Un ghid pentru începători pentru pariurile eSports Fortnite

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Bun venit în tărâmul încărcat de adrenalină al pariurilor Fortnite eSports! Fie că ești un pasionat de jocuri sau un parior experimentat, acest ghid pentru începători este pașaportul tău pentru a înțelege dezavantajele pariurilor la competițiile Fortnite. De la descifrarea statisticilor jucătorilor până la sfaturi strategice de pariuri, vă oferim acoperire. Sunteți gata să vă îmbunătățiți experiența de joc? Faceți pasul și explorați opțiunile noastre de cazinou recomandate în toplistul eSportsRanker – unde vă așteaptă fiorul pariurilor Fortnite!

Un ghid pentru începători pentru pariurile eSports Fortnite

La fel ca Beatles și Beyonce, Fortnite a devenit o obsesie internațională. Jocul are loc pe Pământ, unde aproape toată omenirea a fost ștearsă de un fenomen meteorologic bizar și 100 de jucători concurează unul împotriva celuilalt (fie individual, fie în echipe) pe o singură hartă. Scopul este de a elimina toți ceilalți jucători din joc.

Casele de pariuri sportive pentru Fortnite nu sunt în prezent la fel de comune ca pentru jucătorii majori precum CS: GO, Dota 2 și League of Legends. Mulți jucători se feresc să intre într-un joc Battle Royale din cauza percepției comune că terenul de joc nu este egal. Apariția și aruncarea armelor, de exemplu, sunt foarte aleatorii. Drept urmare, anumiți jucători vor avea un avantaj inerent față de alții dacă aterizează într-o locație bogată în arme și echipamente utile.

Încă un lucru este că, într-un battle royale, chiar și cei mai buni jucători pot fi luați de pe câmpul de luptă fără nicio șansă de supraviețuire. Acest lucru poate face inutile anumite analize ale jucătorilor profesioniști, deoarece chiar și cei mai buni dintre ei pot fi prinși neprevăzuți de ghinion.

Mecanica și jocul Fortnite

Mecanica Fortnite este semnificativ diferită de alte jocuri Battle Royale precum PUBG.

 • O sută de oameni se urcă într-un autobuz și se îndreaptă către o insulă — „harta” jocului
 • Obiectivul jocului este de a achiziționa provizii, arme și muniție, sărind din autobuz și aterizare într-o locație aleasă.
 • Jucătorii concurează unul împotriva celuilalt pe o hartă pentru a ieși în frunte. Jucătorii au opțiunea de a merge singuri sau de a forma echipe.
 • Una dintre cele mai distinctive caracteristici ale Fortnite este oportunitatea pentru jucători de a-și construi construcțiile unice folosind materiale din joc. Utilizarea structurilor poate fi agresivă sau defensivă. Un constructor priceput poate schimba echilibrul oricărei lupte.
 • Puteți ridica 25 de scuturi din sticlele albastre minuscule împrăștiate pe hartă și 50 din cele mai mari.
 • Zona de joc este redusă intermitent (la fiecare câteva minute) printr-un eveniment numit Storm's Eye. Acest lucru îi obligă pe jucători să se miște și să participe la acțiune, mai degrabă decât să se ascundă în mod constant.
 • În cele din urmă, oricine este încă în picioare este învingător.

Programul de actualizare săptămânal al Epic Games asigură că meta Fortnite se schimbă mereu. Ori de câte ori o nouă armă este adăugată în joc, tehnicile optime de construcție și de câștig se schimbă pentru a o contracara. Noile actualizări de conținut oferă profunzime progresului jocului, oferind jucătorilor și fanilor acces la diferite strategii pentru obținerea victoriei.

Jucătorii pot alege dintr-o mare varietate de moduri de joc în Fortnite, inclusiv:

 • În modul Solos, utilizatorul concurează cu până la 99 de alte persoane. Învingătorul este ultimul în picioare.
 • Doi jucători pot lucra împreună într-un meci „duo”. Cincizeci de echipe a câte doi jucători fiecare sunt posibile într-un joc duo, dar nu sunt obligatorii. Cu toate acestea, indivizii din perechi au și opțiunea de a funcționa singuri.
 • În tipul de joc Squads, jucătorii pot forma echipe de până la patru membri. Nu pot exista mai mult de douăzeci și cinci de grupuri de patru persoane. Spre deosebire de solo, dacă trei dintre colegii tăi sunt eliminati, al patrulea îi poate învia în continuare.
 • Cu modul Team Rumble, două echipe de 20 de jucători se confruntă. O echipă câștigă dacă este prima care ajunge la 125 de ucide într-un meci.
Fortnite

Tipuri de pariuri Fortnite

Un pas important în înțelegerea modului de a paria pe Fortnite este să aflați ce pariuri sunt disponibile. Cotele de pariuri ale Fortnite sunt comparabil cu NFL si alte sporturi. O defalcare aproximativă a șanselor pentru un eveniment Battle Royale ar putea arăta astfel:

Linia banilor

Folosind acest pariu, puteți pune un pariu pe cine credeți că va ieși în fruntea concursului Battle Royale. Acesta este un pariu cu mize mari, deoarece supărările sunt adesea în jocurile Battle Royale, iar talentul individual nu este adesea suficient pentru a câștiga într-un grup de 100. Chiar și cel mai talentat jucător poate avea ghinionul de a fi împușcat fără să știe măcar cine a împușcat. l. Mai jos este enumerat un exemplu de cote pentru linia monetară Fortnite.

Toți participanții vor avea propriile cote unice. Aruncă o privire la exemplul de mai jos:

 • Tfue +1350
 • Ninja +1600
 • MrSavage +1600
 • Dublă +1700
 • Mongraal +1800

Deoarece cotele lui Tfue sunt cele mai mici, el este favoritul clar în acest meci. Toți ceilalți de mai jos sunt un underdog. Cotele se pot schimba pe măsură ce competiția se apropie, dacă casele de pariuri determină că un alt jucător este pe rol.

Datorită naturii unice a duo-urilor ca opțiune de pariere, cotele pentru astfel de pariuri vor fi mai mici decât cele pentru solo. Nu trebuie să câștigi pariuri împotriva altor 99 de echipe dacă pariul tău joacă doar împotriva 49.

Chiar dacă cotele lui Stompy sunt de +1600 atunci când sunt folosite singur, ele se îmbunătățesc la +800 când sunt asociate cu Tschinken.

Futures/Pariul final

Acest pariu urmărește să determine cine va ieși învingător din competiție în ansamblu. Pariurile directe sunt la fel de riscante ca și pariurile Moneyline, dacă nu chiar mai mult. Se poate juca și pe primii trei clasați în campionat.

Pariuri de prop

Aceste pariuri se concentrează pe prezicerea rezultatelor unor evenimente mai mici, care nu sunt câștigătoare ale jocului, care vor avea loc pe tot parcursul meciului. Pariurile obișnuite cu prop includ cine va obține prima ucidere, cele mai multe ucideri, durata meciului sau cine va termina în Top 3. Pariurile pe pariuri cu prop necesită o strategie solidă de pariuri Fortnite.

Nu există atât de multe oportunități de a concura în competițiile Fortnite precum au fost anterior. Prima Cupă Mondială Fortnite a avut loc în 2019 și a făcut titluri de atenție oferind un premiu în bani record de 30 de milioane de dolari. Nu a mai fost o performanță similară de atunci, iar suporterii își pierd încrederea că se va întoarce cu fiecare an nou. Asta nu înseamnă, totuși, că Epic Games nu sprijină creșterea sporturilor în alte domenii.

În prezent, Fortnite Championship Series este cea mai importantă ligă de sporturi din universul Fortnite. Aceasta este cea mai mare și mai importantă competiție din lumea jocurilor competitive Fortnite, care prezintă abilitățile a mii de jucători din întreaga lume. Un turneu anual de un milion de dolari are loc într-o ligă deschisă și oricine poate încerca să se califice concurând într-o serie de evenimente care duc la ea.

Cu toate acestea, puteți plasa pariuri pe Fortnite în mai multe alte moduri.

Planificatorii de turnee se îmbunătățesc la organizând competiții unice cu premii mari în bani și expunere pe scară largă în fiecare an. Pariuri pe sporturi este o parte firească a acestei acoperiri. În vara anului 2022, de exemplu, Riad a găzduit competiția Gamers8 cu un fond de premii de 2 milioane de dolari. Acest turneu unic a fost discutat în comunitatea de esports și este doar un exemplu dintre numeroasele competiții improvizate Fortnite care pot avea loc.

Este o idee bună să urmăriți canalele de esports pe rețelele sociale sau să fiți cu ochii pe site-ul oficial Fortnite pentru a vedea când are loc următorul mare turneu. Alternativ, puteți vizita des EsportsBets.com, unde vă oferim recomandări cuprinzătoare despre cele mai bune și mai mari competiții Fortnite, explicând cum să vă maximizați pariurile.

Sfaturi de pariuri Fortnite

Dacă vrei să pariezi pe Fortnite și nu știi cum să începi, această secțiune îți va fi de ajutor.

1. Aveți o idee despre Fortnite

Înainte de a plasa orice pariuri pe site-urile de pariuri Fortnite, trebuie să vă familiarizați cu jocul. Chiar dacă sunteți priceput la jocul în sine, cunoașterea peculiarităților jocului vă va oferi un avantaj la pariuri.

Trebuie să fii familiarizat cu elementele fundamentale ale jocului, meta actuala, varietatea stilurilor de joc și detaliile granulare ale elementelor cantitative și măsurabile ale jocului. Va trebui să te bazezi doar pe șansă dacă nu ai aceste informații. Acesta este un refuz masiv atunci când participați la pariuri online esports.

2. Urmărește Ce fac profesioniștii

Odată ce ați stăpânit regulile jocului, va trebui să petreceți ore nesfârșite observând modul în care profesioniștii performează. Și nu vă sugerăm pur și simplu să urmăriți meciul ocazional.

Pentru a câștiga pe site-urile de pariuri Fortnite, trebuie să ții pasul cu echipele majore. Studiați-le cele mai recente meciuri, pregătirea turneului, diferitele stiluri de joc pe care le-au afișat și tot ce vă puteți gândi. Dacă puteți prognoza cum va intra un anumit jucător într-un meci, puteți plasa un pariu cu o plată mare la unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri pe bani reali Fortnite.

3. Creați o strategie de pariuri Fortnite

În cele din urmă, trebuie să vă stabiliți o strategie solidă pentru pariurile dvs. online. Realizările tale vor fi catapultate la noi culmi ca urmare a acestui fapt. Deși recompensele ar putea fi grozave, dezvoltarea unei strategii de pariere de la zero este laborioasă și necesită timp. Din fericire, elementele fundamentale au fost prezentate pentru dvs. în acest ghid de experți, permițându-vă să vă dezvoltați planul pentru atingerea obiectivelor.

Alegerea celei mai bune case de pariuri

Puteți să o luați pe aceasta de la sine înțeles. Standardele casei de pariuri alese limitează faptele cuiva. Dacă abia ai început, caută mult în jur pentru a descoperi o casă de pariuri care să îndeplinească toate cerințele tale.

După ce v-ați luat în considerare toate opțiunile, alegeți-o pe cea care corespunde nevoilor dvs. - bonusuri fantastice, servicii pentru clienți util, opțiunea de a utiliza metoda de plată preferatăși, cel mai important, o gamă largă de piețe de sporturi pe care să pariezi. Nu vă limitați opțiunile de pariere doar la Fortnite. Ar trebui, de asemenea incearca si alte jocuri și opțiuni de pariere, pentru că nu știi niciodată ce poate deveni noul tău favorit.

Gânduri finale

Este puțin probabil ca pariurile pe Fortnite să dispară în curând, deoarece jocul rămâne cel mai popular titlu Battle Royale, în ciuda concurenței puternice atât din partea AL, cât și a PUBG. De fapt, este bine că s-a întâmplat asta. Acest gen emergent poate beneficia foarte mult de o injecție de concurență sănătoasă. Aceasta include atât scena profesională, cât și industria pariurilor.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
Avantajele și dezavantajele utilizării criptomonedelor pentru pariuri Esports

Avantajele și dezavantajele utilizării criptomonedelor pentru pariuri Esports

Criptomonedele sunt pe buzele multor oameni de ceva vreme. Pe măsură ce mai mulți oameni învață despre aceste monede digitale, cu atât devin mai entuziasmați de utilizarea lor pentru afaceri și afaceri personale. Totuși, ca și în cazul oricărui alt lucru bun, pariuri pe criptomonede au partea lor întunecată, mai ales când le folosești pentru pariuri eSports. 

Care sunt cele mai bune titluri de eSport pe care ar trebui să pariezi?

Care sunt cele mai bune titluri de eSport pe care ar trebui să pariezi?

Lumea esporturilor se extinde zilnic, pe măsură ce mai mulți oameni urmăresc și participă la jocuri. Cu toate acestea, din cauza extinderii evenimentelor esports, o altă afacere s-a adaptat pentru a ține pasul cu ultimele tendințe. Pariurile Esports tocmai au fost disponibile în domeniul pariurilor, astfel încât jucătorii pasionați, jucătorii și pariorii pot câștiga bani din evenimentele lor preferate. Dacă sunteți interesat să încercați să pariați pe eSports, următoarea este o listă a eSporturilor de top care sunt acum cele mai populare în acest sector.

Care sunt cele mai populare titluri Esports pe care să pariezi în Asia?

Care sunt cele mai populare titluri Esports pe care să pariezi în Asia?

Bine ați venit în lumea captivantă a Esports-ului din Asia, un univers dinamic și palpitant în care entuziasmul jocurilor video întâlnește tărâmul strategic al pariurilor. Dacă ești pasionat de jocuri și dornic să explorezi posibilitățile de pariuri, ai ajuns în locul perfect. Esports-ul nu este doar o formă de divertisment; este un peisaj în evoluție, care oferă un amestec unic de implicare și oportunitate atât pentru pariorii experimentați, cât și pentru cei nou-veniți. Pe măsură ce pășiți în această lume vibrantă, luați în considerare vizitarea cazinourilor de top pe EsportsRanker pentru a vă începe călătoria. Pregătiți-vă pentru a explora cele mai importante titluri de sporturi care captivează pariorii din Asia în 2024!

Ce este pariurile Overwatch: un ghid la îndemână pentru începători

Ce este pariurile Overwatch: un ghid la îndemână pentru începători

Pariurile online pe sporturi au o parte echitabilă de provocări. Poate fi dificil de definit pariurile Overwatch, cu numeroși operatori și toți care trebuie să înțeleagă punctele de declanșare în diferite moduri și posibilități de joc.

Ce sunt antrenorii eSport și ce fac aceștia?

Ce sunt antrenorii eSport și ce fac aceștia?

Dacă sunteți interesat de sporturi, este posibil să fi observat o postare pentru un antrenor la o universitate sau o organizație mai mică, de bază. S-ar putea să vă întrebați: „Ce sunt antrenorii de esports sau coachingul de esports și de ce sunt atât de importanți pentru industria jocurilor de noroc?”

Ce sunt bonusurile de top pentru pariuri Esports?

Ce sunt bonusurile de top pentru pariuri Esports?

Industria esporturilor continuă să crească din putere în forță. Cu toți indicatorii arătând către un viitor pozitiv, această industrie a atras o atenție masivă din diverse părți, cheie printre acestea fiind industria pariurilor online.

Ce sunt site-urile de Esports online și de ce ar trebui să le vizitați?

Ce sunt site-urile de Esports online și de ce ar trebui să le vizitați?

Bine ați venit în tărâmul dinamic al pariurilor sportive, unde entuziasmul jocurilor competitive converge cu fiorul pariurilor strategice. În calitate de începător care navighează în acest peisaj entuziasmant, ești pe punctul de a debloca o lume de posibilități. Pariurile Esports, în special prin intermediul cazinourilor online, au câștigat un impuls substanțial, oferind o modalitate unică și captivantă de a te scufunda în arenele virtuale ale jocurilor tale preferate.

Esports vs. pariuri sportive: o comparație cuprinzătoare

Esports vs. pariuri sportive: o comparație cuprinzătoare

Bine ați venit în tărâmul captivant al pariurilor, unde pasiunea pentru sport și sporturi se întâlnește cu fiorul anticipării și strategiei. Dacă ești un începător care păși în această lume vibrantă, te afli pentru o călătorie iluminatoare. Acest ghid este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți nuanțele dintre pariurile sportive și pariurile sportive tradiționale. Pe măsură ce explorați acest ghid, nu uitați să vizitați EsportsRanker pentru o experiență captivantă și cele mai bune sfaturi din industrie. Site-urile lor de top sunt un punct de plecare excelent pentru a vă scufunda în acțiune.

Ghid cuprinzător pentru pariuri pe competițiile Valorant eSports

Ghid cuprinzător pentru pariuri pe competițiile Valorant eSports

Cel mai nou titlu de la Riot Games, Valorant, vede multă acțiune pe circuitul competițional de jocuri. Pasionații de pariuri vor fi observat probabil o creștere a piețelor de sporturi la casa de pariuri preferată, Valorant fiind probabil unul dintre jocurile disponibile.

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazinou online: O comparație clară

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazinou online: O comparație clară

O realitate a jocurilor de noroc pe internet moderne este că prezintă oportunități nesfârșite. Paritorii pot miza pe jocuri sportive și de cazinou cu o ușurință considerabilă. De asemenea, pasionații de jocuri de noroc vor avea întotdeauna mai mult decât suficient pe mâini. 

Top 8 sfaturi de pariuri Esports pentru cote mai bune

Top 8 sfaturi de pariuri Esports pentru cote mai bune

Bun venit în lumea captivantă a pariurilor pe sporturi! Dacă sunteți începător, acest ghid cuprinzător este personalizat pentru dvs. Este plin de sfaturi practice și informații pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză și să vă îmbunătățiți șansele la pariurile esport. Înainte de a ne aprofunda, iată un îndemn la acțiune: Vizitați eSportRanker pentru a explora lista lor de top cu cazinourile de sport recomandate. Această platformă este un punct de plecare fantastic pentru a aplica cunoștințele pe care le vei dobândi aici.

Top sfaturi de pariuri eSport pentru CS:GO

Top sfaturi de pariuri eSport pentru CS:GO

Ești gata să te scufunzi în lumea captivantă a pariurilor CS:GO? Este o călătorie care promite atât tari, cât și provocări, perfectă pentru oricine dorește să adauge un strat suplimentar de emoție experienței lor eSports. Indiferent dacă ești un jucător experimentat sau nou pe tărâmul eSports, acest articol este ghidul tău cuprinzător pentru a face pariuri informate pe meciurile CS:GO. Pentru a începe cu piciorul bun, vă recomand să vizitați un site de top de la EsportsRanker. Acest lucru vă va oferi o bază solidă și informații actualizate pentru a vă începe călătoria la pariuri.