s-a alăturat.
  • RUSIA: Batuhan Malgaç este un jucător profesionist Valorant care reprezintă celebra echipă eSport, Giants Gaming. Jucătorul turc a dominat competiția din Spania după ce a excelat în națiunea sa natală.
  • Tije: Joan Namays Millones este un jucător profesionist Dragonball Z pentru Giants. El este, fără îndoială, cel mai bun. El este singurul concurent spaniol care a ademenit toate celelalte comunități de jocuri din Spania pentru a fi martorii faptelor sale la EVO, cea mai mare competiție de jocuri de luptă din lume. El a terminat pe locul patru în EVO, doborând toate recordurile anterioare.

Unde și cum să pariezi pe Giants Gaming?

Una dintre cele mai noi acțiuni populare ale pariorului este pariurile eSports. Există mai multe meciuri jucate lunar care implică Giants Gaming. The cele mai bune site-uri de pariuri eSports oferă cote pe fiecare aspect al jocului competitiv. Pariurile pe echipele Giants Gaming pot părea diferite de pariurile sportive tipice, dar pe măsură ce jucătorii se obișnuiesc, vor observa că nu este diferit de pariurile pe meciurile clasice.

Jucătorii plasează un pariu eSports și câștigă. Este ca și cum ai plasa și câștiga un pariu standard. Jucătorii trebuie să aleagă piața de pariuri eSport preferată și să verifice cotele eSports pentru a se asigura că este perfectă pentru ei. Comunitatea, streamingul live, statisticile, rețelele sociale și multe altele de la cele mai bune case de pariuri eSports fac din pariurile pe eSports o experiență atât de distractivă.

Care este cea mai bună strategie de pariere pentru această echipă?

Calitatea și cantitatea de pariuri eSport accesibile variază substanțial de la o pariuri sportive la alta. Pariurile pe meci, sau pariurile pe rezultatul unui joc sau al unui eveniment mai semnificativ, sunt în prezent cel mai popular tip. Cu toate acestea, unele dintre cele mai bune site-uri de pariuri eSports din industrie, inclusiv 1xBet, Pixel.bet, Betwinner, experimentează cu pariuri „live” sau „în joc”, care implică plasarea de pariuri pe evenimente care au loc în timpul meciului.

Piețele în joc sunt dificil de configurat și de întreținut sporturi tradiționale. Astfel, va trece mult timp până când există opțiuni bune de pariuri live pentru o gamă largă de evenimente eSports la o gamă largă de case de pariuri.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu